Wat doet 'Teen Mom' Ex Ryan sinds hij ontslagen is bij MTV?

Inhoudsopgave:

Wat doet 'Teen Mom' Ex Ryan sinds hij ontslagen is bij MTV?
Wat doet 'Teen Mom' Ex Ryan sinds hij ontslagen is bij MTV?
Anonim

Kijkers van 'Teen Mom' zullen zich herinneren dat Maci McKinney (nee Bookout) een hoop relatiedrama heeft meegemaakt met haar ex. Ryan Edwards is de vader van Maci's oudste kind, Bentley, en het paar ging uit elkaar toen Bentley een peuter was.

Terwijl Maci opnieuw een moeilijke relatie doormaakte die uit elkaar viel, is ze nu getrouwd met Taylor McKinney en heeft ze nog twee kinderen met hem.

Ondertussen trouwde 'Teen Mom' alum Ryan met zijn vriendin Mackenzie Standifer, met wie hij twee kinderen heeft (Mackenzie heeft ook een oudere zoon met haar ex).

Maar de dingen waren niet perfect voor de exen van 'Teen Mom' en hun nieuwe echtgenoten. Strijd over Ryan's persoonlijke problemen met middelen, samen met vetes tussen de families van de ex-partners, veroorzaakten een hoop drama voor de camera en daarbuiten.

Uiteindelijk werden Ryan en zijn ouders ontslagen bij MTV's 'Teen Mom'. Op dat moment vroegen fans zich af wat er met Ryan zou gebeuren en hoe hij en Mackenzie hun leven zouden leiden buiten de schijnwerpers. Dus waar is 'Teen Mom' Ryan Edwards nu?

Maci en Mackenzie blijven ruzie maken

Hoewel Maci de voogdij over Bentley heeft en de tween ervoor heeft gekozen om tijdens het volgen van therapie beperkt contact met zijn vader te hebben, betekent dat niet dat de families geen contact meer hebben. Helaas is het tegenwoordig op zijn best lauw tussen Ryan en Mackenzie en Maci en Taylor.

De twee partijen blijven ruzie maken, waarbij Maci en Mackenzie schaduw werpen door subtiele en niet-zo-subtiele prikken op sociale media. Maar waarom de negativiteit?

Waarom werden Mackenzie en Ryan ontslagen bij 'Teen Mom'?

Voor de toeschouwers lijkt het erop dat Ryan en Mackenzie er niet blij mee zijn dat ze worden afgeschilderd als de slechteriken in de situatie. Na het zien van beelden van Ryan die 'gemeen' tegen Bentley was, en zijn vader die zijn wens om samen in therapie te gaan niet respecteerde, kozen fans de kant van Bentley. Voor hen leek dat ook te betekenen dat ze Maci's kant kiezen.

Niet dat fans de uiteindelijke beslissende factor waren bij het afvuren van de Edwards. En toch heeft Mackenzie zelfs beweerd dat ze niet weet waarom ze bij MTV zijn ontslagen, omdat de uitleg die ze van de 'Teen Mom'-producenten kregen, was dat de show zich meer op Maci's verhaallijn wilde concentreren.

Hoe dan ook, Ryan en zijn vrouw vonden zeker andere dingen om te doen (en andere bronnen van inkomsten) nadat ze 'Teen Mom' hadden verlaten.

Wat doet Ryan van 'Teen Mom'?

In interviews heeft Ryan uitgelegd dat sinds hij klaar is met MTV, hij niet veel aandacht heeft besteed aan de 'Teen Mom'-show. In plaats daarvan heeft hij zijn tijd en energie geïnvesteerd in het bouwen van een fabricagewinkel.

Zijn vader, Larry, legde ook uit dat Ryan duinbuggy's bouwt en dat hij tijdens zijn interview Ryan hielp een winkel te bouwen voor zijn beroep. Vervolgens legde Mackenzie in een apart interview op YouTube uit dat zij en Ryan "het goed zouden doen" zonder het inkomen van 'Teen Mom'.'

In dat interview zei Mackenzie dat ze "een licentietest voor verzekeringen" aflegde, zogenaamd om in aanmerking te komen voor een specifiek soort baan. Mackenzie heeft ook haar gezondheidsreis op Instagram gepost. Ze merkte ook op dat Ryan "een paar beroepen heeft waarvoor hij naar school ging."

Fans zullen zich echter herinneren dat Ryan in het verleden problemen heeft gehad met middelenmisbruik. Maci en Taylor hebben vaak gezinspeeld op (of spraken ronduit over) Ryan's worstelingen, zich zorgen makend over waar Bentley aan zou kunnen worden blootgesteld tijdens een bezoek aan zijn vader of grootouders.

Is 'Teen Mom' Ryan tegenwoordig nuchter?

Hoewel problemen met middelenmisbruik lange tijd deel uitmaakten van de discussie tussen Bentley's ouders en uitgebreide familie, zijn fans optimistisch dat het tegenwoordig beter gaat. Dat betekent natuurlijk niet dat Ryan niet nog steeds te maken heeft met de gevolgen van zijn acties uit het verleden.

Bronnen meldden dat Ryan in de loop der jaren problemen heeft gekregen met middelen tijdens het rijden. Nadat op beelden van 'Teen Mom' was te zien dat hij flauwviel tijdens het rijden in 2017, werd Ryan later aangehouden en gearresteerd voor het bezit van drugsparafernalia. Het jaar daarop was hij betrokken bij een auto-ongeluk, hoewel de details niet volledig zijn vrijgegeven.

Hoewel Ryan toegaf dat hij een ander voertuig van achteren had aangereden, moet die zaak nog voor de rechter komen en zal naar verwachting eind 2021 voor de rechter komen. Zelfs als Ryan het tegenwoordig beter doet, wordt hij nog steeds geconfronteerd met een rechtszaak voor ongeveer $ 300K. Zelfs als het vermogen van Ryan net zo hoog was als dat van Maci, zou hij waarschijnlijk nog steeds moeite hebben om de kosten voor de rechtszaak te betalen.

Fans zijn natuurlijk optimistisch dat het goed afloopt en dat Ryan weer normaal kan leven met zijn vrouw en kinderen (inclusief Bentley).

Aanbevolen: