MTV's 'The Challenge': alles wat we weten over het nieuwe seizoen en de cast

Inhoudsopgave:

MTV's 'The Challenge': alles wat we weten over het nieuwe seizoen en de cast
MTV's 'The Challenge': alles wat we weten over het nieuwe seizoen en de cast
Anonim

Moddervliegen, vuurbranden en relaties brouwen in het geheel nieuwe seizoen van MTV's The Challenge. Nieuwe gezichten duiken op en nieuwe vlammen vonken als de show van start gaat vanaf 11 augustus 2021. Dit is het 37e seizoen van deze geliefde actievolle show. Het thema van dit jaar is 'Spionnen, leugens en bondgenoten'.

MTV gaat in detail over hoe de show dit seizoen zal worden opgesplitst. Er zullen 17 spelers uit de Verenigde Staten strijden tegen 17 andere spelers van over de hele wereld in de zoektocht om een miljoen dollar te winnen. Teams bestaan uit spelers uit landen als Roemenië, Duitsland, Nigeria en nog veel meer. De show belooft heet, zwaar en opwindend te zijn als de aftrap begint. Lees verder om meer te weten over dit komende seizoen.

9 Terugkerend kampioen

Chris Tamburello, beter bekend als CT, keert opnieuw terug voor de première van seizoen 37. CT is een van de meer geliefde spelers in de show. Met zijn leeftijd en zijn "vader-bod", gaan fans hem te lijf. CT is in de veertig en verscheen in 20 seizoenen van The Challenge en zijn spin-offs. Hij is vier keer kampioen geworden. Het meest memorabele moment in de show was toen hij in 2006 verscheen en zijn toenmalige geliefde, die tegen eierstokkanker vocht, vroeg om naar de klif te komen en haar hoofd uit te pakken zodat hij haar kon kussen.

8 Andere favorieten van fans

Het is bevestigd door People Magazine dat er dit seizoen nog andere fanfavorieten terugkomen. Tori Deal, Aneesa Ferreira, Tula "Big T" Fazakerley en Ashley Mitchell zijn slechts enkele van de terugkeerders. Er is ook bevestigd dat er vers vlees wordt gegooid van shows als Big Brother, Dancing With The Stars en Too Hot To Handle. Deze nieuwkomers zullen zeker wakker worden, met 15 ervaren spelers die dit seizoen terugkeren.

7 Sneak Peek komt eraan

Het 37e seizoen van The Challenge: Spies, Lies, and Allies is het meest besproken onderwerp sinds vorig seizoen. Dit seizoen is een beetje anders opgebouwd dan de andere. Het 37e seizoen gaat op 11 augustus om 20.00 uur in première. ET op MTV. Veel kijkers zagen de speciale lancering van The Challenge Spies, Lies and Allies: Global Activation niet aankomen. Dankzij deze special konden kijkers kennismaken met de cast en een voorproefje krijgen van het nieuwe seizoen. De special wordt uitgezonden op 9 augustus om 20.00 uur. ET op MTV.

6 Meer afleveringen dit komend seizoen

Meerdere bronnen hebben bevestigd dat het 37e seizoen van MTV's The Challenge uit 19 afleveringen boordevol actie zal bestaan. Dit seizoen werd gefilmd in Kroatië. Het zal meer een back-up zijn van het thema The Challenge: Double Agents. Deze keer zullen de Amerikaanse spelers, ook bekend als 'agenten', samenwerken met een internationale 'agent' om de missies te voltooien om de prijs van één miljoen dollar te winnen. Elke uitdaging is anders en test verschillende vaardigheden, die allemaal worden verpakt in 19 spannende afleveringen.

5 Namen van de teruggekeerden

Fans zijn benieuwd wie er precies terugkeert van vorige seizoenen van The Challenge. Gelukkig is de lijst bevestigd. De terugkerende veteranen zijn Amanda Garcia (6e seizoen), Aneesa Ferreira (15e seizoen), Ashley Mitchell (9e seizoen, tweevoudig winnaar), Tula "Big T" Fazakerley (4e seizoen), Cory Wharton (9e seizoen), Chris "CT" Tamburello (19e seizoen, 4 keer winnaar), Devin Walker (6e seizoen), Faysal "Fessy" Shafaat (3e seizoen), Josh Martinez (5e seizoen), Kaycee Clark (3e seizoen), Kyle Christie (7e seizoen)), Nam Vo (2e seizoen), Nany Gonzalez (11e seizoen), Nelson Thomas (8e seizoen) en Tori Deal (6e seizoen).

4 Beginners-intro

Hoe graag fans ook wilden weten wie de terugkeerders waren, ze wilden ook de rookies weten en waar ze vandaan komen. Het 37e seizoen bestaat uit 19 nieuwkomers. Deze nieuwelingen zijn Berna Canbeldek (Survivor: Turkije), Bettina Buchanan (Paradise Hotel Sweden 8), Corey Lay (12 Dates of Christmas), Emmanuel Neagu (Survivor România 1), Emy Alupei (Survivor România 1), Esther Agunbiade (Big Brother Nigeria 4), Gábor "Gabo" Szabó (Warsaw Shore 12), Hughie Maughan (Big Brother UK 1 7), Jeremiah White (Love Island US 2), Kelechi "Kelz" Dyke (Too Hot to Handle 1), Lauren Coogan (Love Island US 2), Logan Sampedro (Survivor Spain 13), Michael Bradshaw (Survivor: Millennials vs. Gen X), Michele Fitzgerald (Survivor: Kaôh Rōng), Priscilla Anyabu (Love Island UK 6), Renan Hellemans (Ex op de Beach: Double Dutch 4), Natacha "Tacha" Aikide (Big Brother Nigeria 4), Tommy Sheehan (Survivor: Island of the Idols) en Tracy Candela (Love Island Germany 2)

3 Er zijn paren

Voor het tweede seizoen op rij heeft MTV de deelnemers in paren laten strijden. De manier waarop ze ze opsplitsen is best interessant. Dit seizoen worden ze opgesplitst naar geslacht en plaats van herkomst. De Amerikaanse vrouwen worden gekoppeld aan een internationale man. De internationale vrouwen worden gekoppeld aan een Amerikaanse man. Als je dit doet, wordt het redelijk gelijkmatig verdeeld en krijg je meer uitdaging binnen de uitdagingen.

2 Hoe te winnen

De manier om de miljoen dollar te winnen is dezelfde als sinds het allereerste begin twee decennia geleden. Het team dat de uitdaging wint, wordt 'The Agency' genoemd. Omdat ze als The Agency worden beschouwd, krijgen ze immuniteit omdat ze die ronde door het huis worden geëlimineerd. Nadat het huis een team heeft gekozen voor eliminatie, kiest The Agency vervolgens een ander team om met hen te concurreren in eliminatie. Het verliezende team van eliminatie gaat naar huis terwijl het winnende team blijft om nog een ronde te overleven.

1 Algemene feiten

Het 37e seizoen van MTV's The Challenge begint op 11 augustus om 20.00 uur.m. ET, met een speciale show die op 9 augustus om 20.00 uur wordt uitgezonden. ET. Deze show gaat over kracht, behendigheid en teamwork. Het wordt een spannend seizoen met input uit verschillende regio's over de hele wereld en verschillende geslachten in elk team. Er zullen gevechten, liefde, vastberadenheid en verliezen zijn. Kan de regerend kampioen zijn titel vasthouden, of zal een rookie die pakken? Vanaf 11 augustus is het allemaal te zien!

Aanbevolen: