It Star Jack Dylan Grazer werd publiekelijk beschaamd voor iets wat hij wel of niet had gedaan

Inhoudsopgave:

It Star Jack Dylan Grazer werd publiekelijk beschaamd voor iets wat hij wel of niet had gedaan
It Star Jack Dylan Grazer werd publiekelijk beschaamd voor iets wat hij wel of niet had gedaan
Anonim

Elke keer dat de wereld het einde van een kalenderjaar nadert, worden er veel artikelen gepubliceerd waarin wordt gekeken naar de meest winstgevende films die in de afgelopen 365 dagen zijn uitgebracht. Zoals iedereen die deze artikelen in de gaten houdt, u zal kunnen vertellen, is er elk jaar een hele reeks gezinsvriendelijke films die genoeg geld verdienen om te worden opgenomen. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat de krachten in Hollywood altijd op zoek zijn naar de volgende jonge ster.

Dankzij de grote vraag naar jonge acteurs, hebben de beste tienersterren van vandaag veel geld tot hun beschikking. Bovendien hebben tienersterren over het algemeen heel veel toegewijde fans die alles volgen wat ze doen en foto's van hen op hun muren plaatsen. Veel mensen zijn bijvoorbeeld van Jack Dylan Grazer gaan houden. Toen Grazer echter publiekelijk werd beschaamd, verloor hij veel van zijn voormalige fans.

Wie is de tienerster Jack Dylan Grazer?

Sinds 1986, toen Stephen Kings roman "It" werd uitgebracht, zijn er miljoenen mensen geweest die een kick kregen van het echt enge verhaal. Mensen zijn zelfs zo gefascineerd door de schurk "It's" dat ze een aantal verbazingwekkende geheimen hebben geleerd over de anatomie van Pennywise the Dancing Clown. Hoewel het logisch is dat Pennywise het personage uit "It" is dat de meeste aandacht krijgt, zijn de kinderen die het opnemen tegen de kwaadaardige clown ook fascinerend.

Gezien hoeveel mensen van de roman "It" houden, was het nieuws dat er in de jaren 2010 een nieuwe film op gebaseerd zou worden, groot nieuws. Uiteindelijk werd de film It in 2017 uitgebracht met geweldige recensies van zowel critici als bioscoopbezoekers, hoewel sommige fans geloven dat de miniserie met Tim Curry beter is. Vanwege het succes dat It genoot, werd Jack Dylan Grazer beroemd vanwege hun optreden als Eddie Kaspbrak. In feite is Grazer een ster geworden die groot genoeg is om vele beroemde vrienden te hebben verzameld, waaronder Finn Wolfhard.

Naast de hoofdrol in It van 2017, is de filmografie van Jack Dylan Grazer in de loop der jaren alleen maar indrukwekkender geworden. Hij speelde tenslotte in verschillende opmerkelijke films sinds hij aanvankelijk beroemd werd. Grazer speelde bijvoorbeeld in films als It Chapter Two, Shazam!, Luca en Ron's Gone Wrong, onder anderen. Bovendien schittert Grazer in nog een aantal films die in de toekomst zullen verschijnen, waaronder Shazam! Fury of the Gods en Downtown Owl.

Naast Jack Dylan Grazer die veel aandacht kreeg voor zijn acteercarrière, begonnen zijn toegewijde fans zijn persoonlijke leven ook online nauwlettend te volgen. Toen Grazer bijvoorbeeld onthulde dat ze biseksueel zijn en hij/zij voornaamwoorden gebruikt, kon online een stroom van steun voor hen worden gevoeld. Helaas veranderde dat in 2021 allemaal toen Grazer ervan werd beschuldigd vreselijke dingen te doen.

Beschuldigingen van misbruik van Jack Dylan Grazer

Medio 2021 kwam een Instagram-gebruiker naar voren om te beweren dat Jack Dylan Grazer erg beledigend was tijdens hun relatie met Cylia Chasman, met wie ze een relatie hadden in 2020 en 2021. Volgens de Instagram-gebruiker stuurde Chasman's zus Shana haar een bericht met een aantal echt walgelijke beschuldigingen tegen Grazer.

Volgens de beschuldigingen die tegen Jack Dylan Grazer werden gepost, waren ze herhaaldelijk gewelddadig tijdens hun relatie met Cylia Chasman. Zonder in detail te treden over de beschuldigingen van fysiek misbruik, als ze kunnen worden bewezen, is het het soort gedrag dat Grazer in de gevangenis zou kunnen doen belanden. Natuurlijk zijn beschuldigingen alleen niet genoeg om iemand achter de tralies te krijgen, maar sommige voormalige fans van Grazer die de beschuldigingen geloven, wijzen op enkele korte videoclips.

In een clip die te zien is op sociale media, is te zien hoe Grazer Chasman lijkt te ellebogen als ze iets zegt dat hij niet leuk vindt. In een andere kun je een hand zien die zogenaamd van Grazer is, die aan Chasmans haar trekt terwijl ze probeert weg te lopen.

Naast de beschuldigingen dat Jack Dylan Grazer fysiek mishandelde tijdens zijn tijd met Cylia Chasman, werd beweerd dat hij op een andere manier een vreselijke romantische partner was. Volgens die beweringen was Grazer gewoonlijk ontrouw aan Chasman gedurende hun hele relatie.

In reactie op de aantijgingen tegen Jack Dylan Grazer plaatste een fan die geloofde dat de acteur onschuldig is, een petitie van change.org om gerechtigheid voor hen te vragen, die door 26 mensen is ondertekend. Aan de andere kant geloven veel waarnemers de beschuldigingen tegen Grazer volledig en beschouwen zichzelf daardoor niet langer als fans van de acteur.

Er is echter gewoon niet genoeg informatie beschikbaar om de geuite beschuldigingen te geloven of niet te geloven. Voorlopig is het onschuldig totdat het tegendeel is bewezen.

Aanbevolen: