Molly Hopkins' leven na de eerste verschijning van '90 dagen verloofde', uitgelegd

Inhoudsopgave:

Molly Hopkins' leven na de eerste verschijning van '90 dagen verloofde', uitgelegd
Molly Hopkins' leven na de eerste verschijning van '90 dagen verloofde', uitgelegd
Anonim

Onze eerste ontmoeting met Molly Hopkins, de 45-jarige moeder van twee, was in de vijfde aflevering van de TLC's, 90 Day Fiancé. De show volgt de levens van een groep stellen die een K-1-visum hebben ontvangen of in behandeling zijn, dat alleen beschikbaar is voor buitenlandse verloofden van Amerikaanse staatsburgers en die vervolgens vereisen dat ze binnen 90 dagen trouwen.

In het geval van Molly Hopkins en haar toenmalige verloofde, Luis, waren ze al lang voor de limiet van 90 dagen getrouwd, maar besloten het voor de wereld geheim te houden. Hun geheim werd nog groter toen er problemen toesloegen in het paradijs van hun huwelijk. Het kostte haar een tijdje, maar Hopkins slaagde erin om uit de afgrond te komen die kwam met het mislukken van haar relatie in de show. Nu is ze op een betere plek en is ze actief bezig haar leven beter te maken. Dit is hoe het leven voor haar is geweest sinds haar verschijning in de show.

8 Molly Hopkins' eerste liefde

Een tijdje nadat Molly Hopkins en haar toenmalige vriend, Luis Mendez, een band hadden gewekt, verliet hij zijn baan als barkeeper in de Dominicaanse Republiek en verhuisde hij naar haar huis in Georgia. Voor de dochters van Hopkins was Mendez niet bepaald de prijs voor hun moeder en dit was bovendien het feit dat hij vijftien jaar jonger was dan zij.

Terwijl Molly en Luiz samen waren, slaagde het paar erin om hun gelukkige tijd vast te leggen op Happily Ever After, maar het duurde niet lang omdat ze slechts zes maanden na hun huwelijk uit elkaar gingen. In mei 2018 was hun echtscheidingsprocedure afgerond en dat betekende het einde van een moeilijk hoofdstuk in het leven van Molly Hopkins.

7 Molly Hopkins gaat verder

Ongeacht hoe lang een huwelijk duurde, het is niet altijd de gemakkelijkste taak om verder te gaan, ook al was het in het belang van beide partijen. Als zodanig was het behoorlijk schokkend voor de fans van de show toen ze erachter kwamen dat Mendez in oktober van hetzelfde jaar al getrouwd was.

In een exclusief interview met In Touch bevestigde Mendez dat hij op 19 september 2018 met iemand anders is getrouwd. "Ik hou zoveel van dit meisje. Ze is zo geweldig", zei hij destijds. Hij werd ook gevraagd naar zijn relatie met Hopkins en of ze hadden gecommuniceerd. "Ik wil gewoon gelukkig zijn. Ik wil er niets van weten", zei Mendez. "Maar als ze me wil feliciteren, is dat oké."

6 Molly Hopkins wist niets van het nieuwe huwelijk van Luis Mendez

Nadat fans herhaaldelijk opmerkingen hadden gemaakt met betrekking tot Mendez op Hopkins 'Instagram, kondigde de ster aan dat ze pas onlangs het nieuws over het huwelijk van haar ex op sociale media ontdekte uit de reeks foto's die werden gepost. Ze ging toen naar haar Instagram-live om te zeggen: "Oh ja, voor iedereen die erom geeft, of die onzin over mij wilde praten. Ik ben er helemaal aan gewend, maar het is allemaal goed. Luis is getrouwd met een Dominicaanse dame in Jersey, voor zover ik kan zien - ik heb foto's gezien."

5 Molly Hopkins' gedachten over Luis Mendez

Molly Hopkins ging verder op Instagram en zei: "Ja, hij is getrouwd met iemand anders. Ze ziet er ouder uit dan ik, [zij] uit de Dominicaanse Republiek. Dus alle mensen die dachten dat ik gek was - zijn situatie was best mooi", voegde ze eraan toe: "Ik bedoel, we waren twee jaar samen, dus het is allemaal goed Oh God, het doet helemaal geen pijn. Het gaat goed met mij. Ik ben zo goed."

4 Molly Hopkins concentreerde zich op zichzelf

Terwijl de meeste mensen dachten dat Molly Hopkins ergens onder de grond haar wonden likte van het liefdesverdriet, was de realityster eigenlijk hard aan het werk om wat veranderingen in hun levensstijl aan te brengen. Toen fans haar foto's na het uiteenvallen online zagen, waren ze onder de indruk. Toen kreeg ze veel vragen over hoe ze de look kon bereiken.

Molly Hopkins ging naar Instagram om aan te kondigen dat ze een bepaald detox-merk had gebruikt. "Ja, ik ben hiermee echt afgevallen!" Hopkins gedeeld. "Ik ben meer dan 40 kilo afgevallen … nee, het was niet in dezelfde maand, het is in de loop van de tijd geweest."

3 Molly Hopkins' reis naar gewichtsverlies

Hoewel de volgers van Molly Hopkins stomverbaasd waren over haar nieuwe look, onthulde de ster dat het haar veel moeite kostte om op dit punt te komen, omdat ze in het verleden al verschillende keren had geprobeerd af te vallen, maar het werkte niet uit. Volgens de ster volgde ze, naast het ontgiften, ook een dieetplan en werkte ze consequent. De realityster maakte ook van de gelegenheid gebruik om lichaamspositiviteit te promoten door te zeggen: "Shout out naar alle meisjes die werken aan het liefhebben van hun lichaam, want dat is moeilijk, en ik ben trots op je."

2 Molly Hopkins geeft liefde nog een kans

Nadat ze zichzelf uit de donkere plek had gesleept waar haar laatste relatie haar naartoe had gestuurd, besloot Molly Hopkins de liefde nog een kans te geven op 90 Day: The Single Life nadat ze contact had gehad met een politieagent uit Brooklyn genaamd Kelly Brown. Een tijdje nadat ze aan het praten waren, besloot Hopkins dat het tijd was om hun dynamiek naar een hoger niveau te tillen en elkaar persoonlijk te ontmoeten.

Ze liet Kelly naar Georgia komen, waar ze hem voorstelde aan haar dochter, Kensley, die opgewonden was om hem te ontmoeten en hem daarna ook voorstelde aan haar goede vrienden. Vanwege de datingsgeschiedenis van Hopkins waren haar vrienden echter niet echt ontvankelijk voor Kelly.

1 Is Kelly Brown degene voor Molly Hopkins?

Van het huwelijk van Molly Hopkins met Luis Mendez en zijn hertrouwde bijna onmiddellijk na de scheiding, geloven veel fans dat hij haar alleen gebruikte om de Verenigde Staten binnen te komen. Daarom is Molly bestempeld als een slecht karakter en dat is de basis voor hun scepsis over Kelly Brown van haar familie en fans.

Op basis van hoe soepel hun relatie verloopt, lijkt Kelly echter over het algemeen een meer gezonde en ondersteunende partner voor haar te zijn. Dit verlichtte de geest van de kijkers, totdat ze allebei relatie-dealbreakers onthulden en aan weerszijden van elkaar stonden over het onderwerp kinderen krijgen.

Aanbevolen: