RHOA'-fans geloven niet dat Falynn Guobadia slechts zes maanden zwanger is

RHOA'-fans geloven niet dat Falynn Guobadia slechts zes maanden zwanger is
RHOA'-fans geloven niet dat Falynn Guobadia slechts zes maanden zwanger is
Anonim

Falynn Guobadia heeft een zij-oog gekregen nadat ze haar zwangerschap aankondigde met haar vriend Jaylan Banks. De 31-jarige realityster, die al moeder is van drie zonen, maakte de grote onthulling tijdens een sit-down met haar nieuwe beau.

"Jalynn en ik zullen echt een baby krijgen", vertelde ze haar fans op haar YouTube-kanaal. "We voegen nog een kleintje toe aan het gekke stel. Het is Jaylans eerste baby, dus welkom aan boord."

"We waren daarboven… en er gebeurde iets", vertelde ze de camera tussen nerveus gelach door.

"We wilden er gewoon zeker van zijn dat we de grens van twee maanden hebben gehaald, je weet dat het niet echt de bedoeling is dat je voor die tijd een zwangerschap vermeldt. Ik wilde gewoon niets riskeren, maar nu we dat punt gepasseerd zijn, zijn we in verwachting! Ik ben zo opgelucht dat ik eindelijk het huis uit kan."

"Ik ben zo klaar als ik ooit kan zijn", zei Banks.

"Ik heb altijd al een soort vaderfiguur in mijn leven willen hebben, dus ik geef de jongens terug wat ik nooit heb gekregen… Ik ben klaar om het nieuwe avontuur met jou te beginnen."

Falynn onthulde in juli dat ze "officieel gescheiden" is van ex Simon na een rommelige splitsing.

Hij werd zwaar bekritiseerd toen hij verder ging en haar Real Housewives of Atlanta co-ster, Porsha Williams, ten huwelijk vroeg.

Falynn en Simon waren bijna twee jaar getrouwd voordat hij aanvankelijk papierwerk indiende om hun huwelijk in januari 2021 te beëindigen, om vervolgens in februari de papieren in te trekken en opnieuw in te dienen om vervolgens een relatie met Porsha na te streven.

Fans waren geschokt door de schokaankondiging van Falynn en hadden het gevoel dat haar voormalige echtgenoot de waarheid sprak toen hij beweerde dat ze hem bedroog.

"Ik bedoel, het zegt VEEL over wat Simon GEEFTGGGG (of niet) geld is duidelijk niet ALLES voor haar", schreef iemand online.

"Wachttttt …. dus als 2+2=4, en 4+4=8, WTF IS DIT dan?" een tweede toegevoegd.

"Dus wacht, ze beginnen gewoon automatisch met raw doggin terwijl ze nog steeds wettelijk getrouwd zijn? Merk op hoe ze een paar maanden zei en geen echt aantal gaf… meisje doei," merkte een derde op.

In mei deelde Porsha een foto van zichzelf met Simon Guobadia om te bevestigen dat ze samen waren. In een lang bijschrift voor haar 6,5 miljoen fans, maakte ze duidelijk dat ze niets te maken had met de scheiding van haar verloofde van Falynn, 31.

Porsha schreef: “Voor jullie allemaal die feiten nodig hebben, ik krijg de optica, maar Simon heeft in januari de scheiding aangevraagd van een eerder huwelijk. Ik had niets te maken met hun echtscheidingsaanvraag. Dat is tussen hen twee."

"Falynn en ik zijn geen vrienden, en Simons scheiding is geregeld. Onze relatie is een positieve, liefdevolle stap voorwaarts in ieders leven."

Porsha leidde voor het eerst tot verlovingsspeculaties op Moederdag.

De moeder-van-een deelde een foto van zichzelf met haar hand op de buik van Simon, 56, met een enorme diamanten sterretje op haar linker ringvinger.

Aanbevolen: