Dit is wat John Mulaney heeft gezegd over waarom hij is gescheiden

Inhoudsopgave:

Dit is wat John Mulaney heeft gezegd over waarom hij is gescheiden
Dit is wat John Mulaney heeft gezegd over waarom hij is gescheiden
Anonim

Sinds het nieuws over John Mulaney's scheiding van zijn vrouw Anna Marie Tendler en het drama van zijn afkickbezoek en relatie met Olivia Munn, hebben fans hun Google-zoekopdrachten regelmatig vernieuwd om te zien wat Mulaney voor zichzelf te zeggen heeft. Tot op de dag van vandaag heeft hij bijna niets gezegd over zijn scheiding van Tendler, maar hij heeft heel openhartig gesproken over de nawerkingen van de scheiding, namelijk wat er met hem gebeurde nadat hij een terugval had en hoe hij weer nuchter werd.

Maar hij heeft nog steeds heel weinig gezegd over zijn daadwerkelijke scheiding, of zelfs de naam van zijn ex-vrouw genoemd. Zijn vertegenwoordigers brachten de typische verklaring uit die men ziet van managers en agenten tijdens deze echtscheidingszaken in Hollywood-tabloids, maar tot op heden is Mulaney nogal cryptisch geweest over de oorzaak van zijn scheiding. Echtscheiding door beroemdheden is niets nieuws of speciaals, maar deze breuk raakte de fans van Mulaney hard omdat de komiek beroemd werd dankzij zijn stand-uproutines die zijn, zogenaamd, ooit gelukkige relatie benadrukten.

6 John Mulaney was degene die de scheiding aanvroeg

Anne Marie Tendler bevestigde dat het Mulaney was die de scheiding aanvroeg, niet zij. Ze ging zelfs zo ver om te zeggen dat ze "diepbedroefd" was door het nieuws. Velen speculeren dat Mulaney zijn relatie met Olivia Munn al was begonnen en dat zijn toenemende beroemdheid ervoor zorgde dat hij zijn oordeel vertroebelde. Fans mogen in ieder geval weten dat de interesse in een scheiding niet wederzijds was. Mulaney startte het proces, tot grote verbazing van Tendler.

5 De woordvoerder van John Mulaney heeft een verklaring vrijgegeven

Terwijl Tendler heel openlijk heeft gesproken over haar kant van de scheiding, zwijgt Mulaney zelf. Hij heeft echter op een bepaalde manier met het publiek gesproken met zijn manager als surrogaat. Na de aankondiging van de echtscheidingsaanvraag, gaven de mensen van Mulaney deze verklaring vrij: "John zal geen verdere commentaar hebben, aangezien hij zich blijft concentreren op zijn herstel en weer aan het werk gaan", aangezien ook het nieuws naar buiten was gekomen dat Mulaney naar een afkickkliniek ging. We kunnen dus verwachten dat Mulaney hier nog een tijdje over zal zwijgen.

4 John Mulaney's ex-vrouw, Anne Marie Tendler, was 'hartverscheurend' toen ze erachter kwam

Zoals eerder gezegd, was Tendler geschokt door het nieuws dat Mulaney wilde scheiden. Dat waren zijn fans ook. Mulaney werd beroemd door stand-up routines te doen over zijn relatie met Anna Marie en hun schattige hond Petunia. Hij noemde zijn vrouw nooit bij naam op het podium, maar hij benadrukte en prees vaak alles wat ze voor hem had gedaan. De twee leken een sprookjeshuwelijk te hebben als je ze alleen beoordeelde op basis van Mulaney's routines, maar blijkbaar was niet alles wat het leek. Ter info, Tendler kreeg de voogdij over de pup.

3 De scheiding veroorzaakte een deel van John Mulaney's terugval

Ook in de stand-up van John Mulaney is hij heel open geweest over zijn eerdere worsteling met verslaving, vaak op een zelfspotige manier: Ik dronk te veel, wat mensen verrast omdat ik er niet uitzie een man die vroeger te veel deed. Ik zie eruit alsof ik de afgelopen 26 jaar alleen maar in een kamer heb gezeten en zout heb gegeten.' Maar het is waar dat Mulaney begon met het roken van sigaretten en drinken toen hij nog maar 12 jaar oud was. Hoewel hij nuchter werd toen hij halverwege de twintig was, en hij er zelfs een stand-up carrière van maakte, viel hij in 2019 zwaar terug en begon weer te drinken en begon cocaïne te gebruiken terwijl hij midden in het scheidingsproces zat. Hoewel hij nog steeds vermeed om over zijn ex-vrouw te praten, gaf hij dit alles toe in een zeer emotioneel interview met zijn vriend Seth Meyers.

2 John Mulaney heeft nog steeds steun van vrienden in Hollywood

Seth Meyers gaf Mulaney de kans om op Late Night met zijn fans te praten, omdat Meyers een belangrijke rol speelde bij het nuchter krijgen van Mulaney. In het interview praten de twee voormalige SNL-collega's over hoe andere komieken opkwamen om Mulaney te helpen nuchter te worden, waaronder Meyers en een aantal van hun mede-SNL-alumni die aanwezig waren bij de interventie van Mulaney. Fans hebben misschien gemengde gevoelens over zijn scheiding, maar Hollywood staat achter de excentrieke komiek.

1 Fans van John Mulaney hebben gemengde gevoelens over deze hele situatie

Zoals hierboven gezegd, houdt Hollywood nog steeds van de man, maar fans zijn in conflict. De liefde waarvan fans dachten dat het paar een leugen was, bleek nu een leugen te zijn en nu worden enkele van Mulaney's beste stand-up-bits niet zo goed ouder, omdat het publiek nu weet dat het niet zo goed ging met zijn vrouw als hij ze deed lijken. Velen, vooral zijn jongere Gen Z-fans, zijn erg gedesillusioneerd door de scheiding. Mulaney leek een van de aardige, maar het is belangrijk om te onthouden dat iedereen menselijk is, en scheiden maakt niemand slecht. Ondanks het feit dat hij Tendler's hart brak, is het altijd beter om een relatie te verlaten die je niet langer dient.

Aanbevolen: