Justin Bieber's 10 meest schattige & gezonde Instagram-berichten met Hailey Baldwin

Inhoudsopgave:

Justin Bieber's 10 meest schattige & gezonde Instagram-berichten met Hailey Baldwin
Justin Bieber's 10 meest schattige & gezonde Instagram-berichten met Hailey Baldwin
Anonim

Justin Bieber is al tien jaar een begrip. Veel fans van de popzanger hebben hem zijn hele carrière gevolgd en hij is vrij open over zijn persoonlijke leven. Zijn recente Seasons-documentaire op YouTube liet fans kennismaken met zijn relatie met Hailey Baldwin Bieber. De twee tortelduifjes trouwden officieel in 2018 en hadden een prachtige ceremonie in 2019.

Justin post over veel verschillende muzikale projecten en belangrijke wereldgebeurtenissen, maar hij heeft een speciaal plekje in zijn hart en op zijn Instagram-account voor zijn vrouw. Ze zijn best schattig samen, dus hier zijn tien van de beste momenten die hij heeft gepost met of over Hailey Baldwin Bieber sinds het paar in quarantaine ging.

10 Dansdagen

Afbeelding
Afbeelding

Justin heeft deze meest recente juni-foto van Hailey Baldwin Bieber niet bijgeschreven. Ze is absoluut mooi in deze post die haar tijd als ballerina vastlegt. Hoewel Hailey niet meer danst, was het duidelijk een speciaal onderdeel van haar leven en opvoeding. Het was lief van Justin om haar talent te eren door deze foto van haar te delen.

9 Op pad

Een andere foto zonder bijschrift (van mei) is een mooie glimp van de relatie van Hailey en Justin. Ze zijn op pad, Justin in een hoodie en Hailey in mooie trainingskleding. Het lijkt erop dat de Biebs een bus kauwgom vast hebben, dus misschien stonden ze op het punt om elkaar een kus te geven tijdens hun uitje.

8 Persoonlijk worden

Deze post van mei gaat helemaal over Justins liefde voor Hailey. Hij weet dat hij gezegend is met haar getrouwd te zijn, en hij bevestigt voortdurend zijn belofte om zijn vrouw lief te hebben en te koesteren.

Het hele concept van het bericht is het liefste, eindigend met: "Ik hoop dat je dit morgenochtend leest en lacht! Je bent mijn VOOR ALTIJD." Geen wonder dat Justin al die jaren groot is geworden met zijn liefdesliedjes.

7 Familiefoto

Een afbeelding hiernaast uit mei toont Justin en Hailey die knuffelen met hun hond Oscar. De kleine Yorkie die ze in 2018 hebben geadopteerd, brengt hen zoveel vreugde en ze zijn perfect tevreden op deze 'familiefoto'. Het is een foto als deze die meer zegt dan duizend woorden. Het Bieberhuis is vol liefde. Hoe beroemd ze ook zijn, ze zijn een echte familie met knuffels bovenaan de prioriteitenlijst.

6 Liefde en gelach

Geen onderschrift nodig hier. Deze foto van april is een schattige terugblik op de première in januari van de YouTube-documentaire van het stel, Justin Bieber: Seasons. De serie is een geweldig venster op het leven van de Biebers. In de IG-post zijn ze duidelijk enthousiast om hun project met de wereld te delen. Bekijk het om meer te weten te komen over hun reis en wat Justin tot Changes heeft geleid.

5 Mijn familie

Justin Bieber kan niet schattiger zijn dan hij is met een nieuwe foto van Hailey en Oscar in april. Deze keer staat hij niet op de foto maar blijkt hij de fotograaf te zijn. Justin houdt ervan om Hailey te laten zien voor zijn 140,9 miljoen volgers.

Justin zou alles voor Hailey doen omdat hij zoveel van haar houdt. Ze is zijn trots en vreugde, en familie betekent alles voor hen beiden. Laat de liefde van de familie maar komen, Justin!

4 Beste Vrienden

Justin en Hailey zijn een match made in heaven. Hun foto's in de stijl van een fotohokje kwamen in april binnen met meer dan vier miljoen likes. Hailey en Justin tonen een scala aan emoties in deze collage; sommige zijn serieus, maar de meeste zijn dwaas en leuk. Ze hebben samen een lange weg afgelegd sinds ze elkaar lang geleden als tieners op een ongemakkelijke manier ontmoetten.

3 Badende schoonheid

Deze foto is een van de beste werken van Justin. Hailey ontspant zich in een strak bad, starend naar het plafond. De kroonluchter wordt tot in detail weerspiegeld door de hoge ramen, die bij het vallen van de avond schitterend verlicht zijn. De bomen staan stil in de natuurlijke achtergrond. De hele maand april bewees dat de Biebers genieten van deze badkuipfoto's. Dit is zonder twijfel de stijlvolste en meest opvallende van allemaal.

2 U lacht, ik lach

Justin kan niet anders dan glimlachen in deze opname van begin april. Hij en Hailey chillen op de bank, schijnbaar zorgeloos. De eerste foto toont beide Biebers, maar de volgende twee zijn onbetaalbare beelden van een Justin die helemaal lacht. Hij is helemaal ingepakt, dus ze zetten de airco aan in de VS of bevriezen in Canada. Wat een geweldige herinnering in ieder geval.

1 Quarantainepartners

Deze IG-post is van maart en speelt zich af in Ontario, Canada, waar de quarantaine van de Biebers begon. Hun zachte kus laat zien dat deze pasgetrouwden geen ander gezelschap nodig hebben. Ze zijn zo blij dat ze gewoon tijd met elkaar kunnen doorbrengen, vooral als ze buiten kunnen zijn en in de sneeuw kunnen spelen. Ze hebben veel om dankbaar voor te zijn, en ze tonen hun dankbaarheid routinematig met doordachte berichten over elkaar. Aan het eind van de dag willen ze gewoon tijd met elkaar doorbrengen.

Aanbevolen: