Om haar privacy te beschermen, gebruikt Natalie Portman een valse naam

Inhoudsopgave:

Om haar privacy te beschermen, gebruikt Natalie Portman een valse naam
Om haar privacy te beschermen, gebruikt Natalie Portman een valse naam
Anonim

In haar veertiger jaren laat Natalie Portman nog steeds een andere kant van haar acteerprestaties zien, dit keer in de MCU's Thor: Love and Thunder.

De actrice heeft zoveel overgangen ondergaan, vooral wat betreft gedenkwaardige rollen. Wie kan haar tijd in Black Swan vergeten, 20 pond laten vallen voor de rol en er onherkenbaar uitzien …

In het begin van haar carrière besloot Natalie Portman een gewaagde stap te zetten. Ze veranderde haar naam voor de film The Professional in 1994.

We kijken terug op waarom ze die beslissing nam en wat de achternaam Portman inspireerde.

Natalie Portman was doodsbang om terug te keren naar de MCU

Recensies zijn gemengd voor Thor: Love and Thunder, maar de kracht van zijn allure, gestapelde cast en succes aan de kassa, die momenteel meer dan $ 700 miljoen bedraagt, v alt niet te ontkennen.

Natalie Portman is een grote speler die aan het project is gehecht, maar gezien haar woorden naast ScreenRant, was de terugkeer naar de MCU-familie een zeer stressvolle ervaring.

"Ik was doodsbang. Ik bedoel, het is zo wild. Je loopt nu het backstage-gebied van het MCU binnen en het is net als de Oscars. Je hebt de meest getalenteerde filmmakers ter wereld; de meest getalenteerde acteurs in de wereld, en het is zo'n voorrecht om bij hen te zijn."

"Ik denk dat je ziet dat Marvel creatieve medewerkers echt met zoveel respect behandelt, en dit alles aanmoedigt en koestert - ja, bevordert - creativiteit die mensen echt in staat stelt hun [best] te doen."

Het is allemaal gelukt voor Portman, hoewel ze in werkelijkheid al heel lang in het spel zit. Bovendien heeft Portman onderweg een paar wijzigingen aangebracht, waarvan sommige fans zich niet eens bewust waren.

Natalie Portman acteerde al op 12-jarige leeftijd

Terugkijkend op haar carrière, zegt Portman dat ze wil dat fans terug gaan kijken naar een bepaalde film: "The Professional is de beste plek om te beginnen, aangezien dit het begin was van alles wat ik ooit heb gedaan." De film is ook belangrijk omdat Portman haar achternaam heeft veranderd, maar daar hebben we binnenkort meer over.

Volgens Business Insider is de carrière van Portman verre van nieuw… In werkelijkheid zit ze al in het acteerspel sinds de prille leeftijd van 12.

"Ik heb het gevoel dat ik echt geluk heb gehad om te doen waar ik zo vroeg van hield en te zien dat je dat als volwassene kon doen, geloven voor de kost, wat behoorlijk verbazingwekkend is."

"Ik denk dat ik het veel in twijfel had getrokken en de ernst ervan en wat het betekende. Ik realiseerde me hoeveel ik ervan hield en hoeveel ik het wilde doen en hoeveel ik voelde dat het vertellen van verhalen betekenis had, namelijk ook gerelateerd aan het boek. Storytelling is onze manier om empathie te ontwikkelen en empathie te oefenen. Als we om karakters geven wanneer we een film kijken of een boek lezen, is dat de praktijk van empathie."

Het is duidelijk dat Portman de juiste beslissing heeft genomen bij het nastreven van haar passie. Ze houdt niet alleen van haar carrière, maar een extra bonus is het feit dat ze zwemt van rijkdom, met een enorm vermogen van $ 90 miljoen, dat de grens van $ 100 miljoen nadert.

Geboren Natalie Hershlag, Portman veranderde haar naam na de professional vanwege privacyredenen

Het was in 1994 dat Portman officieel besloot om van naam te veranderen, naar aanleiding van de film Léon: The Professional. De actrice, geboren als Natalie Hershlag, besloot haar achternaam te veranderen en koos voor de meisjesnaam van haar grootmoeder.

Dus waarom de naamsverandering? Welnu, volgens The National News werd het allemaal gedaan om haar privacy te beschermen, vooral gezien de toon van de rol en hoe jong Natalie op dat moment was.

"Amerikaans-Israëlische actrice Natalie Portman veranderde haar naam van Neta-Lee Hershlag toen ze speelde in Leon (1994), toen ze ongeveer 13 was, om haar privacy te beschermen vanwege de rol, die seksuele ondertoon had, volgens Britannica. Portman is de achternaam van haar grootmoeder van moederskant."

De 41-jarige heeft sindsdien niet meer achterom gekeken, met weinig fans die de naamsverandering in twijfel trekken of zelfs beseffen, gezien hoe lang het geleden is.

Aanbevolen: