Dit is hoe Gal Gadot er echt over denkt een voormalige schoonheidskoningin te zijn

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Gal Gadot er echt over denkt een voormalige schoonheidskoningin te zijn
Dit is hoe Gal Gadot er echt over denkt een voormalige schoonheidskoningin te zijn
Anonim

Tegenwoordig herkennen de meeste mensen Gal Gadot als de nieuwste actrice die Wonder-Woman speelt in het DC Comics Extended Universe (DC). Daarvoor was ze echter grotendeels onbekend in Hollywood, behalve haar rol in de Fast & Furious-films als Gisele.

Vreemd genoeg, toen Gadot de franchise met een hoog octaangeh alte verliet, begon haar leven met 100 mijl per uur te gaan. Grotendeels dankzij haar rol als superheld is deze Israëlische actrice nu een van de grootste namen in Hollywood.

Voor alle duidelijkheid, Gadot's opkomst tot sterrendom begon in wezen jaren voordat ze in deze enorme blockbuster-films werd gecast. Dat komt omdat ze, voordat ze actrice werd, een schoonheidskoningin was. En hoewel fans misschien opgewonden waren om Gadot op het podium te zien zwaaien, heeft Gadot zelf een interessante kijk op dat deel van haar verleden.

Gal Gadot deed toevallig mee aan de optochten

Met haar lengte en vorm is Gadot een natuurlijke keuze voor een schoonheidskoningin. Opgroeien in het kleine stadje Rosh Ha'ayin in Israël was echter het laatste waar ze aan dacht. Ze hield tenslotte niet zo van mode of make-up. In plaats daarvan speelde Gadot in haar jongere jaren graag ruig.

“Er was geen tv-kijken. Het was altijd 'Neem een bal en ga spelen' , herinnert de actrice zich. “Over het algemeen was ik een braaf meisje, een goede student, een pleaser, en ik was een tomboy. Altijd met wonden en schrammen op mijn knieën.”

Naarmate ze ouder werd, wees Gadot met opzet alle modellenaanbiedingen af die op haar pad kwamen. Destijds vond ze het gewoon belachelijk.

“Ik had zoiets van: ‘Poseren voor geld? Ugh, het is niets voor mij.'” In plaats daarvan ging Gadot voor Burger King werken en diende later bij de Israel Defense Force. Rond dezelfde tijd dachten Gadots moeder en een vriend echter dat ze iets geks zouden gaan doen. Ze deden mee met de actrice in de Miss Israel-verkiezing.

Toen ze hoorde dat ze binnenkwam, dacht Gadot dat ze er gewoon plezier mee zou hebben. “Ik zei tegen mezelf: ‘Ik ga dit gewoon doen. Ze gaan ons naar Europa vliegen, en ik ga mijn kleinkinderen vertellen dat oma het Miss Israel-ding deed, ' herinnerde ze zich. Tot grote verbazing van Gadot won ze echter Miss Israel.

Gadot vertegenwoordigde vervolgens haar land in de Miss Universe 2004. Deze keer won de actrice echter niet. Ze haalde zelfs niet eens de top 20 van de optocht.

Dit is hoe Gal Gadot zich echt voelt over haar verleden als schoonheidskoningin

Toen Gadot de Miss Israel-kroon mee naar huis nam, was er ongetwijfeld niemand meer verrast dan Gadot zelf. “Ik had zoiets van, ‘Holy s. Wat nu?' herinnerde ze zich. Rond dezelfde tijd kwam de actrice ook tot het besef dat ze nog steeds geen schoonheidskoningin wilde zijn.

Specifiek, ze hield niet van het leven dat gepaard ging met één zijn. “Ik wilde niet winnen. Ik had nooit gedacht dat ik dat zou doen, 'legde Gadot uit. “Ik was zo naïef. Ik was pas 18, en om een beroemdheid te worden en paparazzi in de buurt te hebben, was te veel voor mij.” Maar uiteindelijk moest de actrice het opzuigen. Ze moest tenslotte nog meedoen aan Miss Universe.

Deze keer had Gadot echter een plan. Ze ging een beetje zelfsabotage doen. “Toen ze me naar Miss Universe stuurden, zei ik: ‘Nooit meer. Ik neem niet eens risico,’ herinnerde de actrice zich.

En ze zeggen: 'Je moet avondjurken dragen voor het ontbijt.' Het was zo belachelijk; Ik speelde niet volgens het boekje. Ik deed gewoon mijn ding, en ik probeerde niet indruk op ze te maken.”

Gadot onthulde dat ze te laat kwam opdagen bij een aantal van de verlovingen van de optocht.

Tegelijkertijd deed de actrice alsof ze niet veel Engels verstond of sprak. “Ik had zoiets van, ‘Engels, nee. Ik spreek niet. Heel harde taal'", herinnert Gadot zich. Tot haar opluchting wierpen haar inspanningen vruchten af. "En toen heb ik de eerste snede niet gemaakt."

Ondertussen dacht Gadot er niet echt aan om weer in de schijnwerpers te staan, nadat ze zichzelf uit schoonheidswedstrijden had gehaald. Maar toen leek het erop dat het universum andere plannen met haar had omdat een castingdirecteur haar snel genoeg als de nieuwe Bond-girl beschouwde. Uiteindelijk zou Gadot de rol niet krijgen, maar uiteindelijk zou diezelfde casting director verantwoordelijk zijn om de actrice in de wereld van Fast and Furious te brengen.

En hoewel Gadot niet bepaald een begrip werd nadat ze samen met Vin Diesel in de hoofdrol speelde, wist de actrice dat ze iets groots trof toen ze Wonder Woman boekte. "Dingen zijn echt veranderd toen ik Wonder Woman kreeg, natuurlijk."

Tegen die tijd had Gadot echter ook al meer grip op haar roem, mede dankzij haar tijd als schoonheidskoningin. “Tegen de tijd dat ik Wonder Woman kreeg, was ik echt groot in Israël. Dus ik was aan bekendheid gewend en wist wat ik kon verwachten”, legde ze uit. “Misschien was de reikwijdte groter in de VS., maar eigenlijk zijn het allemaal dezelfde moerassen - alleen op verschillende locaties met verschillende groottes.”

Aanbevolen: