Wat is er gebeurd met de acteercarrière van Terry Bollea?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de acteercarrière van Terry Bollea?
Wat is er gebeurd met de acteercarrière van Terry Bollea?
Anonim

Het is misschien moeilijk te geloven als je terugkijkt op zijn professionele carrière, maar op een gegeven moment was het doel om muzikant te worden en zat Terry Bollea in een band genaamd 'Ruckus' in de jaren '70.

Gezien zijn uiterlijk werd hij aangemoedigd om de wereld van sport en entertainment eens te proberen, we kunnen zeggen dat dat ten goede werkte, vooral toen hij samen met Vince McMahon de krachten bundelde. Samen veranderden ze het bedrijf. Zoals we bij talloze andere worstelaars hebben gezien, worden ze aangemoedigd om te acteren wanneer ze een bepaalde status bereiken. De meeste hebben de neiging om te mislukken, hoewel we veel succesverhalen hebben, waaronder Dwayne Johnson, die eigenlijk zo hoog is als maar kan, Dave Bautista en zelfs John Cena is momenteel in opkomst met verbeterde films.

Hogan die de overstap maakte leek op papier logisch, vooral in de jaren '90. Maar hij ontdekte al snel dat het daarbuiten een andere wereld was. Hulk probeerde zelfs zijn echte naam te gebruiken om de worstelreputatie te maskeren, maar het faalde volledig.

Al zijn films flopten en al snel was het weer terug in de ring.

We gaan kijken wat er mis ging en waarom hij er helemaal mee stopte. Daarnaast bekijken we na de film de weg die hij insloeg en wat hij tegenwoordig doet.

Zijn filmcarrière gebombardeerd in de jaren '90

Het begon fatsoenlijk in 1982 met 'Rocky III' in een ondergeschikte rol als Thunderlips. Het waren echter de hoofdrollen die zijn zelfvertrouwen de das om deden.

'Suburban Commando' samen met 'Mr. Nanny' verslond absoluut elk soort momentum dat hij had.

Kijkend naar 'Mr. Nanny' in het bijzonder, werd de film niet alleen slecht ontvangen, maar het bewees ook dat Hogan geen gelijkspel was in de filmwereld, met $ 4,3 miljoen aan de kassa van $ 10 miljoen budget.

Hulk heeft er alles aan gedaan om te slagen en volgens zijn interview met de LA Times was dat inclusief een naamsverandering.

"Na de laatste 15 jaar van schreeuwen en schreeuwen als Hulk Hogan, werd ik stereotiep als een worstelaar. Mensen horen "Hulk Hogan" en denken aan worstelen. Ik dacht dat het veranderen van het mensen een beetje van het spoor zou brengen. Het kan hen doen denken dat dit geen worstelfilm is. Wat het ook niet is."

Hij ging door met films die in de jaren '90 flopten. Het deed in ieder geval meer kwaad dan goed. Wijselijk zou Hulk terugkeren naar het professionele worstelen, maar jaren later, in de jaren 2000, zou hij terugkeren in een totaal andere hoedanigheid.

Reality-tv zag er veelbelovend uit tot zijn scheiding

To Hulk's verdienste was de show zijn tijd ver vooruit. Hij veranderde dingen in de zomer van 2005 en betrad de wereld van reality-tv, een wereld die toen nog niet bewezen was.

Hogan was zelf in de show en we kregen ook een glimp van zijn familie in het VH1-programma. 'Hogan Knows Best' bloeide in de vroege stadia. Echter, na vier seizoenen en 43 afleveringen, veranderde zelfs dat in een hete puinhoop toen Hulk en Linda gingen scheiden.

Volgens Hulk's goede vriend Eric Bischoff heeft Hogan waarschijnlijk spijt van zijn tijd in de show, gezien alle controverse die het veroorzaakte in zijn persoonlijke leven.

Kortom, het antwoord, ja, ik denk dat de Hogan Knows Best-show waarschijnlijk een reeds bestaand probleem heeft geërgerd. Het is dus niet zo dat Hogan Knows Best een probleem heeft gecreëerd, maar het heeft het zeker geërgerd, waarschijnlijk aangewakkerd, waarschijnlijk versnelde het einde van hun relatie en alle andere negatieve dingen die gebeurden.”

Door de scheiding verloor Hulk 70% van zijn vermogen. Zoals hij in het verleden deed, was het na de val weer aan het worstelen. Hoewel deze keer zelfs de vierkante cirkel de Hulkster de rug toekeerde.

Het schandaal verwoestte zijn carrière

In de zomer van 2015 ging het opnieuw mis voor Hogan. Zijn reputatie kreeg een deuk dankzij de release van zijn video voor volwassenen door Gawker. In de gelekte beelden werd Hogan betrapt op het gebruik van racistische opmerkingen. Hoewel hij een groot deel van het wisselgeld kreeg voor de release, kreeg zijn reputatie een enorme klap en voor sommigen zal het nooit meer hetzelfde zijn.

Hij zal niet in veel films worden gecast en de waarheid is dat hij tegenwoordig een rustig leven leidt in Clearwater, Florida, zijn strandwinkel runt en samen met de fans wat meet & greets doet.

Hij verschijnt sporadisch voor optredens in WWE, maar voor het grootste deel wordt hij niet goed ontvangen door het publiek.

Op dit moment lijkt het het beste om uit de buurt te blijven van controverse en laag te blijven.

Aanbevolen: