Olivia Wilde deelt BTS-snap van haar 'Ghostbusters: Afterlife'-schurkpersonage

Inhoudsopgave:

Olivia Wilde deelt BTS-snap van haar 'Ghostbusters: Afterlife'-schurkpersonage
Olivia Wilde deelt BTS-snap van haar 'Ghostbusters: Afterlife'-schurkpersonage
Anonim

Olivia Wilde heeft een foto van haar gepost in volledige Gozer-kostuum na haar geheime optreden in 'Ghostbusters: Afterlife'.

De actrice en filmmaker heeft fans geschokt toen ze de rol van de oorspronkelijke schurk Gozer the Gozerian op zich nam. Om de verwarring nog groter te maken, werd Wilde niet gecrediteerd, aangezien de aftiteling aangaf dat de Canadese choreografe Emma Portner de rol speelde, ingesproken door Shohreh Aghdashloo.

Olivia Wilde speelt in 'Ghostbusters: Afterlife' de iconische schurk Gozer

Olivia Wilde poseert als Gozer in een iriserende bodysuit en zwarte pruik via Instagram
Olivia Wilde poseert als Gozer in een iriserende bodysuit en zwarte pruik via Instagram

Wilde verduidelijkte alle twijfels door op 13 december een foto van haar als Gozer op haar Instagram Stories te plaatsen.

Met een korte, zwarte pruik en een iriserende bodysuit, staat de actrice hoog als de iconische Sumerische god, handen op de heupen.

"Dit was leuk", schreef ze.

In een Instagram-bericht dat werd gedeeld door de prothetische visagist Arjen Tuiten, werd onthuld dat Wilde meer dan vijf uur lang make-up moest doorstaan om de rol te spelen.

Maar hoe zit het met het kredietmysterie? Terwijl Wilde de fysieke vorm van Gozer speelde, werd de door CGI gecreëerde geestvorm door Portner geportretteerd door middel van motion capture.

Olivia Wilde over haar relatie, geluk en haters

Wilde heeft onlangs voor het eerst over haar persoonlijke leven gesproken sinds ze een romantische band heeft met de Engelse zanger Harry Styles.

De regisseur - bekend van zijn aanwezigheid achter de camera van de veelgeprezen komedie 'Booksmart' - werd voor het eerst gezien met Styles in januari van dit jaar. De twee woonden samen een bruiloft bij en werden hand in hand afgebeeld en zijn sindsdien gespot op meerdere, romantische uitjes. Styles schittert ook in Wilde's tweede regiefilm, de psychologische thriller 'Don't Worry Darling', tegenover Florence Pugh, Chris Pine en Wilde in een ondersteunende rol.

Sinds ze is gekoppeld aan Styles, staat Wilde in het middelpunt van geruchten en kritiek, vaak door toedoen van enkele van zijn fans. Ze is ook beschuldigd van het verwaarlozen van haar twee kinderen uit haar vorige relatie met acteur Jason Sudeikis.

"Het is verleidelijk om een vals verhaal te corrigeren. Maar wat je je realiseert is dat als je gelukkig bent, het er niet toe doet wat vreemden over je denken. Het enige dat telt voor jou is wat echt is en van wie je houdt, "zei Wilde in een nieuw interview met 'Vogue'.

"In de afgelopen 10 jaar hebben we als samenleving zoveel meer waarde gehecht aan de mening van vreemden dan aan de mensen die het dichtst bij ons staan", vervolgde ze.

Ze voegde eraan toe: “Ik ben gelukkiger dan ik ooit ben geweest. En ik ben gezonder dan ik ooit ben geweest, en het is gewoon geweldig om dat te voelen.”

Ondanks dat ze zorgvuldig vermeed om Styles te noemen, laten de foto's waarop ze allemaal geliefd zijn en die de afgelopen maanden in omloop zijn geweest, weinig twijfel over wie de persoon is die gedeeltelijk verantwoordelijk is voor het geluk van Wilde.

Aanbevolen: