Teri Hatcher werd door haar co-ster 'de gemeenste vrouw ter wereld' genoemd

Inhoudsopgave:

Teri Hatcher werd door haar co-ster 'de gemeenste vrouw ter wereld' genoemd
Teri Hatcher werd door haar co-ster 'de gemeenste vrouw ter wereld' genoemd
Anonim

Televisieprogramma's die fans aanspreken, moeten veel dingen naar hun zin hebben, en zelfs sommige echt geweldige shows, zoals Firefly, slagen er niet in om van de grond te komen en blijven voor de lange termijn. Shows als Friends en The Office hadden echter het juiste recept voor succes en werden populair bij fans.

Desperate Housewives was een groot succes en Teri Hatcher was geweldig in de show. In de loop van de tijd hebben fans geleerd over problemen van de set van de show, waaronder een van de medesterren van de show die onsmakelijke woorden over Hatcher had.

Laten we eens nader bekijken wat er op de set gebeurde tijdens het filmen van Desperate Housewives.

Teri Hatcher had veel succes

Na haar acteerdebuut helemaal terug in de jaren 1980, kon Teri Hatcher veel succes boeken in Hollywood. Ze mocht een beetje van alles doen tijdens haar grootste jaren in entertainment, en hierdoor kon de actrice een begrip worden die bankierde met haar grootste projecten.

Op het grote scherm verscheen Hatcher in films als Tango & Cash, Spy Kids, Coraline en Planes. Hoe geweldig dit ook was, de actrice was echt in staat om te schitteren op het kleine scherm.

Nadat ze haar carrière begon met een terugkerende rol in The Love Boat, verscheen Hatcher later in shows als MacGuyver, Night Court, Star Trek: The Next Generation, Tales from the Crypt en meer. Deze gingen allemaal vooraf aan haar tijd in Louis & Clark: The New Adventures of Superman, die bijna 90 afleveringen duurde.

Door de jaren heen zou Hatcher blijven verschijnen in een aantal hitshows, en al deze optredens hielden haar naam relevant in entertainment. In 2004 kreeg Hatcher een hoofdrol in wat uiteindelijk een van de meest succesvolle televisieshows van de jaren 2000 werd.

'Desperate Housewives' was een enorme hit

Als je er in 2004 was, dan herinner je je bijna zeker dat Desperate Housewives een van de populairste shows op televisie werd. De serie, met Teri Hatcher, Eva Longoria, Felicity Huffman, Marcia Cross en Nicollette Sheridan in de hoofdrollen, was precies waar het televisiepubliek in de jaren 2000 naar op zoek was.

Tijdens de 8 seizoenen en 180 afleveringen op het kleine scherm schrok Desperate Housewives er nooit voor terug om de grenzen te verleggen om een solide verhaal te vertellen. Het schrijven was fantastisch, en het acteerwerk was perfect. Dit is te danken aan het hebben van de juiste mensen aan boord, namelijk de cast, die een hoop chemie op het scherm had.

Ondanks het uiteindelijke product dat fans elke week te zien kregen, waren er een hoop problemen op de set tijdens het filmen. In de loop van de tijd zijn er verhalen ontstaan, en het lijkt erop dat Teri Hatcher wat problemen had met de mensen met wie ze werkte.

Ze had problemen met haar co-sterren

De maker van de serie, Mark Cherry, onthulde dat Nicollette Sheridan, een van de belangrijkste sterren van de show, problemen had met Teri Hatcher. Er deden al een tijdje geruchten de ronde over kwaad bloed op de set, en dit bevestigde in feite een aantal van die geruchten.

Volgens Cherry: Er was een probleem tussen Nicollette Sheridan en Teri Hatcher… Ze waren woedend op elkaar. Nicollette trok me opzij en vertelde me dat Teri Hatcher de gemeenste vrouw ter wereld was vanwege de manier waarop ze acteerde.”

Sheridan was niet de enige persoon in de show die problemen had met Hatcher. Enkele jaren geleden deelde Felicity Huffman enkele vriendelijke woorden over enkele van haar co-sterren uit de show, en gaf een paar gloeiende uitspraken over hen. Fans merkten al snel dat er niets over Hatcher werd genoemd. Hoewel Huffman niets ronduit zei, was haar gebrek aan woorden over Hatcher een duidelijke indicatie dat er iets aan de hand was.

Eva Longoria heeft zelfs gesproken over een gebrek aan relatie met Hatcher en zei: "Weet je, Teri was gewoon een eenling. Ik weet het niet. Ik en Marcia [Cross] en Felicity [Huffman] waren een stuk hechter omdat we gewoon meisjes zijn die graag in elkaars gezelschap zijn. Teri niet. Er was geen kwaad bloed, ik denk dat het gewoon zo was.”

Het is interessant om te zien hoe al deze details in de loop van de tijd naar voren zijn gekomen, en het lijkt erop dat de meerderheid van de cast op een of ander moment problemen had met Hatcher. De actrice heeft gewerkt sinds Desperate Housewives, maar niet zoveel als voordat de show een groot succes werd.

Aanbevolen: