Aaron Rodgers en deze beroemdheden proberen wanhopig om mannenbroodjes 'een ding' te maken in 2022

Inhoudsopgave:

Aaron Rodgers en deze beroemdheden proberen wanhopig om mannenbroodjes 'een ding' te maken in 2022
Aaron Rodgers en deze beroemdheden proberen wanhopig om mannenbroodjes 'een ding' te maken in 2022
Anonim

Er zijn minder opties om te spelen met mannelijke kapsels in vergelijking met vrouwen. In Hollywood proberen mannelijke beroemdheden constant kapsels te vinden om hun imago op te krikken en bij hun persoonlijkheid te passen. Mannenbroodjes zijn een van de meest veelzijdige kapsels die veel mannelijke beroemdheden maken, vooral Aaron Rodgers, omdat ze onderhoudsarm zijn en er knapper uitzien. Maar wie zijn de andere beroemdheden die mannenbroodjes net zo aantrekkelijk maken als in 2019?

Hier is een lijst van elke mannelijke beroemdheid die nog steeds het man-broodje-spel rockt …

8 Aaron Rodgers

Bekend als een ster quarterback voor de Green Bay Packers, waren voetbalfans verrast om te zien dat Aaron Rodgers de mannenknot droeg tijdens NFL's 2021 buiten het seizoen. In een Instagram-verhaal in april liet Shailene Woodley, de ex-verloofde van Aaron, ook de baard van haar 38-jarige partner zien en vertelde haar volgers op Instagram hoeveel het bij hem paste. Fans leken ook een voorliefde te hebben gekregen voor zijn nieuwe look, want er was een Twitter-account gewijd aan zijn waardering.

7 Jason Momoa

Jason Momoa, DC Comics Aquaman, heeft altijd halflang haar gehad dat paste bij zijn gebruikelijke macho-superheldrollen zoals Conan the Barbarian en Connor in the Wolves. Meestal laat hij zijn haar los bij tv-optredens, maar Jason in een mannenknot is geen nieuw nieuws op de rode loper. Zijn vrouw, Lisa Bonet, aarzelt niet om waardering te tonen voor Jasons mannenknot op hun foto's samen, ondanks dat hun relatie in 2022 op de klippen loopt.

6 Orlando Bloom

Orlando's carrière bloeide op na zijn rol als Legolas in de Lord of the Rings-trilogie van 2001 tot 2003. Met lang platinakleurig haar in de film zette hij de rage van lang haar in het echte leven voort door zijn haar op de schouder te laten groeien -lengte tot 2014. Vanwege zijn van nature gekrulde haar was een mannenknot de handigste manier om zijn volle haar voor de camera te temmen. Fans leken dol te zijn op Orlando Bloom's mannenknobbelkapsel, aangezien hij een typisch lid is van de best uitziende beroemdheden in een mannenknobbellijst.

5 Jared Leto

Jared Leto is een van de meest veelzijdige acteurs in Hollywood. Van zijn duistere rol als Joker in de Suicide Squad tot Paolo Gucci in The House of Gucci, hij blijft ontspannen in zijn off-screen beeld. Hij begon zijn mannenknot-imago al in 2012 toen zijn haar meer dan schouderlengte was, zelfs toen mensen op dat moment niet zeker wisten of ze van zijn uiterlijk moesten houden of haten. Tot nu toe blijft Jared Leto zijn mannenknot in een topknoop stylen, en het is een toegevoegde waarde geworden voor zijn algehele imago.

4 Chris Hemsworth

Thor, een van de meest opvallende rollen van Chris Hemsworth, rockt ook een mannenknot op dezelfde manier als zijn karakterloze karakter. Hoewel Chris Hemsworth dol is op kort haar, deed hij zijn best om zijn haar te laten groeien voor drie van zijn vier Thor-films om de look realistischer te maken. Behalve de eerste Thor-film waarin Chris een pruik droeg, is zijn mannenknobbelfase een herinnering aan zijn rol als Thor Odinson voor zijn fans.

Naast zijn Thor-films, stylet Chris zijn haar ook in een mannenknot in zijn film uit 2016, The Huntsman: Winter's War. Fans leken er echter niet over te klagen, omdat hij hierdoor zijn fantasiefilmrollen beter kon portretteren.

3 Harry Styles

Van zijn halflange One Direction-haar naar zijn Watermelon Sugar-look met lang haar, is Harry Styles een van de meer recente leden van de Hollywood-mannenclub. Ondanks de evolutie van zijn krullend haar, knipt Harry zijn haar zelden kort, daarom zijn zijn fans bekend met het zien van hem op de een of andere manier vastbinden. In een interview op Alan Carr: Chatty Man, vraagt de gastheer hoe lang het duurde om zijn mannenknot te laten groeien, en hij antwoordde: "Ik heb het al een jaar niet meer geknipt, denk ik."

Na het debuut van zijn album Fine Line, zette Harry zijn lange haar vast terwijl hij het nonchalant in een knot stylede. Hij deed zijn haar meestal in een mannenknot als hij boodschappen deed en op tournee ging. Fans op Twitter maakten zelfs compilaties van Harry die praatte en zijn mannenknot deed in het openbaar om hun liefde voor zijn kapsel te tonen.

2 David Beckham

De gepensioneerde Manchester United-voetballer David Beckham wordt beschouwd als een van de grondleggers van mannenbroodjes. In 2017 inspireerden zijn consistente openbare foto's met een mannenknot veel fans en beroemdheden om zich bij de kar te voegen in de hoop er net zo strak uit te zien als David. De media beschreven zijn optreden op de rode loper in het amFar Gala in Cannes als "dapper" na een klein, laag gepositioneerd mannenknot. Het is niet nieuw voor David en zijn beroemde vrouw Victoria Beckham om stoutmoedig met hun stijlen te spelen, aangezien ze dit al deden voordat ze ouders waren.

1 Jake Gyllenhaal

In 2015 zorgde Jake Gyllenhaal voor een controverse over een mannenknot toen hij de producenten voor zijn film Nightcrawler vroeg om hem toe te staan deze in de film te spelen. Tony Gilroy, de producent, stond aanvankelijk sceptisch tegenover zijn plotselinge suggestie, maar steunde het toch. Jake bewees dat het effectief meer toevoegde aan zijn personage Lou Bloom nadat de film het beste originele scenario ontving tijdens de 2015 Academy Awards.

Aanbevolen: