Below Deck': Heather Chase aangeklaagd wegens gebruik van racistische opmerkingen

Inhoudsopgave:

Below Deck': Heather Chase aangeklaagd wegens gebruik van racistische opmerkingen
Below Deck': Heather Chase aangeklaagd wegens gebruik van racistische opmerkingen
Anonim

Spoiler Alert: Details over 'Below Deck' seizoen 9 aflevering 8 worden hieronder besproken! Below Deck blijkt een behoorlijk intens seizoen te zijn, en aangezien de serie geen onbekende is voor een schandaal, lijkt het alsof de dingen in St. Kitts een grote wending hebben genomen. Tijdens de aflevering van vanavond riep Rayna Lindsay collega Chief Stew, Heather Chase, voor het uitspreken van het N-woord, waarvan Chase beweerde dat ze zich niet kan herinneren dat ze het ooit heeft gezegd.

Nou, toen de camera's terugdraaiden, werd het duidelijk dat Heather inderdaad racistische opmerkingen maakte, wat nogal wat controverse veroorzaakte. Nu Heather door fans al als een "mean girl" is bestempeld, kunnen we gerust zeggen dat fans helemaal niet zo blij met haar zijn. Niet alleen roepen kijkers Heather Chase uit voor het gebruik van racistische uitlatingen, maar ze roepen ook Bravo op om het incident onder het tapijt te vegen.

Heather Chase gebruikt racistische smet

Heather Chase ligt momenteel onder vuur voor het gebruik van het n-woord tijdens de aflevering van vanavond. Hoewel het gemakkelijk gemist had kunnen worden als je niet oplette, draaiden de camera's terug naar Chase en herhaalden de racistische opmerkingen tijdens het avondje uit van de bemanning in St. Kitts. Terwijl de cast de hele nacht feestte, gingen Heather en Rayna allebei naar de toiletten, waar alles naar het zuiden ging.

Hoewel Heather de belediging niet naar Rayna richtte, herhaalde ze in feite de belediging die tegen Jake Foulger was gericht. Rayna had Jake als eerste het n-woord genoemd, wat Heather ertoe bracht het te herhalen, wat nogal wat controverse veroorzaakte onder fans, zo erg dat ze riepen om Heather te ontslaan. Gezien het huidige klimaat en de castleden uit het verleden die werden ontslagen wegens racistisch gedrag, is het geen verrassing dat Heather juist daarvoor in de wieg is gelegd.

Rayna Lindsey is ten einde raad

Veel kijkers kwamen naar Heathers verdediging en beweerden dat ze gewoon herhaalde wat Rayna had gezegd, maar het is duidelijk dat we dat excuus al lang voorbij zijn. Hoewel Rayna eerst Heather niet riep, zei ze het wel toen de bemanning terugkeerde naar het jacht. Rayna gaf Heather een waarschuwing dat de annuleringscultuur gemakkelijk zou kunnen rondkomen door haar in haar achterste te bijten, en Rayna had gelijk!

Terwijl Heather nu wordt berispt, kreeg ze toen op geen enkele manier consequenties, sterker nog, Rayna's zorgen werden onder het tapijt geveegd! Nadat ze het naar eerste officier, Eddie Lucas, had gebracht, zei het castlid van Below Deck tegen Rayna dat hij het niet persoonlijk moest opvatten, in wezen haar gevoelens afwijzend. Met Heather die beweerde dat ze het n-woord niet meer had gezegd en Eddie een oogje dichtkneep voor het incident, is het geen verrassing dat Rayna er genoeg van heeft!

Heather Chase verontschuldigt zich voor het uitspreken van het N-woord

Hoewel ze zich misschien niet kan herinneren dat ze het op dat moment heeft gezegd, is het duidelijk dat Heather zich dat zeker herinnert nu de camera's de beelden hebben afgespeeld.

Chase ging naar haar Instagram om zich te verontschuldigen voor haar gebruik van racistische opmerkingen en zei: "Het spijt me voor de pijn die mijn onwetendheid Rayna in de aflevering van vanavond heeft veroorzaakt", zei Heather. Ze beweerde verder dat ze zich het hele seizoen bij Rayna verontschuldigde, en zweert dat ze het "beter" zal doen, maar is het genoeg om haar in de gunst te houden van de kijkers?

Aanbevolen: