Wat Tom Bergeron heeft gezegd over 'Dancing With The Stars' sinds hij ontslagen is

Inhoudsopgave:

Wat Tom Bergeron heeft gezegd over 'Dancing With The Stars' sinds hij ontslagen is
Wat Tom Bergeron heeft gezegd over 'Dancing With The Stars' sinds hij ontslagen is
Anonim

Het nieuws dat Tom Bergeron en Erin Andrews zijn ontslagen uit Dancing With the Stars voorafgaand aan het 29e seizoen van de show, kwam als een schok voor veel fans, maar niet voor de sterren zelf. Bergeron heeft veel te zeggen gehad over de serie danswedstrijden sinds hij als gastheer werd ontslagen. Van het niet langer houden van de show tot het zien van de geschriften aan de muur, de voormalige presentator was niet al te verrast toen hij officieel de boot kreeg.

Bergeron en Andrews zijn sindsdien vervangen door een enkele gastheer, Tyra Banks, die zich bij de serie voegde tijdens de COVID-19-pandemie, toen de show veel veranderingen moest doorvoeren vanwege beperkingen veroorzaakt door de virusuitbraak. Bergeron had ook iets te zeggen over Banks, die toevallig dezelfde initialen heeft als hij.

Het drama over de vervanging van Bergeron en Andrews nam een tijdje de Dancing With the Stars-fandom op sociale media over, maar wat had Bergeron precies te zeggen? Laten we een kijkje nemen en erachter komen.

6 Hij maakte een grapje over Tyra's initialen

Toen werd aangekondigd dat Tyra Banks Bergeron en Andrews zou vervangen als gastheer voor Dancing With the Stars, grapte Bergeron op Twitter dat hij zijn "handdoeken met monogram" niet terug zou krijgen van de show, omdat Banks heeft dezelfde initialen als hij. Fans waren natuurlijk overstuur over het ontslag van Bergeron en steunden hem volledig toen hij uit de serie werd ontslagen. Ze prezen de voormalige gastheer omdat hij overal een goed gevoel voor humor had, terwijl hij gewoon gemeen en gemeen had kunnen zijn. Hij zei ook op Twitter dat hij dankbaar was voor zijn tijd in de show en voor de vriendschappen die hij onderweg maakte. Hij voegde nog een grap toe en zei: "Wat moet ik nu met al deze glittermaskers?"

5 Hij was niet verrast dat hij werd losgelaten

Bergeron vertelde Bob Saget op zijn Here For You-podcast dat hij "een beetje wist" dat zijn ontslag zou komen. Hij vertelde Saget dat er in de zomer van 2019 personeelswisselingen waren bij Dancing With the Stars "en die mensen en ik hebben het niet met elkaar eens over hoe ik de show het beste kan vertegenwoordigen." Toen bijvoorbeeld de krachten die Sean Spicer in de show wierpen, Bergeron er niet blij mee was. Hij geloofde dat er geen plaats was voor politieke mensen in de show omdat hij vond dat Dancing With the Stars "een oase was, twee uur per week" voor kijkers van de show. Bergeron maakte op Twitter bekend hoe hij zich voelde over de casting van Spicer, en hij vertelde Saget dat hij "niet vond dat dat goed paste bij de producer of het netwerk."

4 De show die hij verliet was niet de show waar hij van hield

Bergeron zei ook op de Here For You-podcast dat tijdens zijn laatste seizoen op Dancing With the Stars, "het nogal duidelijk was dat we tegen elkaar stootten." Hij zei ook dat "de show die ik verliet niet de show was waar ik van hield." Lange tijd kijkers van de show hebben de veranderingen in de serie opgemerkt en zijn er niet blij mee. Bijvoorbeeld de buitensporige thema-avonden. Thema-avonden zoals "Disney-avond" waren vroeger zeldzaam, maar nu vinden ze bijna elke week plaats. De producers hebben ook de fan-favoriete 'meest memorabele jaar'-avond afgeschaft, waar deelnemers iets persoonlijks in hun leven deelden dat gebeurde in hun meest memorabele jaar.

3 Hij en Erin vonden het leuker om ontslagen te worden dan wie dan ook

Ook volgens Bergeron op Saget's podcast, hadden hij en zijn co-host Andrews "meer plezier om ontslagen te worden dan wie dan ook." Hij zei dat hij "niet verbaasd was dat dit mijn laatste seizoen was, dus er was geen blauwe periode."Sinds hij zijn ontslag zag aankomen, was hij er niet al te geschokt of bedroefd door. Vooral omdat de show niet langer de show was waar hij van hield, was het waarschijnlijk het beste voor hem dat hij uit de show werd losgelaten. De nieuwe mensen achter de schermen van de show wilde een nieuwe creatieve richting inslaan, en goed, Bergeron heeft duidelijk gemaakt dat hij geen fan was van de nieuwe veranderingen die werden doorgevoerd. Hij mocht zijn mening publiekelijk uitspreken op Twitter en nam alles wat hij wilde uit zijn kleedkamer voordat hij werd ontslagen.

2 Hij wil nog steeds dat kijkers op afstemmen

Bergeron vertelde Saget ook op zijn Here For You-podcast dat hij nog steeds wil dat "mensen het nog steeds bekijken en [de cast en crew] steunen en begrijpen dat het natuurlijk anders is, maar er zijn nog steeds zeer, zeer getalenteerde mensen wie er op uw schermen zullen verschijnen." Het is duidelijk dat Bergeron nog steeds geweldig denkt aan zijn castmates, inclusief de professionele dansers en de juryleden van de show, en dat is geweldig om te horen. Hij zei ook op The Stuttering John Podcast dat hij nog steeds vrienden heeft op Dancing With the Stars, zowel voor de camera als achter de schermen, dus hij wil niet te veel negatieve dingen zeggen over de show. Bergeron zei zelfs dat sommige professionele dansers naar hem toe kwamen nadat hij was ontslagen en hem vertelden dat ze niet zeker wisten of ze in de show wilden blijven als hij er niet bij zou zijn. Hij moedigde hen aan om in de show te blijven, ongeacht of hij bleef of niet.

1 Hij heeft genoten van zijn vrije tijd

Bergeron zei op The Stuttering John Podcast dat hij "deze tijd aan het graven is en ik ben best in staat om erg lui te zijn." Hij zei dat toen sommige professionele dansers hun bezorgdheid uitten over het vertrek van de show, hij hen vertelde: "Ik ben een oude man. Ik heb mijn geld verdiend. Ik ben in orde, dus maak je geen zorgen om mij." Hij zei ook op Saget's podcast dat het laatste wat iemand wil horen een miljonair is die klagen. Met zijn hosting-optredens op zowel America's Funniest Home Videos als Dancing With the Stars heeft de gastheer behoorlijk wat vermogen verzameld.

Aanbevolen: