Fans denken dat dit het grootste schandaal was op 'Below Deck Mediterranean

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het grootste schandaal was op 'Below Deck Mediterranean
Fans denken dat dit het grootste schandaal was op 'Below Deck Mediterranean
Anonim

Below Deck Mediterranean is momenteel Bravo's meest succesvolle realityshow (recente rapporten suggereren zelfs dat het zesde seizoen de Real Housewive-shows van het netwerk in de kijkcijfers versloeg). De serie is in wezen een reality-werkplekdrama waarin kijkers inzicht krijgen in het dagelijkse leven van een luxe jachtbemanning die zich richt op elite-klanten. Wat het 'drama' betreft, heeft de show in de loop der jaren zeker een groot aantal moeilijke gasten gezien. Tegelijkertijd is het ook duidelijk geworden dat het leven aan boord van de Lady Michelle niet altijd van een leien dakje gaat voor de bemanning.

In de loop der jaren zijn fans getrakteerd op veel gekke momenten waarbij ook de bemanningsleden betrokken waren. Er was bijvoorbeeld die tijd waarin kapitein Sandy Yawn chef-kok Mila Kolomeitseva moest ontslaan nadat ze had geprobeerd nacho's te serveren met kaas uit de magnetron. Ondertussen, op een serieuzere toon, was er ook dat incident waarbij matroos Lloyd Spencer met spoed naar het ziekenhuis moest worden gebracht nadat hij pijn op de borst had gehad. Dat gezegd hebbende, geloven fans ook dat andere momenten in de show veel schandaliger waren geweest dan dit. Bovendien is het ene incident controversiëler geworden dan het andere.

Peter Hunziker werd ontslagen na beschuldigingen van racisme

Vorig jaar kondigde Bravo haar beslissing aan om Hunziker uit de cast van Below Deck Mediterranean te verwijderen, kort nadat het vijfde seizoen van de show was uitgezonden. "Peter Hunziker van Below Deck Mediterranean is ontslagen vanwege zijn racistische post", bevestigt het netwerk in een Instagram-bericht. "Bravo en 51 Minds bewerken de show om zijn verschijning in volgende afleveringen te minimaliseren."

Hunziker's vuren kwam nadat de matroos een aanstootgevende meme had gedeeld, waarin een zwarte vrouw in boeien was te zien. Sindsdien heeft hij zijn verontschuldigingen aangeboden door te zeggen: "Ik realiseer me nu hoe pijnlijk de beelden en symboliek zijn en, bij nader inzien, realiseer ik me dat de impliciete vooringenomenheid die bestaat in de korte tekst die in de meme is geschreven, beledigend is."

Fans denken dat dit het grootste schandaal is dat ooit aan boord is gebeurd

Terwijl het social media-incident met Hunziker plaatsvond terwijl hij niet aan de Lady Michelle werkte, werd het schandaal met de voormalige stoofpot Hannah Ferrier vastgelegd door de camera's. Het incident vond plaats tijdens het vijfde seizoen van de serie. In één aflevering werd onthuld dat Ferrier Valium aan boord had gebracht voor haar persoonlijk gebruik.

Toen dit werd ontdekt, besloot castlid Malia White Ferrier aan Yawn te rapporteren. Nadat ze hoorde dat Ferrier Valium, een vape-pen en een aansteker bij zich had, besloot de kapitein uiteindelijk dat ze moest gaan. Maritieme wetten stellen duidelijk dat bemanningsleden alle voorgeschreven medicijnen aan hun kapitein moeten bekendmaken voordat ze aan boord dienen. White legde ook uit in haar eigen bericht: "We zijn BEMANNING en altijd 'van dienst' en ons primaire doel op zee is om de veiligheid van alle passagiers te waarborgen. Geestelijke gezondheidsproblemen zijn een groot probleem en daarom hebben we de juiste procedures. We lezen en ondertekenen allemaal een drugs- en alcoholbeleid voordat we aan boord gaan - dit is ZEER DUIDELIJK uiteengezet."

Omdat Ferrier Yawn niet van tevoren had geïnformeerd dat ze Valium had gebruikt om haar angst te beheersen, had de kapitein geen andere keuze dan haar te beëindigen na ontdekking. "Deze beslissing gebeurde omdat er letterlijk geen andere optie was", vertelde voormalig Below Deck Kate Chastain ook aan Us Weekly. 'Niemand wilde dat Hannah die kant opging. Ze is al zo lang een groot deel van de show, maar vanwege bepaalde wetten waren Sandy's handen gebonden."

Hannah Ferrier is nog steeds bereid om terug te keren naar de franchise

Sinds ze ontslagen werd bij Below Deck Mediterranean, heeft Ferrier het alleen druk gehad. Ze leidt zelfs haar eigen jachttrainingsbedrijf, de Ocean International Training Academy. Tegelijkertijd verwelkomde Ferrier vorig jaar ook een dochter met partner Josh Roberts. En hoe druk ze het op dit moment ook heeft, Ferrier heeft het idee om volledig terug te keren naar de franchise niet uitgesloten.

Dat gezegd hebbende, er moet aan bepaalde voorwaarden worden voldaan. Om te beginnen weigert Ferrier specifiek terug te keren naar Below Deck Mediterranean. In plaats daarvan zou ze liever voor kapitein Lee Rosbach werken. 'Als Lee ooit in de problemen kwam en hij me nodig had om terug te komen. Als hij een heel slechte chef-stoofpot had en hij wilde dat ik terugkwam om hem te helpen? Ferrier legde het uit tijdens een gesprek met Showbiz Cheat Sheet. "Dat zou ik doen omdat hij er in het verleden altijd voor me is geweest."

Ondertussen, voor het geval dat niet mogelijk is, zegt Ferrier dat ze ook openstaat voor de hoofdrol in andere shows in de franchise. "Ze hebben Below Deck Australia, dus waarschijnlijk hetzelfde", merkte de realityster op. "Ik ken de kapitein van die [serie]." Voor de goede orde, Ferrier woont momenteel in Australië, dus het is veel logischer om een realityserie te filmen die daar is gebaseerd.

En hoewel Ferrier misschien openstaat om weer deel te nemen aan de franchise, heeft ze ook duidelijk gemaakt dat ze deze keer niet fulltime aan een show kan werken. Ze heeft tenslotte een baby en een bedrijf te runnen. "Dus het zou een soort half seizoen zijn", legde Ferrier uit. "Of een paar charters of zoiets, als ze hulp nodig hadden, zou ik gaan helpen." Ze voegde er ook aan toe: "Maar het is duidelijk dat ik niet terug zou gaan naar de Med zoals het nu is." Nog maar een paar maanden geleden werd Ferrier gespot aan boord van een jacht in Sydney. Ze droeg ook een stewardessuniform.

Aanbevolen: