Fans Credit Cardi B voor haar eerlijkheid terwijl ze haar operatie na de zwangerschap plant

Inhoudsopgave:

Fans Credit Cardi B voor haar eerlijkheid terwijl ze haar operatie na de zwangerschap plant
Fans Credit Cardi B voor haar eerlijkheid terwijl ze haar operatie na de zwangerschap plant
Anonim

Het nieuws dat ze weer een baby krijgt, verbaasde fans die net hadden afgestemd op Fast and Furious 9 en geen idee hadden dat ze nog een kind verwachtte.

Toen felicitaties de sociale media begonnen te overspoelen, waarbij ze Cardi, Offset en Kulture het allerbeste wensten in de komende maanden, Cardi B leende haar stem aan het gesprek door te verklaren dat ze haar post-zwangerschapsoperatie al aan het plannen.

Te vroeg?

Fans denken van niet.

In feite geven ze haar veel eer voor haar eerlijkheid, en ze zijn blij om te zien dat ze niet het type persoon is dat probeert haar operatie voor te houden als een 'natuurlijke post-zwangerschap bounce- terug.'

Cardi B Plannen Chirurgie

Er waren gesprekken dat Card B niet terug zou komen om nieuwe muziek uit te brengen nadat ze baby 2 had gekregen en ze was er snel bij om het gerucht het zwijgen op te leggen door haar plannen na de zwangerschap met haar fans te delen.

Veel mensen waren geschokt toen ze ontdekten dat Cardi B in haar tweet die een meedogenloze muzikale come-back beloofde, ook een voorbode was van haar post-zwangerschapsoperatie, waarbij ze fans adviseerde dat ze wat werk zou gaan verzetten voordat ze opnieuw -betreedt de wereld van entertainment.

Het feit dat ze meer muziek zal uitbrengen was een enorme opluchting voor fans, maar sommigen waren opgehangen aan het feit dat ze al een operatie heeft uitgevoerd om de effecten van zwangerschap te herstellen voordat ze zelfs de baby heeft.

Ondanks het feit dat sommige fans verrast waren door deze vooraf geplande operatie, gaven de meeste fans haar de eer dat ze eerlijk was over het werk dat aan haar lichaam werd gedaan en niet probeerden het door te geven als een soort van magische bounce-back die onrealistische normen en doelen stelt voor andere vrouwen.

Fans reageren op plannen na de zwangerschap

Cardi B's tweet onthult dat ze van plan is ongeveer 6 maanden na de bevalling naar Columbia te gaan voor wat liposuctie en een borstverkleining.

Sommige fans zeggen dat ze sarcastisch was en vielen haar aan door te zeggen; "de obsessie met het "repareren" van je lichaam onmiddellijk nadat je een baby hebt gekregen, is ziek."

Anderen geloven haar en bedanken haar dat ze eerlijk is over het werk dat ze doet.

Fans plaatsten opmerkingen zoals; "Ze is tenminste eerlijk over haar operaties na het krijgen van een baby ??? alle anderen zijn "de SnapBack is echte" koninginnen, "en "ze bezit haar lichaam en haar lichaamsbeeld, trollen komen terug."

Andere fans schreven; "Ja, ze weet dat ze er op een bepaalde manier uit wil zien en ze doet tenminste niet alsof dit een natuurlijke terugslag is."

Aanbevolen: