Lord of the Rings': dit is waarom fans denken dat Timothée Chalamet een goede Frodo Baggins zou zijn

Lord of the Rings': dit is waarom fans denken dat Timothée Chalamet een goede Frodo Baggins zou zijn
Lord of the Rings': dit is waarom fans denken dat Timothée Chalamet een goede Frodo Baggins zou zijn
Anonim

Ondanks zijn relatief recente entree in de entertainmentindustrie, heeft Timothée Chalamet heel wat volgers verzameld. Zelfs zijn Instagram heeft 9,5 miljoen fans, en zijn jongensachtige charmes zijn een reden waarom zoveel volgers door hem geobsedeerd zijn.

Tegenwoordig is Timothée Chalamet een begrip. Maar zo was het niet altijd. Voordat hij beroemd werd, leefde de jonge acteur een leven buiten de schijnwerpers. Hij genoot van een levendige jeugd en volop kansen om zichzelf te vinden. Hij verbeterde ook zijn acteervaardigheden en leerde een beetje over antropologie op school.

Dat is maar goed ook, want hij maakt al furore sinds hij in de schijnwerpers kwam. Timothée heeft op een paar manieren de aandacht getrokken: door met Madonna's dochter Lourdes te daten, het podium te sieren in een autobiografisch toneelstuk, koning Henry V te portretteren, een Oscar-nominatie te verdienen (een van de jongste ooit die de eer heeft) en Lily-Rose Depp het hof maken.

Die laatste heeft misschien de krantenkoppen gehaald, maar Harper's Bazaar meldde in april 2020 ook dat het paar uit elkaar was gegaan… Hoewel fans teleurgesteld zijn, is de kans klein dat iemand zal missen om de twee te zien genieten van zeer openbare uitingen van genegenheid op een boot, of ergens anders.

Maar het is het bereik van de acteurs dat echt indruk maakt op kijkers. Wat betekent dat het niet verwonderlijk is dat fans Timothée volledig afleveren als Frodo Balings in een herschrijving van 'Lord of the Rings'.

Eerlijk gezegd, ScreenRant vat het het beste samen als het gaat om de esthetiek van de acteur, door te zeggen dat Chalamet's "karakteristieke introverte kwetsbaarheid" hem een ideale Frodo zou maken. En nu Amazon LOTR ergens in de nabije toekomst opnieuw uitvindt, is de kans groot dat Elijah Wood het te druk heeft om de rol van Frodo weer op zich te nemen.

Het herschikken van LOTR op dit punt zou enige strategie vergen, aangezien de originele acteurs hun rollen zo goed uitvoerden. Toch heeft de bijna perfectie van de originele LOTR-cast fans er niet van weerhouden om de terugkeer van Gandalf via Morgan Freeman of andere vervangingen te verzenden.

Timothee Chalamet op set als koning Henry V
Timothee Chalamet op set als koning Henry V

Maar zou Chalamet echt Frodo Balings kunnen worden? Bekijk zijn cv (en indrukwekkende IMDb-credits) en beslis zelf.

Chalamet spreekt al Frans en Engels (plus een beetje Italiaans dankzij zijn rol in 'Call Me By Your Name', dus hij kan waarschijnlijk gemakkelijk een paar Hobbit-dialecten oppikken.

Toen, in 'Hot Summer Nights', was Timothée een tiener die drugsdealer werd, handelde hij tot in de perfectie. Hij speelde ook een soldaat in 'Hostiles', wat eerlijk gezegd de rol is die hij waarschijnlijk het dichtst heeft gehad bij een LOTR debuut. Frodo heeft toch wat gezien.

Naast zijn acteerprestaties is Timothée ook een favoriet bij fans vanwege zijn delicate uiterlijk. Als dat geen perfecte Frodo oplevert, heeft de casting director pech; niemand anders kon in de buurt komen van Elijah Woods portret van de Hobbit met grote ogen.

Aanbevolen: