Wat is er gebeurd met de acteercarrière van Alex Pettyfer?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de acteercarrière van Alex Pettyfer?
Wat is er gebeurd met de acteercarrière van Alex Pettyfer?
Anonim

Als we kijken naar de acteercarrière van Alex Pettyfer, had hij al vroeg een aantal zeer prominente rollen. In 2008 speelde hij Freddie in Wild Child tegenover Emma Roberts, die al acteert sinds haar vroege tienerjaren. Pettyfer speelde ook John in I Am Number Four uit 2011 en Kyle in Beastly, dat in 2011 werd uitgebracht.

Na de hoofdrol in Magic Mike, die in 2012 uitkwam, leek het alsof er vele jaren tussen de films van Pettyfer zaten.

Als iemand het groot heeft gemaakt in Hollywood, is wat mensen van hen denken absoluut alles, en er zijn veel sterren die hun reputatie van slecht in goed hebben veranderd.

Het 'Magic Mike'-probleem

Fans van Channing Tatum, die een vermogen van $60 miljoen heeft, hebben misschien gehoord dat Tatum en Alex Pettyfer wat drama en conflict hadden tijdens het filmen van de film.

De twee sterren konden het niet goed met elkaar vinden op de set van de film, volgens Cheat Sheet heeft Pettyfer uitgelegd dat hij geen goede reputatie had.

Pettyfer zei: "Ik heb niet gesproken over de film [set]. Ik was bang om te praten', zei hij. "Ik deed mijn werk en toen zat ik in de hoek en luisterde naar muziek omdat mij was verteld dat alles wat ik deed verkeerd was door mijn vertegenwoordigers en ik was erg onzeker als mens. Dat gaf me ook een slechte reputatie omdat ze zeiden: 'Oh Alex denkt dat hij beter is dan alle anderen omdat hij met niemand praat.' En dat is niet waar. Ik was echt nerveus en bang om mezelf te zijn."

Kijkend naar de rollen van Alex Pettyfer sinds Magic Mike, lijkt het alsof zijn acteercarrière tot stilstand is gekomen en zijn rollen niet zo prominent zijn geweest.

In 2014 speelde hij David in de romantische film Endless Love, en zijn andere filmrollen zijn niet zo herkenbaar. Enkele films op zijn cv zijn Urban Myths, Back Roads, The Last Witness en de korte film It's Me, Sugar.

Volgens Cinemablend.com ging het drama tussen Tatum en Pettyfer verder toen Pettyfer en zijn vriendin op een plek gingen wonen die toebehoorde aan een vriend van Tatum. Hoewel het de bedoeling was dat ze daar een maand zouden blijven en ze uiteindelijk niet zo lang bleven, wilde Tatums vriend de hele maand betaald worden.

Pettyfer wilde dat niet doen, en hij had ook te maken met het overlijden van een familielid. Tatum was van streek en stuurde hem een e-mail met de mededeling dat hij het geld moest betalen.

Dark Dreams Entertainment

Hoewel het lijkt alsof Pettyfers acteercarrière stopte met hem echt prominente filmrollen te geven, is hij een productiebedrijf begonnen en dat is succesvol geweest.

Het bedrijf heet Dark Dreams Entertainment en Pettyfer begon het met James Ireland.

Een recent Instagram-bericht deelde het goede nieuws dat Pettyfer de hoofdrol zal spelen in een aankomend project genaamd The Lost Ones. Volgens Variety is dit een horrorfilm over een gezin wiens kind geesten ziet.

Pettyfers reputatie maakte het volgens NME.com moeilijk om zo succesvol te zijn als mensen dachten. Maar toen hij zijn eigen bedrijf begon, begon hij het veel beter te doen.

De publicatie meldde dat hij zijn eerste film genaamd Back Roads regisseerde en dat Juliette Lewis erin speelde. Pettyfer vertelde NME.com: "Het was zo'n geweldige levensveranderende ervaring voor mij, creatief gezien. Voorheen, als acteur, was ik echt gefocust op de boog en reis van mijn eigen personage, en wanneer je een film regisseert, begint deze samenwerkingservaring zich te manifesteren. Je begint te beseffen dat de filmervaring draait om samenwerking en dat is de sleutel, dus mijn hele psyche om films te maken en vooruit te gaan als acteur, is volledig veranderd."

Pettyfer zei ook dat zijn productiebedrijf open stond voor verschillende genres: hij zei: Ons doel is om geweldige inhoud te maken en dat betekent niet alleen film en televisie, het kan documentaire zijn, realiteit, wat het ook heeft te zijn.”

Nog een probleem

Alex Pettyfer heeft ook verteld dat hij vliegangst heeft en dat wanneer hij klaar is met een film en naar verschillende plaatsen moet gaan om te persen, dat een probleem kan zijn.

Volgens Just Jared Jr. lijkt het erop dat hij dit in 2015 begon te verwerken: hij schreef op Instagram: Flying back in to LA from Mexico…. Ik heb echt vliegangst. Maar beheerst worden door angst is een grens, vooral in dit leven dat zoveel biedt. Waar je ook bang voor bent, je kunt VEROVEREN!!! geloof me conqueryourfear helpfromfriends lovelife,”

Hoewel het lijkt alsof Alex Pettyfer eerder in zijn carrière in een aantal bekende films speelde en dat niet meer het geval is, doet zijn productiebedrijf het super goed en het ziet ernaar uit dat ze zullen blijven groeien.

Aanbevolen: