De waarheid over Salma Hayeks relatie met haar dochter, Valentina Pinault

Inhoudsopgave:

De waarheid over Salma Hayeks relatie met haar dochter, Valentina Pinault
De waarheid over Salma Hayeks relatie met haar dochter, Valentina Pinault
Anonim

Salma Hayek houdt haar persoonlijke leven vaak zo privé dat veel fans niet weten dat ze een moeder van vier is. Nou, ze is een moeder van vijf als je Tiffany Hadish meetelt, die haar eigen kamer heeft in Hayek's huis in Londen! Hayek is de stiefmoeder van haar man Francois-Henri Pinault (die een indrukwekkend vermogen heeft van $ 56 miljard) drie kinderen uit eerdere relaties, en de dochter die het paar deelt: Valentina Pinault.

Valentina is grotendeels buiten de publieke belangstelling gebleven, ondanks het feit dat haar ouders beroemd zijn. Maar Hayek heeft gesproken over de relatie die ze bij gelegenheid delen, waarbij hij benadrukt hoe Valentina thuis is en of hun relatie die van een andere gemiddelde moeder en dochter weerspiegelt. Blijf lezen om de ware details achter Salma Hayeks zoete relatie met haar dochter Valentina te ontdekken, en of Valentina stiekem in de films van Hayek is verschenen.

Zijn Salma Hayek en Valentina Pinault dichtbij?

Hoewel Salma Hayek ervoor heeft gekozen om haar dochter voor het grootste deel buiten de schijnwerpers te houden, heeft de Like a Boss-actrice openhartig verteld over hoe close ze in het verleden was met Valentina.

Afgaande op de berichten van Hayek aan Valentina op sociale media, lijkt het erop dat de twee erg close zijn.

"Mijn dierbare meid, je bent alles voor mij", zei Hayek op Instagram (via People). "Gezegend is de dag dat je in mijn leven kwam om je stralende licht te laten schijnen. Gefeliciteerd Valentina!!!!! Bedankt dat je JOU bent."

Hayek heeft Valentina ook geprezen in de media en sprak lovend over haar wanneer Valentina wordt opgevoed. Het lijdt geen twijfel dat de in Mexico geboren actrice haar dochter erg inspirerend vindt.

In een interview met Town and Country vertelde Hayek over Valentina en noemde haar 'heel creatief, heel slim, heel grappig en heel eigenzinnig'.

De publicatie wijst erop dat Hayek zelf een slim maar ondeugend kind was, dat op haar twaalfde van de katholieke kostschool werd gestuurd omdat ze grappen uithaalde met de nonnen die daar lesgaven. Het lijkt er dus op dat Valentina in dat opzicht op haar moeder lijkt - iets waarvan fans speculeren dat hun band nog sterker is geworden.

Valentina werd geboren in 2007, toen Hayek 41 jaar oud was. In haar interview met Town and Country bekende Hayek dat ze het gevoel heeft dat wachten op Valentina op de lange termijn een positieve beslissing was en hun relatie zelfs verbeterde.

"Ik denk dat ik een betere moeder ben omdat ik haar later kreeg", legde Hayek uit, voordat hij eraan toevoegde dat er ook een paar nadelen waren aan het hebben van een kind van in de veertig. “Maar ik word er wel moe van. Ik ga niet liegen.'

Wat doet Valentina Pinault?

Aangezien een van haar ouders een filmster is en de andere een zakenmagnaat, heeft Valentina Pinault hoogstwaarschijnlijk een mooie toekomst voor zich. Fans willen graag weten wat ze momenteel met haar leven doet en of ze plannen heeft om in de voetsporen van haar ouders te treden.

Maar op 14-jarige leeftijd is Valentina Pinault nog steeds een tiener en moet ze nog grote beslissingen nemen.

Van sommige opmerkingen die Hayek in de loop der jaren heeft gemaakt, is het echter bekend dat Valentina in veel opzichten een normale tiener is. Town and Country meldt dat Hayek haar Instagram-account alleen moet beheren omdat Valentina en haar drie stiefkinderen, Francois, Mathilde en Augustin, weigeren foto's voor haar te maken. Klinkt als de meeste tieners!

Hayek onthulde ook dat Valentina niet naar alle films van haar moeder gaat.

"Ze drong aan op deze (The Hitman's Bodyguard's Wife), " legde Hayek uit (via People).“Ze wil mijn spullen nooit zien, maar ze stond erop deze te kijken en met haar vrienden mee te gaan. Ik was echt nerveus en beschaamd. Ik zei: ‘Neem je vrienden niet mee. Ik ga je echt in verlegenheid brengen.'”

Valentina vertelde Hayek toen dat ze haar "de hele tijd, elke dag" in verlegenheid brengt, en benadrukt nogmaals dat Valentina niet zo anders is dan de gemiddelde tiener.

Uiteindelijk genoten Valentina en haar vrienden echter van The Hitman's Bodygaurd's Wife. Maar ze houdt niet van alle films van haar moeder. En als ze naar een van haar films kijkt en het niet leuk vindt, houdt ze zich niet in.

“Ik moet je zeggen, ze is erg taai. Ik was doodsbang om haar mee te nemen [om Eternals te zien]", zei Hayek over haar dochter (via Town and Country). "Ze heeft films gezien waar ze heen gaat, 'Mijn God, dat was verschrikkelijk. Mam, wat dacht je?' Dus ik was zo bang. Zoals je hoorde, vond ze deze leuk, dus."

Valentina keek niet alleen naar Eternals, dat in 2021 werd uitgebracht, maar ze steunde ook haar moeder door met haar naar de première te gaan. Af en toe zal Valentina haar moeder vergezellen naar andere werkevenementen, zoals interviews met Ellen DeGeneres.

Is de dochter van Salma Hayek in 'Eternals'?

Toen Valentina Pinault haar moeder vergezelde naar de première van Eternals, kwamen fans tot de conclusie dat de 14-jarige een gastrol had in de Marvel-film.

Valentina verscheen zelfs niet in de film, maar woonde de première bij om haar moeder te steunen.

Behalve de Eternals-première en andere zeldzame evenementen, blijft Valentina Pinault meestal buiten de schijnwerpers.

Aanbevolen: