Howard Stern's stafleden proberen al jaren contact te maken met beroemdheden

Inhoudsopgave:

Howard Stern's stafleden proberen al jaren contact te maken met beroemdheden
Howard Stern's stafleden proberen al jaren contact te maken met beroemdheden
Anonim

Howard Stern heeft dit ongeëvenaarde vermogen om schijnbaar normale individuen massieve sterren te maken. Hij doet het niet zoals een show zoals American Idol belooft. Hij is er veel authentieker over en het is altijd op zijn voorwaarden. In het bijzonder kan Howard zijn staf bijna net zo geliefd maken als hij. Fans van The Howard Stern Show luisteren net zo goed naar de heldendaden van zijn staf als Howard zelf. Maar hoewel de stafleden van Howard enorme fanbases hebben, lijken ze niet dezelfde aantrekkingskracht te hebben op beroemdheden.

In een recente discussie over de SiriusXM-radioshow vergeleek Howard het succespercentage van het daten met beroemdheden van zijn staf met dat van de sterren van Saturday Night Live. Pete Davidson, Colin Jost en andere sterren van SNL hebben enkele van hun beroemdste romantische partners ontmoet toen ze een gastrol hadden in de sketchshow. Hetzelfde kan niet gezegd worden van zijn stafleden wanneer enkele beroemdheden in de show van Howard zijn verschenen. Zelfs nog, sommige stafleden van Howard hebben geprobeerd contact te maken met enkele van zijn populairste gasten …

Producer Gary 'Ba Ba Booey' Dell'Abate probeerde met Jennifer Aniston te daten

Misschien het meest bekende voorbeeld van een medewerker van Stern Show die probeert contact te maken met een beroemdheid, is de poging van Gary Dell'Abate om Jennifer Aniston voor zich te winnen. Onder de Stern Show-fans is dit verhaal legendarisch. Lang voordat Jennifer een enorme sitcom-ster was, probeerde ze het gewoon als acteur te maken. Dit betekende dat hij een baan als model voor Nutrisystem aannam en begin jaren negentig in The Howard Stern Show verscheen toen hij op het hoogtepunt van zijn shockjock-fase was.

Jaren na haar korte optreden, vertelde producer Gary 'Ba Ba Booey' Dell'Abate enigszins dwaas aan Howard en zijn collega's dat hij denkt dat hij Jennifer had kunnen 'bemachtigen'. Achter de schermen dacht Gary dat Jennifer met hem flirtte. Als hij op dat moment niet met iemand betrokken was geweest, zou Gary een zet hebben gedaan en met succes een date met haar hebben gemaakt … of dat denkt hij …

Gezien het feit dat Gary vanwege zijn uiterlijk altijd een boksbal is geweest in de show, is deze anekdote een running gag geworden. Howard en al Gary's collega's geloven gewoon dat hij dwaas was om zich ooit voor te stellen dat een vrouw als Jennifer voor een man als hij zou gaan. Volgens Jennifer, die sindsdien in de show is verschenen en eigenlijk bevriend is met Howard, herinnert ze zich geen enkele flirt tussen haar en de producer.

JD Harmeyer probeerde Khloe Kardashian, Ashley Dupre en Katrina Bowden te daten

De eerste jaren van JD Harmeyers tijd bij The Howard Stern Show was hij de nerdy maagd. Een lieve bokszak voor de rest van de staf. Hoewel Howard altijd plezier heeft gehad met het plagen van JD, beweert hij hem ook als een zoon te zien. Tegenwoordig is JD een getrouwde man en leeft hij een veel normaler leven dan zijn vroege dagen in The Stern Show, toen Howard constant probeerde hem erin te luizen.

Tijdens zijn vrijgezelle jaren gaf JD toe dat hij met veel beroemdheden probeerde te daten. Tijdens een Howard Stern Wrap-Up Show-interview gaf JD toe dat hij 30 rockster Katrina Bowden in feite stalkte in een metro in New York. Bovendien flirtte hij ook met model Adrianne Curry en ging hij zelfs uit met de callgirl van de voormalige NY-gouverneur Eliot Spitzer, journalist Ashley Dupre. In feite was JD misschien een beetje te geobsedeerd door Ashley nadat ze hem had verteld dat ze "gewoon vrienden wilde zijn".

In 2016, na een interview in de show, probeerde Howard JD te koppelen aan Khloe Kardashian om geruchten te gaan daten. De realityster was helemaal op de hoogte van de geruchten en stond JD zelfs toe haar hand vast te houden terwijl ze haar uit het SiriusXM-gebouw liep om de pers te ontmoeten. Om de deal te sluiten, omhelsden de twee elkaar, maar de pers geloofde duidelijk niet dat Khloe en JD ooit iets zouden kunnen zijn. En hoewel JD geïnteresseerd was, was het duidelijk slechts een stunt van Khloe's kant.

Howard probeerde Chris Wilding op te zetten met de assistente van Andy Cohen en Kate Beckinsale

Stern Show-medewerkers zijn niet zomaar een stel heteroseksuelen. Er is enige diversiteit in de gelederen, en dat geldt ook voor Chris Wilding. Hoewel het privéleven van Chris Wilding een magneet is voor stukjes van de show, probeerde Howard de zaken een tandje bij te zetten toen hij Andy Cohen van Bravo zover kreeg om met Chris te flirten tijdens de uitzending. Terwijl Chris helemaal klaar was om op een date met Andy te gaan, eindigde de maker van Real Housewives hem achter de schermen.

Naast Andy Cohen heeft Howard onlangs geprobeerd Chris te koppelen aan de assistente van Kate Beckinsale. Hoewel zowel Kate als haar assistent down waren, lijkt het erop dat Chris te verliefd is op zijn echte vriend.

Ralph Cirella had eigenlijk een date met Star Trek-acteur Terry Farrell en Robin Quivers gingen uit met Dennis Rodman

Howard's rechterhand en co-presentator Robin Quivers ging echt uit met de controversiële basketbalster Dennis Rodman. Hoewel Dennis naar verluidt helemaal geïnteresseerd was om bij Robin te zijn, had ze na de eerste date geen interesse in hem. In tegenstelling tot de andere stafleden op deze lijst, hebben een paar andere beroemdheden zich echt ingespannen om met Robin te daten. Dit omvat Joe Frazier, Lenny Dykstra en muzikant Clarence Clemons. Waar Robin zich allemaal niet toe aangetrokken voelde… Jake Gyllenhaal daarentegen…

Ja, Robin wilde heel graag daten met Jake Gyllenhaal en flirtte schaamteloos met hem in de uitzending tijdens zijn beide Stern Show-interviews. Maar het lijkt erop dat Jake's hart ergens anders vastzit.

De enige Stern Show-medewerker die met succes een beroemdheid heeft gedateerd, is Howards stylist, Ralph Cirella. Hoewel Ralph misschien een van de minst waarschijnlijke stafleden is om een succesvolle romantische relatie te onderhouden, ging hij eigenlijk uit met Star Trek: Deep Space Nine-ster Terry Farrell. Ralph's verrassende privacy met betrekking tot zijn korte relatie met Terry in de jaren '90 bewijst dat er iets legitiems aan de hand was. Dit houdt in dat hij naar Californië verhuist om bij haar te zijn.

Hoewel de meeste stafleden van Howard niet bepaald het geluk hebben gehad om met beroemdheden te daten, zorgen hun mislukte pogingen voor geweldige stukjes in de show.

Aanbevolen: