Waarom MCU Star Logan Marshall-Green publiekelijk beschaamd werd door zijn vrouw

Inhoudsopgave:

Waarom MCU Star Logan Marshall-Green publiekelijk beschaamd werd door zijn vrouw
Waarom MCU Star Logan Marshall-Green publiekelijk beschaamd werd door zijn vrouw
Anonim

Sinds muziek songteksten begon te bevatten, is een groot deel van de nummers gericht op één onderwerp, liefde. In veel gevallen hebben songwriters deuntjes gemaakt die beschrijven hoe het is om verliefd te worden. Aan de andere kant van het spectrum zou kunnen worden gesteld dat er nog meer nummers zijn die zich richten op uiteenvallen. Uiteindelijk is dat volkomen logisch, omdat het verdriet dat mensen voelen na het einde van een relatie zo acuut kan zijn. Bovendien, aangezien vrijwel iedereen zich kan identificeren met het trauma van verloren liefde, werden enkele van de harde break-upnummers die beroemdheden hebben uitgebracht grote hits.

Helaas hebben veel beroemdheden veel meer gedaan dan alleen maar zingen over vervelende scheidingen, omdat het duidelijk is dat ze die ook hebben meegemaakt. Er zijn tenslotte veel voorbeelden van voormalige koppels van beroemdheden die elkaar lijken te haten na hun splitsing. Helaas voor de voormalige Marvel Cinematic Universe-ster Logan Marshall-Green en zijn ex-vrouw, is het overduidelijk dat ze een bijzonder vervelende breuk hebben gehad. De ex-vrouw van Marshall-Green heeft hem tenslotte op een extreem openbare manier te schande gemaakt.

Logan Marshall-Green's relatiegeschiedenis

Sinds Logan Marshall-Green voor het eerst beroemd werd vanwege zijn terugkerende rollen in de shows 24 en The O. C., weten fans heel goed hoe knap de acteur is. Met dat in gedachten, zou het geen verrassing moeten zijn dat Marshall-Green zelden single is geweest tijdens zijn tijd in de schijnwerpers. Het meest opvallende is dat Marshall-Green van 2012 tot 2020 getrouwd was met Diane Gaeta. Bovendien had Marshall-Green van 2005 tot 2008 een relatie met de zeer getalenteerde acteur Kelli Garner.

Logan Marshall-Green is ook geen onbekende in het daten van zeer beroemde mensen, en is betrokken geweest bij een duo van grote sterren. Van 2004 tot 2005 had Marshal-Green bijvoorbeeld een relatie met de beroemde X-Men en True Blood-acteur Anna Paquin. Bovendien had Marshall-Green van 2008 tot 2012 een relatie met de zeer bekende en Oscar-winnende acteur Marisa Tomei. Dat feit is des te interessanter omdat Marshall-Green en Tomei beide in de MCU-film Spider-Man: Homecoming verschenen.

Logan Marshall-Green's ex-vrouw, Diane Gaeta, roept hem op Instagram

Tegen het jaar 2019 was de carrière van Logan Marshall-Green op een recordhoogte. Twee jaar eerder was Marshall-Green de eerste acteur die de klassieke Spider-Man-schurk Shocker tot leven bracht in het Marvel Cinematic Universe. Vervolgens kopte Marshall-Green in 2018 de succesvolle en futuristische sci-fi-film Upgrade. Ten slotte speelde Marshall-Green in 2019 een gedenkwaardige rol in een van de meest algemeen geprezen miniseries aller tijden, When They See Us. Gezien hoe geweldig het op dat moment voor Marshall-Green leek te gaan, had niemand verwacht dat het zo dramatisch voor hem zou zijn.

Tot grote verrassing van iedereen, kondigde de toenmalige vrouw van Logan Marshall-Green, Diane Gaeta, in april 2019 aan dat ze de scheiding had aangevraagd op Instagram. Meer in het bijzonder maakte Gaeta ook heel duidelijk dat ze uit elkaar ging met de beroemde acteur omdat ze hem ervan beschuldigde een bedrieger te zijn. "Ik heb vandaag een echtscheiding aangevraagd bij @elemgy omdat mensen niet altijd zijn wat ze lijken en voor elke vrouw die er is: vertrouw altijd op je gevoel."

Verbazingwekkend genoeg was zijn toenmalige vrouw, Diane Gaeta, nog lang niet klaar, nadat hij Logan Marshall-Green ervan had beschuldigd een bedrieger te zijn. In plaats daarvan noemde Gaeta de persoon die ze beweerde een affaire te hebben met Marshall-Green. En pas op voor de nepvrouwenkampioen zoals @sarahhayofficial, want die meisjes geven er niet om om met een getrouwde vader van twee te slapen. Vrede en Liefde, bedankt dat ik het mocht delen.”

Hoewel Sarah Hay nooit het niveau van roem heeft bereikt dat Logan Marshall-Green geniet, is ze een zeer bekwaam persoon. Hay is een ballerina van wereldklasse die naar Duitsland is verhuisd om voor een enthousiast publiek op te treden. Hij is ook een voor een prijs genomineerde acteur. Hay werd tenslotte genomineerd voor een Golden Globe, een Satellite Award en een Critics' Choice Television Award voor haar werk in de miniserie Flesh and Bone uit 2015.

Als gevolg van het vermeende bedrog van Logan Marshall-Green, was het duidelijk dat zijn huwelijk met Diane Gaeta voorbij het punt was gegaan waarop geen terugkeer meer mogelijk was. Als gevolg hiervan kwam het voor niemand als een verrassing toen Marshall-Green en Gaeta medio 2020 hun scheiding rondden. Gelukkig voor iedereen die voor haar steunde, bracht de ex-vrouw van Marshall-Green een verklaring uit waardoor het leek alsof ze zich in een geweldige headspace bevond na hun scheiding.

"Ik ben mijn goede vrienden en familie en mijn advocaat Peter Lauzon veel dank verschuldigd voor het helpen door een van de moeilijkste tijden in mijn leven. Ik ben alle vrouwen dankbaar die contact met me hebben opgenomen vind mijn stem. Ik ben blij om weer Diane Gaeta te zijn, "Aan de andere kant bleven Marshall-Green en zijn vertegenwoordigers moeder toen People hen om commentaar vroeg over de scheiding.

Aanbevolen: