Normal People' Star Paul Mescal's leven en vermogen, uitgelegd

Inhoudsopgave:

Normal People' Star Paul Mescal's leven en vermogen, uitgelegd
Normal People' Star Paul Mescal's leven en vermogen, uitgelegd
Anonim

Als je de televisie- en filmindustrie op de voet hebt gevolgd, heb je waarschijnlijk Happyish of Normal People gezien, en als je die hebt gezien, dan is Paul Mescal misschien een bekende naam voor je. Zo niet, laten we je dan iets vertellen over de ongelooflijke acteur.

De Ierse acteur Paul Mescal werd een prominente naam in de entertainmentwereld na de hitserie Normal People. In de loop der jaren heeft hij verschillende rollen gespeeld, waarvan vrijwel allemaal in het theater, maar zijn grote doorbraak kwam pas in 2020. Nu hij flink wat geld heeft verdiend, is dit hoe zijn leven eruit ziet.

6 Paul Mescal's opkomst tot roem en fortuin

Paul Mescal had een vrij snelle klim naar waar hij nu is. Nadat hij was afgestudeerd met een BA in acteren, kreeg hij een aantal spraakmakende theateraanbiedingen van Ashes en The Great Gatsby uit Angeles. De ster koos er echter voor om de rol van Jay Gatsby in de laatste te spelen. Kort daarna werd hij gecast in The Plough and the Stars om de rol van luitenant Langon op zich te nemen, die werd vertoond in het Gaiety Theatre en het Lyric Theatre in Londen.

Een paar jaar en een aantal theaterproducties later maakte Mescal zijn weg naar de televisie- en filmscene. Hij begon in de filmindustrie met de korte film Drifting, waar hij de rol van Cian speelde. Later ging hij naar de televisie, waar hij Connell Waldron speelde in de serie Normal People -- een rol die hem roem en fortuin bezorgde.

5 Het indrukwekkende vermogen van Paul Mescal

Paul Mescal heeft een behoorlijk indrukwekkend vermogen dat momenteel is gekoppeld aan $ 1 miljoen. Volgens details over zijn professionele leven verdiende de ster het grootste deel van zijn fortuin uit zijn tijd in film en theater. Mescal verdient naar verluidt ongeveer $ 1.000- $ 2.000 per week voor zijn optredens als gastpersonage. Op televisie verdient hij tussen de $35.000 en $50.000 voor elke aflevering.

Afgezien hiervan is Mescal door de jaren heen ook goed betaald voor zijn optreden in de film, wat aanzienlijk heeft bijgedragen aan zijn vermogen. Als beroemdheid heeft Mescal in het verleden ook geld verdiend met zijn grote sociale media door middel van goedkeuring en ambassadeursovereenkomsten. Momenteel zijn er geen andere publiekelijk bekende inkomstenbronnen van de ster, maar het is veilig om te zeggen dat een groot deel van zijn rijkdom werd verdiend met zijn leven op televisie. Bovendien verdient hij ook wat extra geld van de brutofilm.

4 Hij speelde vroeger voetbal

Toen Paul Mescal jonger was, hield hij van voetballen en dat volgde hem vele jaren tot het punt dat hij lid werd van de Maynooth GAA. Bovendien speelde hij in 2013 bij de U16, terwijl hij minderjarig was in Kildare en in hetzelfde jaar de Leinster-titel won. Een jaar later werd Mescal de aanvoerder van het team en presteerde hij, zoals verwacht, buitengewoon goed bij de jongens onder de 21.

De ster verliet het voetbal echter nadat hij een ernstige blessure aan zijn kaak had opgelopen, en om eerlijk te zijn, het was misschien een beetje moeilijk om voetbal en een acteercarrière te combineren. Mescal sprak onlangs met GQ over zijn verleden nadat een opmerking was gemaakt waarin hij zijn gespierde dijen toeschreef aan zijn tijd op het voetbalveld. Mescal, aan de andere kant, bagatelliseerde zijn capaciteiten door te zeggen: Ik was absoluut niet de meest bekwame. Ik was goed in het in de weg lopen van mensen, mensen irriteren, mijn lichaam rondgooien. Ik was behoorlijk ijverig. Ik trainde en ik werkte heel moeilijk omdat ik niet de vaardigheden bezat die andere mensen wel hadden.”

3 We weten eindelijk wie de vriendin van Paul Mescal is

Als professionele acteur voldoet Paul Mescal aan ieders verwachtingen, maar de ster is erin geslaagd om het grootste deel van zijn persoonlijke leven uit de media te houden. Het Instagram-profiel van Mescal was voornamelijk gevuld met foto's van hem en familieleden die naar verschillende plaatsen reisden om herinneringen op te halen.

Als zodanig konden fans zijn relatiestatus niet achterhalen. Dat veranderde echter allemaal op 6 november toen Mescal en zijn geruchten vriendin Phoebe Bridgers officieel dingen openbaar maakten terwijl ze voor het eerst samen poseerden op de rode loper. Mescal en de zanger Phoebe Bridgers sierden de rode loper tijdens het LACMA Art + Film Gala 2021, gesponsord door Gucci.

2 Hij richt al zijn energie op zijn carrière

Hoewel Paul Mescal het de afgelopen jaren heel goed heeft gedaan in zijn filmcarrière en zelfs een prijs heeft gewonnen voor zijn prestaties, lijkt het erop dat de ster zich volledig wil concentreren op zijn baan als acteur. De ster toonde dit door zijn stille exit van Instagram. Volgens een bron die voor de ster gesloten was, begon hij zich uitgeput te voelen en vanwege zijn geestelijke gezondheid, in combinatie met de behoefte om zich meer te concentreren, sprong hij van boord en deactiveerde hij zijn account.

1 Paul Mescal's projecten worden binnenkort gelanceerd

Het v alt niet te ontkennen dat Paul Mescal het tot nu toe behoorlijk goed heeft gedaan in de entertainmentindustrie, en de ster lijkt niet snel te vertragen. Onlangs werd onthuld dat de BAFTA-winnende ster gaat samenwerken met andere prominente acteurs, waaronder Emily Watson, Saoirse Ronan en LaKeith Stanfield om aan een aantal films te werken. Sommige van deze projecten omvatten de film Foe, een film gebaseerd op de fictieve roman geschreven door Iain Reid en de Ierse thriller Bring Them Down.

Aanbevolen: