9 van de meest memorabele zwangerschapsonthullingen van beroemdheden

Inhoudsopgave:

9 van de meest memorabele zwangerschapsonthullingen van beroemdheden
9 van de meest memorabele zwangerschapsonthullingen van beroemdheden
Anonim

Hoewel veel beroemdheden ervoor hebben gekozen om hun kinderen buiten de schijnwerpers te houden, zijn mensen nog steeds gefascineerd door de kinderen van beroemdheden. De kinderen van beroemdheden geven fans niet alleen een kijkje in het persoonlijke leven van hun favoriete sterren, maar geven ook een voorproefje van de potentiële opkomende sterren van Hollywood. Steeds meer jonge vriendjesbaby's dragen bij aan de erfenis van hun beroemde ouders in de industrie.

Modellen Kaia Gerber, Bella Hadid en Gigi Hadid zijn allemaal in de voetsporen getreden van hun beroemde modelmoeders. Maude Apatow, Lily Rose Depp en Maya Hawke schitteren nu in hitseries op Netflix en HBO, waardoor ze buiten de schijnwerpers van hun acteursouders kunnen treden. Evenzo speelden Meg Ryan en de zoon van Dennis Quaid, Jack Quaid, in The Hunger Games en speelt nu Hughie Campbell in The Boys van Amazon Prime. Voordat kinderen van beroemdheden echter in de voetsporen van hun ouders kunnen treden, moeten hun ouders manieren vinden om hun aanstaande geboorte te onthullen. Hier zijn negen beroemdheden die op creatieve wijze hun zwangerschap aan het publiek hebben aangekondigd.

9 Beyoncé

Beyoncé kondigde haar zwangerschap aan van haar eerste dochter, Blue Ivy, tijdens de MTV VMA Awards in 2011. Aan het einde van haar krachtige uitvoering van "Love On Top", liet ze de microfoon vallen en opende haar blazer om te onthullen haar babybuik. Haar man Jay-Z keek opgewonden toe vanuit het publiek, samen met toenmalige vriend Kanye West. In 2017 had Beyoncé een even gedenkwaardige zwangerschapsonthulling op Instagram om haar zwangerschap van een tweeling, Rumi en Sir, aan te kondigen.

8 Kylie Jenner

Toen Kylie Jenner haar eerste dochter, Stormi, verwachtte, hield ze haar zwangerschap geheim totdat ze daadwerkelijk beviel. Hoewel er was gespeculeerd over Kylie's zwangerschap vanwege paparazzi-foto's en haar verminderde aanwezigheid op sociale media, bevestigde Kylie het nieuws pas toen ze een bijna 12 minuten durende video uitbracht die haar zwangerschapsreis met vriend Travis Scott laat zien. Kylie heeft een soortgelijke video uitgebracht om haar zwangerschap van haar zoon aan te kondigen.

7 Jamie Lynn Spears

Jamie Lynn Spears schokte de wereld toen ze aankondigde dat ze op haar zestiende zwanger was van haar eerste dochter. Jamie Lynn koos ervoor om haar zwangerschap in 2007 te onthullen op de cover van OK magazine. Volgens Jamie Lynn hoorde haar zus Britney het nieuws met de rest van de wereld. Jamie heeft nu nog een dochter met echtgenoot Jamie Watson.

6 Cardi B

Met haar beide kinderen heeft Cardi B haar zwangerschap aangekondigd op het podium. Toen ze zwanger was van haar dochter Kulture, onthulde ze haar groeiende buik tijdens haar optreden op SNL. De camera liet Cardi aanvankelijk alleen vanaf de borst zien, maar zoomde uiteindelijk uit om haar bult te onthullen. Voor haar tweede zwangerschap zette ze haar buik volledig in beeld tijdens een BET Awards-optreden met de hiphopgroep van haar man Offset, de Migos.

5 Sophie Turner

Sophie Turner heeft nu twee kinderen verwelkomd met haar man Joe Jonas. Beide keren besloot ze de bevestiging van de zwangerschapsgeruchten achter te houden totdat ze verder in haar zwangerschap was. Voor haar meest recente zwangerschap onthulde ze officieel haar bult op het 2022 Met Gala met haar man aan haar zijde. Later liet ze haar blote buik zien in een shoot voor Elle.

4 Chrissy Teigen

Chrissy Teigen koos ervoor om haar derde zwangerschap te onthullen in een videoclip voor het nummer 'Wild' van haar man John Legend. Aanvankelijk leek de video gewoon weer een van Johns grootse uitingen van liefde voor zijn modelvrouw. Tegen het einde van de video voegden de twee kinderen van Chrissy en John, Luna en Miles, zich bij hen voordat ze Chrissy's groeiende babybuil onthulden. Helaas verloor Chrissy haar zoon Jack halverwege haar zwangerschap.

3 Emily Ratajkowski

In oktober 2020 besloot model en auteur Emily Ratajkowski haar zwangerschap te onthullen in een digitale omslag voor Vogue. Lena Dunham regisseerde ook een korte film waarin het model een boodschap vertelt die aan haar ongeboren kind is opgedragen. In het artikel dat Emily schreef en de bijbehorende video, besprak Emily haar zwangerschapsreis en haar gedachten over het onthullen van het geslacht van haar kind. Sylvester Apollo Beer werd in maart van het volgende jaar geboren.

2 Gigi Hadid

Gigi Hadid koos voor een subtielere benadering om haar zwangerschap te onthullen. Na geruchten dat ze zwanger was van haar eerste kind met Zayn Malik, bevestigde ze in een interview met Jimmy Fallon dat ze in verwachting was. Later plaatste ze foto's op Instagram van haar zwart-wit zwangerschapsfotoshoot, waardoor haar fans haar groeiende buik beter konden zien. Eind september 2020 verwelkomde ze haar dochter Khai.

1 Rihanna

Net als Jamie Lynn koos Rihanna ervoor om haar zwangerschap te onthullen in een tijdschriftfotoshoot. De "Work"-zangeres toonde haar buik tijdens een besneeuwde shoot voor People met haar vriend A$AP Rocky aan haar zijde. Ze gaf fans een voorproefje van wat haar iconische zwangerschapsstijl zou worden. Ze is onlangs bevallen van haar zoon, maar ze heeft zijn naam nog niet bekend gemaakt.

Aanbevolen: