Waarom fans denken dat het filmen van 'Below Deck: Mediterranean' extreem gevaarlijk is

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat het filmen van 'Below Deck: Mediterranean' extreem gevaarlijk is
Waarom fans denken dat het filmen van 'Below Deck: Mediterranean' extreem gevaarlijk is
Anonim

De Below Deck-franchise is de afgelopen jaren een enorme hit geweest voor Bravo (zozeer zelfs dat het naar verluidt de Real Housewives-franchise heeft ingehaald). Van zijn shows heeft Below Deck Mediterranean een enorme aanhang ontwikkeld met de afleveringen van seizoen zes die na release meer dan een miljoen keer bekeken werden.

Zoals je je kunt voorstellen, kost het veel moeite om Below Deck Mediterranean overeind te houden (de show kost naar verluidt maar liefst $ 10 miljoen om te produceren). Tegelijkertijd lijken bepaalde ongelukken onvermijdelijk, aangezien er wordt gefilmd terwijl de bemanning aan het werk (en feesten) op een jacht is. Door de jaren heen zijn fans zelfs gaan geloven dat de serie gewoon een van de gevaarlijkste in zijn soort is. Kijk maar eens naar de recente verwondingen die de bemanning onlangs heeft opgelopen.

Lloyd Spencer moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht

Spencer heeft misschien jaren in de maritieme industrie gewerkt, maar niets had hem echt kunnen voorbereiden op het leven als matroos aan boord van de Lady Michelle. Tijdens een preview van seizoen zes werd onthuld dat hij last had van pijn op de borst. Op een gegeven moment kon je Spencer zelfs zien braken. Zijn situatie werd zo erg dat Kapitein Sandy Yawn bootsman Malia White zelfs een reprimande gaf omdat ze zijn verwonding niet had gemeld. "Je had naar me toe moeten komen dat hij gewond was!" Uiteindelijk werd besloten om Spencer van de boot te halen en hem met spoed naar het ziekenhuis te brengen. Yawn onthulde toen dat zijn bloeddruk "heel hoog" was en dat hij last had van pijn op de borst.

Gelukkig lijkt het erop dat Spencer sindsdien volledig is hersteld. Hij wil echter nog steeds niet zeggen hoe hij uiteindelijk ziek werd. Tijdens een interview met Distractify legde Spencer alleen uit: "Het was een situatie die zich voordeed terwijl ik aan boord was, maar als je ernaar kijkt, zul je het zien, maar ik ben nu helemaal in orde. Dat gezegd hebbende, gaf hij ook toe dat hij zijn eigen vader in het ongewisse liet over zijn verwonding aan boord van het jacht. En toen hij de preview zag, herinnerde Spencer zich: "Het deed hem schrikken."

Malia White had een scooterongeval

Zoals fans zullen weten, ha alt de hardwerkende cast van Below Deck Mediterranean het maximale uit haar vrije tijd. Soms stappen ze zelfs van de boot en nemen ze wat bezienswaardigheden in zich op. Dat lijkt echter niet zo veilig als het klinkt. Een goed voorbeeld hiervan is White die belandt in een afschuwelijk scooterongeluk terwijl hij slechts "10 minuten van mijn boot" is.

“Ik heb mijn hele leven scooters gereden, was bekend met de apparatuur, dronk niet en was 10 minuten van mijn boot. Ongelukken gebeuren wanneer je ze het minst verwacht”, deelde de Below Deck Mediterranean-ster op Instagram. Ze onthulde ook dat ze verschillende verwondingen had, waaronder een "gebroken elleboog, gebroken tenen, ernstige huiduitslag en een zeer pijnlijk lichaam." White gelooft ook dat haar ongeluk erger had kunnen zijn. Gelukkig had ze haar helm op. "De mijne heeft letterlijk mijn leven gered."

David Pascoe sloeg zijn hoofd

Wat de bemanning van de Lady Michelle betreft, lijkt het erop dat Pascoe het meest vatbaar is voor ongelukken van allemaal. Zoals hij zelf op Instagram onthulde: "Ik heb vingers verloren, mijn ruggengraat gebroken, ik ben bezaaid met littekens van werk, spel, leven." Op een gegeven moment liep hij ook een blessure op waardoor hij een vervelende snee in zijn hoofd had. "Dit is het resultaat van, wat eigenlijk een geweldige sessie was op de draagvleugelboot", legde de matroos uit. "Helaas is koolstofvezel met scherpe randen sterker dan mijn hoofd." Tot overmaat van ramp onthulde Pascoe ook dat toen het incident gebeurde, hij twee uur lang moest wachten op een boot die hem aan land kon brengen. Dat gezegd hebbende, besloot hij zich niet naar het ziekenhuis te haasten omdat de pandemie al een groot deel van de wereld had overspoeld toen dit gebeurde. Gelukkig slaagde Pascoe erin om zijn hoofdwond te laten hechten.

Tegelijkertijd zagen fans onlangs ook dat Pascoe viel nadat hij uit het bubbelbad was gestapt. Van het incident is zijn geheugen een beetje vaag. "Ik weet niet welke richting ik opging, maar het was geen goede", merkte Pascoe op in Below Deck Med After Show. “Ik ben er vrij zeker van dat ik alleen mijn been heb geraakt. Dat is alles wat ik me herinner, dat ik gewoon mijn been geslagen heb." En hoewel zijn val pijnlijk leek, legde hij ook uit dat het "niets meer was dan een blauwe plek". “Het was pijnlijk. Maar ja, er is niets levensbedreigends aan de hand van de verbeelding.'

Ze kunnen zichzelf ook opzettelijk in gevaar brengen

Het blijkt dat te veel uitv altijd aan boord gevaarlijke gevolgen kan hebben voor de bemanning aan boord van de Lady Michelle. Zoals te zien is in de trailer, besloot de cast ooit een draaiend spel te spelen op een Lazy Susan. Volgens Spencer dacht iemand dat ze moesten 'testen hoe goed de luie Susan was'. Helaas zorgde de 'test' ervoor dat sommigen van de Lazy Susan werden gegooid. Dat gezegd hebbende, verzekerde Spencer fans dat niemand ernstige verwondingen opliep. "Zeker een paar mensen werden een beetje te hard gesponnen, maar geen blijvende effecten."

Laten we hopen dat de bemanning de rest van het seizoen geen andere ongelukken krijgt!

Aanbevolen: