Jodie Sweetin's leven en vermogen na 'Full House' uitgelegd

Inhoudsopgave:

Jodie Sweetin's leven en vermogen na 'Full House' uitgelegd
Jodie Sweetin's leven en vermogen na 'Full House' uitgelegd
Anonim

Het is moeilijk om je meest iconische rol waar te maken. Jodie Sweetin speelde Stephanie Tanner, het middelste kind van Danny Tanner in Full House en nam daarna haar rol opnieuw op voor de spin-off, Fuller House.

Haar leven was echter niet altijd roem en fortuin. Toen ze een baby was, zaten haar ouders in de gevangenis, dus werd ze geadopteerd door haar oom en tante. Ze had een vrij normale jeugd en ging naar de middelbare school met en speelde in de musical met Matthew Morrison van Glee. Sweetin ging daarna in vele andere rollen acteren.

Sweetin trok zich een tijdje terug uit Hollywood, maar maakte uiteindelijk een comeback. Niet iedereen is op de hoogte van haar spookachtige verleden, maar als tiener had ze veel problemen. Maar uiteindelijk veranderde ze haar leven als volwassene en is ze nu gelukkiger dan ooit. Dit is het leven en vermogen van Jodie Sweetin na Full House.

11 Het drugsmisbruikprobleem van Jodie Sweetin

Nadat Full House was afgelopen, gaf Sweetin toe een drugs- en alcoholprobleem te hebben. Ze begon te drinken toen ze 14 was en gebruikte gedurende ongeveer 15 jaar veel drugs, waaronder ecstasy, methamfetamine en crack, volgens pagina 96 van haar boek 'unSweetined'. Sweetin gaf toe dat ze drugs begon te gebruiken, omdat ze "zich verveelde" omdat ze werkloos was.

"Er is een zeker gevoel van verlies wanneer een serie eindigt," zei ze. "Het is nogal moeilijk om erachter te komen wie je bent als je op 13-jarige leeftijd je baan bent kwijtgeraakt, terwijl dat eigenlijk was hoe je jezelf identificeerde", zei ze in een interview in 2006.

10 Jodie Sweetins eerste huwelijk

Een paar jaar later, op 20-jarige leeftijd, was de actrice getrouwd. In 2002 trouwde Jodie Sweetin met de politieman van Los Angeles, Shaun Holguin. Candace Cameron Bure diende als haar Matron of Honor, terwijl Bure's dochter, Natasha, diende als het bloemenmeisje. Helaas, vier jaar later, scheidde het paar, nadat ze een periode in de afkickkliniek had gehad.

9 Weer ware liefde vinden

Het duurde echter niet lang voordat Jodie Sweetin weer liefde vond. In 2007 ontmoette de actrice een filmtransportcoördinator, Cody Herpin, via vrienden, en ze begonnen in mei te daten. Het stel trouwde twee maanden later in Las Vegas. Hun dochter, Zoie, werd het jaar daarop geboren. Helaas gingen Jodie en Cody datzelfde jaar uit elkaar en werden uiteindelijk wettelijk gescheiden in 2010. Sweetin was op dat moment clean en noemde het feit dat ze een ander pad bewandelde als de reden voor de splitsing.

8 Jodie Sweetin's boek, 'unSweetined'

In 2010 bracht ze haar autobiografie uit, unSweetined: A Memoir. Het boek sprak over haar worsteling met middelenmisbruik en haar vroegere relaties. Sweetin vertelde dat ze op televisie opgroeide en hoe haar leven drastisch verbeterde sinds ze nuchter werd.

7 Third Times The Charm

Bijna tien dagen nadat haar scheiding met Cody Herpin definitief was, bevestigde de vertegenwoordiger van Jodie Sweetin dat zij en haar vriend van een jaar, Morty Coyle, een baby verwachtten. Haar tweede kind, een dochter genaamd Beatrix, werd geboren in 2010. Het paar verloofde zich later in januari 2011 en trouwde vervolgens in maart 2012. Ze vroeg opnieuw om scheiding van tafel en bed in 2013 en hun scheiding werd in 2016 afgerond. noemde onverenigbare verschillen de reden voor de breuk.

6 Jodie Sweetins relatie met Justin Hodak

Slechts enkele maanden voordat haar scheiding van Morty Coyle werd gelegaliseerd, verloofde Jodie Sweetin zich opnieuw. Deze keer was het voor Justin Hodak, die ook een herstellende drugsverslaafde was. In maart 2017 ging het paar echter uit elkaar, nadat hij een straatverbod tegen haar had overtreden. Hij werd veroordeeld tot meer dan zes jaar gevangenisstraf.

5 Jodie Sweetin op 'Dancing With The Stars'

Tijdens haar relatie met Justin Hodak verscheen Jodie Sweetin in het 22e seizoen van Dancing With The Stars. Ze werkte samen met Keo Motsepe en ze eindigden op de zesde plaats. Sweetin had als kind danslessen gevolgd, dus ze was geen onbekende op de dansvloer.

4 Jodie Sweetin's terugkeer naar acteren

Na vele jaren vrij te hebben genomen om zich te concentreren op beter worden en haar gezin, keerde Jodie Sweetin uiteindelijk terug naar acteren. Ze speelde in W alt Before Mickey, Can't Get Arrested, Reddefining Love en vele films die voor tv waren gemaakt. Voordat ze terugkeerde naar acteren, werkte Sweetin als coördinator klinische logistiek in Los Angeles en voltooide ze haar diploma als drugs- en alcoholconsulent.

3 'Voller huis'

In februari 2016 bracht Netflix de eerste 13 afleveringen uit van de reboot van Full House, Fuller House genaamd. Het was gericht op D. J. Tanner-Fuller, Stephanie en DJ's beste vriendin Kimmy en haar tienerdochter die allemaal samenwonen in het ouderlijk huis van de Tanner. Sweetin kwam terug om haar rol opnieuw op te nemen. De show duurde vijf seizoenen. Jodie Sweetin was terug en beter dan ooit, met haar Full House-familie.

2 De nieuwe verloving van Jodie Sweetin

Op 17 januari 2022 raakte Sweetin verloofd met een vriend, ze bevestigden hun relatie voor het eerst in februari 2018. Ze kondigde haar verloving aan op haar Instagram, onder het bijschrift van de foto: "In de hele wereld is er geen hart voor mij zoals de jouwe. In de hele wereld is er geen liefde voor jou zoals de mijne, "wat een citaat is van wijlen Maya Angelou.

1 Jodie Sweetin's netto waarde

Na een paar jaar uit de schijnwerpers te zijn gestapt, is het vermogen van Jodie Sweetin het laagste onder haar Full House-cast. Volgens Celebrity Net Worth is ze ongeveer $ 2 miljoen waard. Maar aangezien ook Fuller House ten einde is gekomen, mogen we verwachten dat de carrière van Jodie Sweetin zich verder zal uitbreiden, naast haar werk met haar podcast "Never Thought I'd Say This."

Aanbevolen: