Fans vergeten dat Travis Scott een valse naam gebruikt

Inhoudsopgave:

Fans vergeten dat Travis Scott een valse naam gebruikt
Fans vergeten dat Travis Scott een valse naam gebruikt
Anonim

Op dit moment gaat het niet zo goed met Travis Scott. ' Astroworld ' zou een enorm keerpunt in zijn carrière worden, terug voor een live publiek. Zoals de meesten inmiddels weten, is het echter een complete ramp geworden, waarbij meerdere fans ernstige verwondingen opliepen en talloze slachtoffers vielen.

De tweede avond werd geannuleerd en het verzet duurt voort, waarbij Scott verschillende endossementdeals verliest, om nog maar te zwijgen van het feit dat hij ook miljoenen verliest vanwege het vergeetbare concert.

We doen vanaf die dag een stapje terug en leggen de focus ergens anders. Sommige fans weten het niet, maar Scott gebruikt eigenlijk een artiestennaam. We zullen bespreken wat zijn echte naam is, samen met wie de inspiratie achter de naam was, Travis Scott.

Travis Scott had een moeilijke jeugd

Opgroeien in Missouri City, Texas, was het leven heel anders voor Travis Scott vóór de felle lichten in zijn latere jaren. Scott onthulde dat hij zag dat "veel dingen misgaan", het leven in een enigszins onrustige buurt van de stad.

Bovendien was de gezinsdynamiek zwaar, zoals hij onthulde naast Rolling Stone.

Volgens de rapper besloot zijn vader zijn baan op te zeggen en muziek te gaan maken, wat thuis voor grote spanningen zorgde, vooral bij zijn moeder.

''Hij is gestopt. Of met pensioen. En shit werd ruw. Kan geen shit betalen. En mijn moeder is gehandicapt. Ik heb haar nog nooit haar been zien buigen - ze loopt al mijn hele leven op krukken. Pinnen en zo. Ze neemt medicijnen die haar hele toestand verpesten. Ze heeft beroertes en shit gehad. Ik denk dat ze met haar fiets in een sloot of iets geks reed toen ze jong was. En toch zorgde ze voor mij, mijn broers, zus, mijn vader, en verdroeg ze mijn onzin. Sterke vrouw. Daarom beweeg ik zoals ik beweeg. Niets houdt me tegen, bro.”

Alles zou ten goede komen, want tijdens zijn latere jaren zorgde Scott voor zijn ouders, op een manier die ze zelf niet konden, door ze een nieuw mooi huis te kopen.

Desalniettemin ging hij vóór zijn bekendheid, door miljoenen fans bekend als Travis Scott, over iets heel anders heen. Eerlijk gezegd denken we niet dat deze artiestennaam zou hebben gewerkt…

Scott ging door Jacques Bermon Webster II

Voor zijn enorme doorbraak dankzij Kanye West, was Scott gewoon een normale kerel die probeerde het te maken in het bedrijf. Hij begon in New York en toen de vooruitgang langzaam verliep, verhuisde hij naar LA. Nogmaals, het leven in LA was niet veelbelovend, omdat hij geen plek had om te blijven, omdat hij door zijn vrienden in de steek werd gelaten.

Op dat moment werd Scott volledig afgesneden door zijn ouders, omdat ze geen plek hadden om te verblijven. Uiteindelijk verhuisde hij terug naar Houston en dan zou hij terugkeren naar LA, hoewel dit keer de zaken anders waren, aangezien hij werd opgemerkt door de vertegenwoordigers van T. I.

Het was op dat moment dat zijn carrière eindelijk begon te veranderen en in 2012 zou hij zijn eerste mixtape uitbrengen.

Zijn naam veranderen in Travis Scott bleek een wijs besluit te zijn. Voordat hij beroemd werd, ging Scott langs Jacques Bermon Webster II, die in werkelijkheid niet dezelfde aantrekkingskracht heeft als zijn huidige naam.

Zijn achternaam Webster werd echter goed gebruikt. De achternaam van dochter Stormi is in feite Webster, waardoor de erfenis en de familienaam levend blijven.

Hij veranderde zijn artiestennaam in Travis Scott als eerbetoon aan zijn oom

Dus dit nodigt uit tot de volgende vraag, waar komt de naam Travis Scott vandaan. Het bleek dat het niet helemaal willekeurig was. Scott keek op jongere leeftijd op naar zijn oom en gebruikte de naam als een eerbetoon. Hij besprak de motivatie samen met Insider.

"Hij was als mijn favoriete oom. Mijn favoriete familielid," zei Scott over zijn oom. "Ik keek naar hem op en… die man was gewoon slim. Hij nam altijd goede beslissingen, goede zakelijke beslissingen."

"De Scott komt ook van hem, dat was zijn bijnaam", vertelde Scott aan Complex. "Ik was een man, als ik rapper wilde worden, wilde ik deze man zijn."

Fans realiseerden zich vooral de naamsverandering toen Stormi werd geboren en gebruikten de achternaam van Webster. Zoveel fans waren totaal overrompeld.

"Ik heb 9 maanden gewacht tot Kylie Jenner haar kind Stormi noemde EN DAN kwam ik erachter dat Travis Scott's echte naam Jacques Webster is. STORMI WEBSTER?! Klinkt als een nieuw personage uit Coronation Street in een poging om jeugdiger te zijn. Ik ben gekwetst en teleurgesteld."

Ja, niet iedereen was enthousiast over zijn vroegere naam… vandaar de verandering.

Aanbevolen: