Waarom Nick de rijkste Jonas Brother is

Inhoudsopgave:

Waarom Nick de rijkste Jonas Brother is
Waarom Nick de rijkste Jonas Brother is
Anonim

De Jonas Brothers werden halverwege de jaren 2000 beroemd op Disney Channel en sindsdien zijn ze een nietje in de entertainmentindustrie en hebben ze zeker veel bereikt. Hoewel de groep vóór 2019 een onderbreking van zes jaar doormaakte, besloten ze te hervormen en zijn ze net zo beroemd geworden als altijd.

Als het op hun rijkdom aankomt, is Nick Jonas rijker dan zijn broers Joe en Kevin, en vandaag bekijken we waarom. Van een hoofdrol in Hollywood-blockbusters tot het uitbrengen van solohits - blijf scrollen om erachter te komen hoe Nick de rijkste Jonas-broer werd!

7 Momenteel heeft Nick Jonas een geschatte netto waarde van $70 miljoen

Laten we de lijst beginnen met het feit dat Nick Jonas momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 70 miljoen heeft. Aangezien de muzikant al sinds het midden van de jaren 2000 in de entertainmentindustrie zit, is zijn indrukwekkende vermogen zeker niet verrassend. Tegenwoordig behoort de 29-jarige tot een groep zeer succesvolle voormalige Disney Channel-sterren, waaronder namen als Miley Cyrus, Selena Gomez en Demi Lovato.

6 Terwijl zijn broers Kevin Jonas en Joe Jonas elk $40 miljoen waard zijn

Het is zeker heel indrukwekkend dat Nick Jonas een vermogen heeft dat bijna twee keer zo hoog is als zijn broers. Volgens Celebrity Net Worth worden zowel Joe als Kevin Jonas momenteel geschat op $ 40 miljoen.

Natuurlijk halen de meesten van hen het grootste deel van hun inkomen uit het maken van muziek als de Jonas Brothers - het lijkt er echter op dat het jongste bandlid zijn vrije tijd op een iets winstgevendere manier gebruikt en we nemen daar nu eens nader naar kijken.

5 Toen de Jonas Brothers op pauze gingen, had Nick Jonas een succesvolle solocarrière

Een belangrijke reden waarom Nick Jonas de rijkste broer is, is misschien omdat hij de meest succesvolle solocarrière heeft. Terwijl Joe Jonas enig succes had met zijn tweede band DNCE, heeft Nick in zijn eentje veel succes in de muziekindustrie. We mogen tenslotte niet vergeten dat Nick in de loop der jaren vier solo-studioalbums heeft uitgebracht - Nicholas Jonas in 2005, Nick Jonas in 2014, Last Year Was Complicated in 2016 en Spaceman in 2021. Enkele van de grootste solohits van de zanger zijn "Chains", "Jaloers", "Niveaus" en "Close". Hoewel de Jonas Brothers begin 2019 herenigd zijn, heeft dat Nick er zeker niet van weerhouden om ook zijn solocarrière voort te zetten.

4 Nick Jonas speelde ook in acteren en speelde in een paar blockbusters

De Jonas Brothers zijn zeker geen onbekenden met acteren - ze hadden tenslotte hun grote doorbraak als tieners op het Dinsey Channel in de hitfilms Camp Rock en het vervolg Camp Rock 2: The Final Jam evenals de show JONAS.

In de afgelopen jaren was Nick Jonas echter de enige broer die erin slaagde ook succes te behalen door in blockbusters te schitteren. In het afgelopen decennium verscheen Nick Jonas in films als Careful What You Wish For, Goat, Jumanji: Welcome to the Jungle en het vervolg Jumanji: The Next Level, Midway en Chaos Walking.

3 Nick Jonas verkende de wereld van theater en speelde op Broadway

Naast een succesvolle carrière als solomuzikant en zijn rol in Hollwyood-films, heeft Nick Jonas ook de theaterwereld verkend. Door de jaren heen speelde hij in toneelstukken als Les Misérables, The Sound of Music en Hairspray. In 2012 maakte de jongste Jonas-broer deel uit van Broadway's How to Succeed in Business Without Really Trying, waarin hij J. Pierrepont Finch speelde.

2 Nick Jonas nam deel aan projecten zoals 'The Voice' en 'The X Factor'

Een andere reden waarom Nick Jonas een hoger vermogen heeft in vergelijking met zijn broers Joe en Kevin, is het feit dat Nick in de loop der jaren als jurylid of coach heeft deelgenomen aan beroemde muziekwedstrijden. In 2012 konden fans hem zien op The X Factor en zowel in 2015 als in 2020 en 2021 deed hij mee aan The Voice. Gezien het feit dat de muzikant populair was op beide competitieshows, zou het niemand verbazen als hij in de toekomst aan meer soortgelijke projecten zou deelnemen - vooral omdat hij al lang genoeg in de muziekindustrie zit om een respectabele coach of rechter te zijn.

1 Ten slotte deelt Nick Jonas zijn vermogen met zijn vrouw, Priyanka Chopra

En tot slot, laten we de lijst afronden met het feit dat het vermogen van $ 70 miljoen wordt gedeeld met zijn vrouw, Indiase actrice en Hollywood-ster, Priyanka Chopra. Het is onduidelijk hoeveel elk van hen bijdraagt aan hun gecombineerde vermogen, maar dat verandert niets aan het feit dat Nick Jonas op dit moment het rijkste Jonas Brothers-lid is. In de loop der jaren heeft de zanger verschillende carrièrepaden verkend, terwijl zijn broers vooral bij muziek bleven.

Aanbevolen: