Houdt Miley Cyrus van haar broers en zussen of wordt haar familie geplaagd door rivaliteit?

Inhoudsopgave:

Houdt Miley Cyrus van haar broers en zussen of wordt haar familie geplaagd door rivaliteit?
Houdt Miley Cyrus van haar broers en zussen of wordt haar familie geplaagd door rivaliteit?
Anonim

Voormalig Disney Channel-ster Miley Cyrus werd in 2006 beroemd dankzij Hannah Montana, en sindsdien is ze een van de meest succesvolle muzikanten in de industrie. Wie de ster bijhoudt, weet dat Miley Cyrus een vrij grote familie heeft en nogal wat broers en zussen.

Onlangs werd bekend dat Miley's ouders Billy Ray en Tish Cyrus na 30 jaar huwelijk gaan scheiden. Vandaag bekijken we hoe dicht Miley Cyrus bij al haar broers en zussen staat en met wie ze het grootste deel van haar tijd doorbrengt. Blijf scrollen om erachter te komen!

8 Hoeveel broers en zussen heeft Miley Cyrus?

Laten we beginnen met hoeveel broers en zussen Miley Cyrus heeft. De voormalige Disney Channel-ster heeft twee broers en zussen - Braison en Noah - en drie halfbroers en -zussen - Brandi, Trace en Christopher Cody. Een jaar na de geboorte van Miley Cyrus (23 november 1992), besloten haar ouders Billy Ray en Tish in het huwelijksbootje te stappen. Op dat moment was Tish zwanger van hun tweede kind, Braison.

7 Miley Cyrus' oudste broer is haar halfzus Brandi

De oudste broer of zus van de muzikant is Brandi Cyrus die werd geboren op 26 mei 1987. Brandi is de biologische dochter van Tish en ze werd geadopteerd door Billy Ray Cyrus.

Degenen die Miley Cyrus op sociale media bijhouden, weten dat ze heel dicht bij haar zus Brandi staat, en hoewel de twee een leeftijdsverschil van vijf jaar hebben, lijken ze erg van elkaars gezelschap te genieten. Miley en Brandi zijn ook meerdere keren samen op vakantie geweest en bezoeken regelmatig branche-evenementen met elkaar.

6 Miley Cyrus' broer Trace Cyrus werd beroemd in de jaren 2000

De volgende is Trace Cyrus die werd geboren op 24 februari 1989, en hij werd ook geadopteerd door Billy Ray Cyrus. Trace werd in 2007 beroemd als achtergrondzanger en gitarist van de band Metro Station, en aangezien hij ook een muzikant is, is het niet verwonderlijk dat Miley en Trace ook erg close zijn. In 2020 plaatste de muzikant een selfie met zijn zus Miley op Instagram, met als onderschrift:

"Ik wil me zo goed mogelijk concentreren op mijn gezin, muziek en fitness! Sommigen van jullie weten het misschien al, maar ik ben onlangs vrijgezel en enorm dankbaar dat ik mijn familie om me heen heb gedurende deze tijd. Ik' Ik voel me de laatste tijd zo gezegend! Bedankt [Miley Cyrus] dat je er altijd voor me bent. Ik hou heel veel van je mietje! wat zijn je goede voornemens voor het nieuwe jaar voor 2020??"

5 De minst bekende broer van Miley Cyrus is Christopher Cody Cyrus

Hoewel Miley Cyrus' halfbroers en -zussen Brandi en Trace bekend zijn en vaak te zien zijn op Instagram van de zangeres, lijkt haar andere halfbroer Christopher Cody Cyrus liever uit de schijnwerpers te blijven. Christopher werd geboren in april 1992 en is de zoon van Billy Ray Cyrus en Kristin Luckey. Volgens The Mirror staat Miley niet erg dicht bij Christopher, omdat hij grotendeels werd opgevoed door zijn moeder en zijn stiefvader. Dit zou kunnen verklaren waarom we Christopher niet zien op Miley's sociale-mediaprofielen.

4 Miley Cyrus' broer Braison Cyrus is een muzikant

Miley Cyrus' broer Braison werd geboren op 9 mei 1994, en hij is de enige broer of zus die een kind heeft - zijn zoon Bear Chance werd geboren in november 2019.

Hierdoor heeft Braison het de laatste tijd erg druk gehad, maar gezien de aanwezigheid van Miley Cyrus op de sociale media, is ze ook dicht bij haar broer.

3 Noah Cyrus is de bekendste broer van Miley Cyrus

Hoewel Mylie Cyrus de meest bekende broer of zus in de familie is, is de tweede meest bekende zeker haar jongste zus, Noah Cyrus. Noah werd geboren op 8 januari 2000 en in 2016 bracht ze haar debuutsingle "Make Me (Cry)" uit met Labrinth. Iedereen die een van de twee muzikanten bijhoudt, weet hoe dichtbij ze zijn, en aangezien ze in dezelfde branche werken, kruisen hun paden elkaar vaak. Miley onthulde dat Noah's muziekcarrière de twee zussen nog dichter bij elkaar bracht:

"Nu ik iemand heb die echt begrijpt hoe moeilijk het kan zijn als je een maand van huis bent, hebben mijn kleine zusje en ik een nieuwe band daarover. Ze houdt meer van me nu ze weet dat ik dat doe Ze dacht altijd dat ik niets deed en dat ik twee pruiken ging opzetten."

2 Miley Cyrus staat heel dicht bij haar familie

Miley Cyrus groeide op met veel broers en zussen, en vandaag is ze nog steeds dicht bij de meeste van hen. Dit is wat de zangeres onthulde over haar relatie met haar familie:

"Ik heb een zeer intieme en hechte relatie met mijn familie. Maar zoals alle families zijn we ook complex, maar we omarmen het feit dat ieder van ons zo verschillend is van elkaar. Ik en mijn broers en zussen, we lijken veel op elkaar, maar we hebben ook grote verschillen. En we accepteren dat gewoon en veroordelen elkaar niet. En onze familie maakt onvoorwaardelijke liefde een prioriteit."

1 Miley Cyrus wordt het vaakst gespot met Noah en Brandi

Afgaande op de aanwezigheid op de sociale media van Miley Cyrus, zijn Brandi en Noah de twee broers en zussen met wie ze het grootste deel van haar tijd doorbrengt. Miley en Brandi zijn altijd hecht geweest, en Miley en Noah zijn nog hechter geworden toen Noah haar zangcarrière begon. Tegenwoordig lijkt het voormalige Disney Channel een solide relatie te hebben met al haar broers en zussen, behalve met Christopher Cody Cyrus.

Aanbevolen: