RHOBH' Star Kyle Richard's dochter Farrah is verloofd met vriend Alex

Inhoudsopgave:

RHOBH' Star Kyle Richard's dochter Farrah is verloofd met vriend Alex
RHOBH' Star Kyle Richard's dochter Farrah is verloofd met vriend Alex
Anonim

Kyle Richard's dochter Farrah wordt gedeeld met de ex-man van de realityster, Guraish Aldjufrie. Farrah is net 33 jaar oud geworden en werkt als luxe makelaar voor haar stiefvader, Mauricio Umansky.

Farrah's nu verloofde, Alex Manos is de eigenaar van Beverly Hills Car Club Inc. en hij is "self-made". Het nieuws van hun verloving verspreidde zich als een lopend vuurtje over sociale media.

Farrah was slechts een bruidsmeisje op de bruiloft van haar neef, Paris Hilton en nu is het haar tijd om te schitteren. Haar familie en vrienden konden niet blijer zijn dat het paar eindelijk besloot om het officieel te maken.

Kyle heeft op dit moment gewacht sinds het paar bij elkaar kwam en zei: "Vorig jaar voor Farrah's 30e heb ik haar een enorm 30e verjaardagsfeest gegeven. Het volgende feest dat ik voor haar geef, kan maar beter een verlovingsdiner zijn", zei ze in een interview en voegde er later aan toe: "Ik wil dat Farrah trouwt terwijl ik jong ben en ik een jonge grootmoeder kan zijn."

Farrah Aldjufrie en Alex Manos zijn officieel verloofd

"? meer dan dankbaar voor je, ik hou zoveel van je @mralexmanos ?????."

Portia Umansky, de 13-jarige zus van Farrah merkte op: "??‍♀️ zo blij!!!! IK HOU VAN JE BEIDE", terwijl haar moeder Kyle eraan toevoegde: "Mijn hart barst van elkaar? Ik hou van jullie allebei ??‍♀️."

Haar tante Kathy Hilton schreef: "❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️????????, " terwijl Kim Richards zei: "❤️?❤️✨✨✨✨, " en Nikki Hilton zei: " ???."

Veel andere RHOBH-sterren reageerden ook op het verlovingsnieuws. Voormalige echte huisvrouw Teddi Mellencamp plaatste een emoji voor het hart, en newbie Crystal Minkoff schreef: "Zo opgewonden voor jullie allebei!"

Alle liefde en gevoelens werden gevoeld in de reacties en we kunnen niet wachten tot Kyle Farrah een enorm verlovingsfeest geeft! We hopen dat het feest wordt vastgelegd op The Real Housewives Of Beverly Hills.

Eerder deze maand vierde Alex Farrah's Halloween-verjaardag en plaatste hij het meest liefdevolle bericht op zijn Instagram. Hij schreef: "Elke dag met jou is een zegen", schreef hij. "Je bent zo ondersteunend, liefdevol en ik vind het heerlijk om tijd samen door te brengen, want elke dag met jou is een feest. Gelukkige verjaardag babylanu."

Alex viert Farrah's verjaardag in het kostuum van hun stel

Farrah wist toen nog niet dat ze iets meer dan een maand later verloofd zou zijn! Nu kan Kyle Richard's uitkijken naar de huwelijksplanning en de voorbereiding op de kleinkinderen.

Aanbevolen: