De meest schattige kersttradities van beroemdheden

Inhoudsopgave:

De meest schattige kersttradities van beroemdheden
De meest schattige kersttradities van beroemdheden
Anonim

Met de feestdagen voor de deur, beginnen gezinnen overal aan hun voorbereidingen voor de vrolijkste dag van het jaar. Of het nu gaat om het bakken van koekjes voor de kerstman, het kijken naar dezelfde kerstfilm elk jaar, of zelfs het versieren van de kerstboom met het gezin, kersttradities helpen ons om opnieuw contact te maken met onze dierbaren en om in de vrolijke geest te komen. De belangrijkste waarde hierachter is dat tradities generaties lang worden doorgegeven en de geest van onze dierbaren levend en bloeiend houden, waarbij elke familie zijn eigen unieke tradities viert.

En beroemdheden zijn niet anders. Ondanks de roem en glamour van hun beroep, genieten onze favoriete celebs ook van de hartverwarmende tradities die zijn doorgegeven van de generaties voor hen. Van bekroonde acteurs zoals Sandra Bullock tot miljonair-realitysterren en zakenmagnaten zoals Kylie Jenner, deze lijst toont en viert alle rare en prachtige kersttradities van beroemdheden die je deze feestdagen met je gezin kunt uitproberen!

8 De kerstkaarten van de Kardashian

Vanwege hun meermaals bekroonde 14-jarige run op reality-tv, is het geen geheim voor kijkers dat de Kardashian-Jenner-familie meestal de neiging heeft om alles uit de kast te halen tijdens de kerstperiode. Zoals fans van de familie misschien weten, is een van hun belangrijkste tradities de jaarlijkse fotoshoot voor de familiekerstkaart. Het gezin heeft de neiging om eenmaal per jaar samen te komen voor een grootse fotoshoot om de omslagen van hun kerstkaarten te sieren.

7 Kylie Jenner's Elves

Zelfs de jongste van de "KarJenner" -clan zet zich in om oude tradities levend te houden voor haar dochter, Stormi Webster. In een speciale kerstvlog die in december 2020 op het YouTube-kanaal van de ster is geplaatst, neemt Jenner kijkers mee door haar pas ingerichte huis en geeft ze een overzicht van de betekenissen achter het decor.

Tijdens het ene moment draait de camera over een paar schattige, levensgrote elffiguren die volgens Jenner al sinds haar geboorte in haar familie zijn. Vervolgens vertelt ze hoe ze ze tijdens de kerstperiode naar buiten wilde brengen, zodat haar dochtertje dezelfde kerstervaringen zou kunnen krijgen als ze opgroeide.

6 Mariah Carey's sleetochten

In een interview met Redbook in november 2008 vertelde kerstkoningin en popster Mariah Carey over een van haar favoriete jaarlijkse vakantietradities waarvan ze geniet als middel om in de kerststemming te komen.

Carey zei dat voor haar een ritje met een slee in de sneeuw de perfecte manier was om het kerstseizoen te beginnen, zoals ze zei: Het middelpunt van de week is de 23e wanneer we een echte sleetocht maken! Afhankelijk van hoeveel van ons daarboven zijn, krijgen we een of twee door paarden getrokken sleeën, en we bundelen ons en gaan rijden in de sneeuw onder de sterren.”

5 Blake Lively's bedchats

Voor A Simple Favor-actrice Blake Lively betekent kersttraditie een grote knuffel en een praatje met het hele gezin in bed.

In een interview met het Canadese tijdschrift The Kit, december 2014, opende Lively over de familiale gewoonte zoals ze zei: "Ik weet niet hoe mijn familie dit doet, maar iedereen komt in hetzelfde bed, op de een of andere manier zijn we gewoon besteden zeven uur per dag alleen maar aan het chatten. Het is echt fijn om die tijd te hebben."

4 Carolling van Selena Gomez

Het is misschien geen verrassing om te horen dat een van de wereldwijde popster, Selena Gomez's, kersttraditie een gezond rondje zingen met haar familie is. Tijdens het Jingle Ball 2015 sprak Gomez met IHeartRadio en opende hij over de traditie. Ze zei dat haar tante zelfs songteksten voor hen zou uitprinten, zodat ze 'ze allemaal zouden onthouden'.

3 Ariana Grande's Poker

Afkomstig uit een traditioneel Italiaans gezin, onthulde Grande dat haar kerstfeesten veel elementen van de Italiaanse cultuur en haar gebruiken zouden bevatten. Tijdens een radio-interview met Kiss FM in 2014, opende de zangeres van "God Is A Woman" hoe Kerstmis in het huishouden van Grande eruitzag.

Ze verklaarde dat het, net als een typisch Italiaanse kerst, zou bestaan uit een luide bijeenkomst van de familie waarin iedereen rond de tafel zou zitten en 'veel poker zou spelen'.

2 Will Ferrell's Candles

Tijdens zijn optreden in de Johnathan Ross-show in 2013 liep de legendarische acteur Will Ferrell een aantal zeer traditionele Zweedse kerstgebruiken door die hij vaak gebruikte als onderdeel van zijn vakantievieringen.

Een daarvan was de traditie om tijdens de feestdagen een brandende kaars bij het raam te houden. Ferrell grapte dat de betekenis achter de traditie te wijten was aan het feit dat ze geen elektriciteit hadden. De echte redenering erachter is echter dat Zweden tijdens de donkere decembermaanden meestal kandelaars bij hun ramen houden om de dag te verlichten en de kerstsfeer te verspreiden.

1 Sandra Bullock's Beierse Worsten

De Duits-Amerikaanse actrice Sandra Bullock integreert haar Europese cultuur ook in haar kerstvieringen door middel van het voedsel dat ze bereidt en serveert tijdens Kerstmis. In een interview met Kelly en Ryan LIVE. in december 2018 verklaarde Bullock dat ze in haar huishouden veel Duitse Beierse worstjes zouden eten, tijdens de kerstperiode - een hoofdbestanddeel van een traditionele Duitse kerst.

Aanbevolen: