Dit is wat 'Below Deck'-fans van Shane Coopersmith denken

Dit is wat 'Below Deck'-fans van Shane Coopersmith denken
Dit is wat 'Below Deck'-fans van Shane Coopersmith denken
Anonim

'Below Deck' is misschien een favoriete show van fans, die dit najaar zijn 8e seizoen ingaat, maar kijkers zijn niet blij met sommige capriolen van de cast op het scherm. Het is zeker reality-tv, maar dat betekent niet dat de cast en crew vreselijk tegen elkaar moeten zijn, toch?

Journalisten hebben echter ook een appeltje te schillen met de serie. Washington Post bekritiseerde de show zwaar en noemde het een "lusteloze docu-serie" die te zwaar gescript is. De verhaallijnen zijn te gemakkelijk ingepakt, de bemanning van het jacht is te knap en ze praten te veel over het harde werk dat het doet aan een superjacht op open zee.

En hoewel sommige kijkers de interpretatie van die journalist van 'Below Deck' delen, doet de Bravo-show het nog steeds redelijk goed voor zichzelf. Maar dat duurt misschien niet lang.

Kapitein Sandy verliest fans, en zij is niet de enige. Fans zijn ook niet blij met Shane Coopersmith.

Shane Coopersmith is een van de deckhands van seizoen 8 en fans op Reddit hebben al genoeg van hem. Zijn "energie" is gewoon weg, merken ze op, en ze hopen dat hij zo snel mogelijk wordt ontslagen.

Bovendien klopt zijn verhaal niet. Hij besprak kort dat hij UC Berkeley had bezocht, maar zei dat hij er ongeveer een jaar uit was. Maar latere opmerkingen suggereren dat hij nooit echt is afgestudeerd, hoewel de feiten een beetje warrig zijn.

Voor alle duidelijkheid, Shane merkte op dat hij geen carrière in Silicon Valley wilde nastreven zoals van hem werd verwacht. Hij geeft duidelijk de voorkeur aan een meer flexibele levensstijl, compleet met yoga op het dek.

Kortom, fans geven de voorkeur aan eerlijkheid boven vage verwijzingen naar het feit dat Shane geen Californische strandzwerver is (wat volgens fans in feite is). Het jonge castlid houdt duidelijk niet van hard werken (hij worstelt om zware dingen te dragen), begrijpt niet hoe belangrijk het is om zijn radio te dragen en gaat ontspannen zwemmen terwijl hij aan het werk is.

In feite waren de fans best blij toen Shane werd geruimd door Captain Lee, die hem een creampuff noemde en hem opdroeg het voor elkaar te krijgen. Dit was nadat hij de telefoontjes van de kapitein niet had beantwoord (was hij zijn radio weer vergeten?) en schijnbaar zijn verantwoordelijkheden ontlopen.

TBH, Shane's voorliefde voor het doen van openbare yoga helpt zijn zaak ook niet. Hij ziet er gewoon lui, onervaren en vol van zichzelf uit. Fans vonden het ook niet leuk dat hij gewone rietjes verruilde voor papieren rietjes, ook al zijn ze duurzamer (Shane's altijd aanwezige motto).

Er zijn een paar gekke momenten geweest op 'Below Deck' en het drama zal waarschijnlijk niet snel ophouden. Per slot van rekening zal dit achtste seizoen waarschijnlijk tot meer leiden, omdat fans gewoon nog niet klaar zijn om de show op te geven… Hoewel ze het niet erg zouden vinden als Shane de bijl krijgt.

Aanbevolen: