James Bond is haar echte held Hoe Pierce Brosnan het leven van Halle Berry heeft gered

Inhoudsopgave:

James Bond is haar echte held Hoe Pierce Brosnan het leven van Halle Berry heeft gered
James Bond is haar echte held Hoe Pierce Brosnan het leven van Halle Berry heeft gered
Anonim

Laten we eerlijk zijn, Pierce Brosnan is een held voor velen van ons, en hij is de echte, legendarische James Bond.

Halley Berry claimt een heel speciale ervaring met Brosnan die moeilijk te evenaren zal zijn… hij heeft haar leven gered.

Wat een zeer sexy scène op de set van hun film had moeten zijn, veranderde al snel in een enge.

James Bond redt Halle Berry… in het echte leven

In een recent interview in The Tonight Show With Jimmy Fallon, onthulde Halle Berry dat ze haar leven te danken heeft aan deze echte superheld, toen hij haar behoedde voor verstikking op de set. Ironisch genoeg gebeurde dit zeer niet-sexy moment terwijl het paar een intieme scène aan het filmen was, en het is een moment dat geen van beiden snel zal vergeten.

Daily Mail onthult de details van haar openhartige interview zoals Halle zegt; "Ik moest helemaal sexy zijn, hem proberen te verleiden met een vijg, en dan stikte ik erin en moest hij opstaan en de Heimlich doen"

Gerelateerd: 10 acteurs die James Bond wilden zijn (en 10 die we over Daniel Craig zouden casten)

Een zeer hecht moment

Halle voegde toe: "James Bond weet hoe hij moet Heimlich! Hij was er voor mij, hij zal altijd een van mijn favoriete mensen in de hele wereld zijn."

Het is niet vaak dat we horen over incidenten zoals deze. Het is veilig om te zeggen dat deze twee een heel speciale "band" delen die nu voor altijd zal duren.

Gelukkig voor Berry had haar heldhaftige tegenspeler toevallig de vaardigheden die nodig waren om haar leven op een zeer reële manier te redden! Ze zal waarschijnlijk nooit meer op dezelfde manier naar een vijg kijken!

Aanbevolen: