Britney Spears recreëert Reese Witherspoon's TBT-uitdaging in met nostalgie gevulde jaren 2000-reel

Inhoudsopgave:

Britney Spears recreëert Reese Witherspoon's TBT-uitdaging in met nostalgie gevulde jaren 2000-reel
Britney Spears recreëert Reese Witherspoon's TBT-uitdaging in met nostalgie gevulde jaren 2000-reel
Anonim

Britney Spears heeft de uitdaging van Reese Witherspoon virtueel aangenomen door haar beste nostalgische outfits te posten.

Vorige maand bewees de Legally Blonde-ster dat ze regeerde in de jaren negentig met een iconische Instagram-reel inclusief haar beste looks van het decennium, geserveerd door een Mariah Carey-soundtrack.

The Umbrella Academy-ster Kate Walsh heeft ook haar eigen video van outfits uit de jaren 90 opnieuw gepost. Het lijkt erop dat de uitdaging was uitgestorven, maar Spears gaf gisteren (10 mei) een shoutout naar Witherspoon op haar eigen Instagram.

Britney Spears plaatst virale modevideo uit de jaren 2000

The Toxic-zangeres creëerde haar eigen Instagram-reel en verzamelde haar meest memorabele outfits uit de vroege jaren 2000.

Het is misschien een ander decennium dan dat van Witherspoon, maar de soundtrack is hetzelfde: Fantasy van Mariah Carey.

“Het terugbrengen naar de jaren 2000 toen alles eenvoudiger was vóór sociale media”, schreef Spears bij de clip.

"Moet ik deze outfits terugbrengen?" Ze vroeg haar volgers en gaf toe dat ze geïnspireerd was door Reese Witherspoon.

"Ik heb @reesewitherspoon gekopieerd, " voegde Spears eraan toe.

In de clip nam Spears een paar outfits op van de promotietour van haar film Crossroads, uitgebracht in 2002.

'Crossroads'-regisseur Tamra Davis deelt haar gedachten over 'Framing Britney Spears'

Eerder dit jaar deelde Crossroads-regisseur Tamra Davis haar gedachten over Framing Britney Spears, de opruiende Hulu en FX-documentaire over Spears' conservatorschapsgeschiedenis.

Account @freebritneyla - een van de meest prominente Instagram-pagina's van de beweging, met meer dan 42,3K volgers - plaatste een schermafbeelding van een e-mail die naar verluidt door Davis was verzonden.

“Om deze vreselijke gang van zaken te zien waarbij ze een gevangene van haar familie is, is gek. Ik hoop dat ze in staat is om een stem te hebben en te zeggen wat ze wil in een rechtbank en vrij is om als volwassene te functioneren', luidt de e-mail.

Davis zei ook dat ze Felicia Culotta kende, de voormalige assistente van Britney die snel de favoriet van de fans is geworden na haar verschijning in de documentaire.

Met een BBC-documentaire uit en een andere die momenteel in de maak is bij Netflix, hebben veel filmmakers geprobeerd om Spears recht te doen in haar controversiële conservatorschapszaak.

Spears noemde deze documentaires echter "hypocriet" in een recent Instagram-bericht.

Aanbevolen: