Gebruikt Chrishell Stause een valse naam bij 'Selling Sunset'?

Inhoudsopgave:

Gebruikt Chrishell Stause een valse naam bij 'Selling Sunset'?
Gebruikt Chrishell Stause een valse naam bij 'Selling Sunset'?
Anonim

Vijf seizoenen en fans twijfelen nog steeds aan de authenticiteit van Netflix's populaire realityserie, Selling Sunset. Chrissy Teigen tweette zelfs dat ze de makelaars in de show rond Los Angeles nog nooit had gezien. Ze dacht dat ze misschien alleen maar 'een personage spelen'.

Op een gegeven moment hadden fans ook het gevoel dat de Christine Quinn-Chrishell Stause-vete een script was. Stause legde later uit dat het echt is. Sommige delen ervan zijn gewoon bewerkt om er slechter uit te zien. Maar in 2021 werd ook onthuld dat Stause een aantal andere dingen in de show moest "faken" …

Chrishell is eigenlijk de tweede naam van Chrishell Stause

Een tijdje geloofden mensen dat Stauses voornaam afkomstig was van haar geboorte bij een Shell-tankstation. Maar in 2021 zette ze eindelijk het record recht en onthulde het waargebeurde verhaal, dat niet zo ver van de roddels verwijderd is. "Het is zo grappig. Ik ben niet geboren in een Shell-station. Ik haat het om mensen teleur te stellen die denken dat ik dat was", legde ze uit. "Mijn moeder liet autowerk doen en een bediende op het station hielp haar en hield haar kalm. Het was duidelijk dat ze toen niet naar het ziekenhuis kon rijden, dus de ambulance kwam. Ik ben naar het ziekenhuis gegaan, maar ze wilde om mij naar hem te noemen. Hij werkte op het Shell-station, dus ze dacht gewoon 'Chris, shell' - laten we ze bij elkaar houden. En weet je, Chrishell werd letterlijk geboren.' Chrisshell is eigenlijk haar middelste naam. De voormalige soapster werd geboren als Terrina Chrishell Stause.

Quinn gebruikte voorafgaand aan de show ook een andere naam. In november 2021 ontdekten fans een oude YouTube-video waarin ze een Maroon 5-cover zingt. Daar werd ze getagd als 'Christine Bently'. Blijkbaar veranderde ze haar naam toen ze bij The O Group kwam. Het kan een onderdeel zijn van haar rebranding van die meid met de "stralende zuidelijke charme" naar de zelfverklaarde schurk die we nu kennen. "Het leven voor mij, toen ik opgroeide in Dallas, Texas, was anders", zei Quinn over haar leven voordat ze beroemd werd. "Ik had een moeder die extreem ziek was - ze kreeg voor het eerst kanker toen ze 40 was en een tweede keer een jaar later, en sindsdien heeft ze meerdere gezondheidsproblemen gehad. Ik hield van theater en ik was echt een gekke, grappige, gekke klasclown die moest stoppen omdat ik thuisonderwijs moest krijgen zodat ik bij mijn moeder kon zijn. Het was moeilijk omdat ik de interactie van school miste en ik snel volwassen moest worden."

Ze voegde eraan toe dat het niet afmaken van de middelbare school haar er niet van weerhield om succesvol te worden. "Iets waar ik nog nooit in het openbaar over heb gesproken, is dat ik geen middelbare schooldiploma heb. Ik ben er echt onzeker over", vervolgde ze. "De reden dat ik dit nu deel, is dat ik wil dat mensen dat weten er zijn mensen die geen onderwijs kunnen betalen of die, net als ik, hun school niet af hebben kunnen maken. Ik wil niet dat mensen denken dat een diploma essentieel is om succesvol te zijn. Het was iets dat ik wilde vergeten, maar ik denk dat het belangrijk is dat ik het bespreek. Je kunt zijn wie je wilt zijn. Het maakt niet uit - al het andere is glazuur op de taart. We zouden de druk moeten wegnemen van jonge mensen en degenen die geen onderwijs kunnen krijgen - om welke reden dan ook - en hen zeggen: 'Hé, het komt wel goed. Je hoeft niet hetzelfde pad te volgen als iedereen. Er zijn altijd andere opties.'"

Chrishell Stause werd aangenomen toen de makelaardij ermee instemde om 'zonsondergang te verkopen'

Stause werkte al als makelaar voordat hij bij The O Group kwam. Maar ze trad pas toe tot de makelaardij als Jason en Brett Oppenheim ermee instemden om de show te doen. "Dus we ontmoetten de hele cast in één keer. We ontmoetten Jason en Brett, en de enige persoon die er niet was, was Chrishell", vertelde de maker van de show, Adam DiVello, aan Variety. "Het waren Jason, Brett, Heather, Mary, Christine. Davina kwam achteraf binnen, nadat we waren begonnen met filmen. Jason liet haar de luxe appartementen en appartementen beheren. Ze was de laatste cast, om zo te zeggen. Chrishell was echt de nieuwe toevoeging aan het bureau toen we besloten om de show te maken." Toen hem werd gevraagd hoe hij de gebroeders Oppenheim kon overtuigen, zei DiVello dat hij beloofde dat het niet "een van die wellustige Bravo-shows" zou zijn. die zijn "gewoon kattig en vechtend." Nou, dat ging niet zoals gepland…

Jason Oppenheim bekende later dat hij de show niet zou hebben gedaan als hij had geweten dat het allemaal om het drama zou gaan. "Nou, ik ben dol op de populariteit van de show. Toen ik me voor het eerst aanmeldde voor deze show, dacht ik zeker dat het meer onroerend goed zou zijn", zei hij, eraan toevoegend dat hij geen spijt heeft van zijn beslissing omdat het een goede zakelijke zet. "Dat gezegd hebbende, het type show dat ik zou hebben gewild, zou waarschijnlijk niet zo populair zijn. Ja, het is veel dramatischer geworden dan ik had verwacht of had gewild, maar deze show heeft het zo goed gedaan voor ons bedrijf, dus ik geniet erg van alle positiviteit eromheen - dus over het algemeen ben ik blij."

Aanbevolen: