Wat is er gebeurd met de acteercarrière van James Corden?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de acteercarrière van James Corden?
Wat is er gebeurd met de acteercarrière van James Corden?
Anonim

James Corden was een paar jaar een grote hit, maar de laatste jaren begint zijn ster langzaam af te nemen. Veel beroemdheden in Hollywood ervaren zeer hoge hoogtepunten om vervolgens opzij te worden geschoven door het volgende grote ding. Corden werd erg populair als tv-presentator in zijn show The Late Late Show met James Corden. Hij is een komiek, acteur, zanger, talkshowhost en fans vinden hem erg herkenbaar. Corden werd enorm populair voor een van zijn segmenten, "Carpool Karaoke".

De afgelopen jaren heeft Corden zich meer op zijn acteercarrière gericht en heeft hij in veel grote films op het scherm gespeeld. Zijn grootste rollen waren als The Baker in Into the Woods, Bustopher Jones in Cats, Barry Glickman in The Prom en meer recentelijk als een muis in de nieuwe Assepoester. Hij uitte ook personages als Peter Rabbit, Percy in Smallfoot en Biggie in Trolls. Je zou denken dat al deze erkenning hem naar het sterrendom zou doen stijgen, maar voor James was het geen gemakkelijke rit. Helaas heeft Corden behoorlijk wat kritiek gekregen en dat heeft zijn tol geëist van zijn reputatie en dus van zijn acteercarrière.

5 Carpool Karaoke begon de ondergang van Corden

De sterke afkeer van James Corden begon toen fans zijn "aardige kerel"-act niet kochten. In plaats van zijn persoonlijkheid grappig en charmant te vinden, begon het publiek het irritant en extra te vinden. Tijdens zijn "Carpool Karaoke"-segmenten zong Corden veel over zijn veel meer getalenteerde gasten en veel fans hadden er genoeg van. Naar verluidt is de roem hem naar het hoofd gestegen omdat Corden er meerdere keren van is beschuldigd onbeleefd te zijn buiten de camera. Zodra een slechte reputatie zich in Hollywood verspreidt, is het erg moeilijk om die bewondering terug te winnen.

4 James Corden presenteerde 'Friends: Reunion'

Fans van de populaire sitcom Friends waren uiterlijk teleurgesteld toen ze het nieuws hoorden dat James Corden de reüniespecial zou hosten. Zeventien jaar in de maak en de enige persoon die de once-in-a-lifetime kans kreeg om deze zeldzame special te hosten was niemand minder dan James Corden. Sommigen durfden zelfs te zeggen dat ze Friends: The Reunion niet gingen kijken, aangezien Corden de presentator was.

3 James Corden's 'Assepoester' Flash Mob was geen hit

Als een manier om de nieuwe Assepoester-film met Camila Cabello en Idina Menzel in de hoofdrol te promoten, besloten James Corden en zijn medecastgenoten om een flashmob te creëren tijdens een van zijn segmenten. Het segment heette "Crosswalk The Musical", en het publiek was het niet eens met James' manier om zijn nieuwe film te vieren. De cast huppelde rond in hun kostuums en James droeg zijn muiskostuum en onderbrak voortdurend het verkeer. Sociale media barstten los en begonnen de talkshowhost uit elkaar te scheuren. Ze begonnen te zeggen dat de flashmob onattent was en veel verkeer veroorzaakte in L. A.. Online werd de afkeer van Corden alleen maar groter vanaf dat moment, en dat hij in een muiskostuum was, hielp zeker niet.

2 De petitie om James Corden uit 'Wicked' te houden

Fans of Wicked voerden letterlijk campagne tegen de cast van James Corden in de nieuwe filmische aanpassing. Net als in, was er een daadwerkelijke petitie die rondging die individuen op Change.org tekenden om te voorkomen dat hij een rol zou krijgen. Fans geloven dat er veel andere getalenteerde acteurs zijn die het verdienen om in de musicalfilm over Corden te spelen.

De petitie luidt: "James Corden mag op geen enkele manier in of in de buurt van de productie van Wicked the movie zijn… dat is het zo'n beetje." Het heeft momenteel bijna 100.000 handtekeningen.

De cast van Wicked bestaat momenteel uit popsensatie Ariana Grande als Glinda en actrice/zangeres Cynthia Erivo als Elphaba. Met zo'n talent dat de film leidt, willen fans iedereen in de wereld naast Corden aan hun zijde zien.

1 Wat volgt er voor James Corden?

Het lijkt erop dat fans hebben gekregen wat ze wilden en Corden zal ver weg blijven van het Land van Oz, maar dat betekent niet dat hij met acteren is gestopt. Corden presenteert nog steeds zijn Late Late Show en heeft aangekondigd geen plannen te hebben om afstand te doen van films of filmmusicals. Op dit moment zijn er echter geen aankomende filmprojecten voor hem in de maak. Dat gezegd hebbende, lijkt het er niet op dat James Corden zich door de negatieve mening van het publiek over hem laat weerhouden door te gaan met zijn carrière. Beroemdheden houden van hem en hij geniet ervan een entertainer te zijn, of sommige mensen dat nu leuk vinden of niet!

Aanbevolen: