Beëindigt Kanye West zijn politieke run na een mislukte rally en racistische opmerkingen?

Inhoudsopgave:

Beëindigt Kanye West zijn politieke run na een mislukte rally en racistische opmerkingen?
Beëindigt Kanye West zijn politieke run na een mislukte rally en racistische opmerkingen?
Anonim

Kanye West is een echte entertainer. Hij heeft zowel fans als critici gegrepen met zijn recente capriolen en heeft zichzelf om verschillende redenen opnieuw in de schijnwerpers gezet. Zijn geestelijke gezondheid lijkt opnieuw een punt van zorg te zijn, aangezien het erop lijkt dat hij een zeer openbare bipolaire episode doormaakt. Bezorgdheid om de ster blijft groeien terwijl hij zich kandidaat stelt voor het voorzitterschap.

Recente berichten van de rapper en modemagnaat suggereren dat hij zijn dromen om president van de Verenigde Staten te worden begint op te geven… ondanks de reeks berichten die aanvankelijk suggereerden dat hij all-in was en zijn dromen met volle kracht najagen. Kanye West is overal, maar zou dit bericht kunnen suggereren dat hij het opgeeft of op zijn minst toegeeft dat deze campagne zijn capaciteit te boven gaat?

De post die suggereert dat hij er overheen is

Dit bericht is het kortste, duidelijkste en meest beknopte Twitter-bericht dat Kanye West onlangs heeft geplaatst, en dit bericht is nog niet verwijderd, wat kan betekenen dat hij zich aan het bericht heeft toegewijd. Als Kanye West zegt dat hij zich gaat hergroeperen en zich weer op muziek gaat concentreren, suggereert dat dat hij zijn tijd en moeite niet in een presidentiële campagne steekt. Het lijkt een beetje veel om te denken dat iemand ooit beide zou kunnen aanpakken. Als dit waar is, dan is de post "ima focus on the music now" de eerste indicatie dat Kanye West de handdoek in de ring gooit en zijn presidentiële run opgeeft.

Een reeks twijfelachtige momenten

Dit volgt op een reeks dubieuze momenten van de afgelopen dagen. Kanye's eerste officiële campagnebijeenkomst was een epische mislukking, toen hij tekeer ging over Harriet Tubman en grove opmerkingen maakte over slavernij. Slechts enkele ogenblikken na die verklaring kreeg hij een openbare emotionele instorting, waaruit bleek dat hij bijna geaborteerd was door zijn vader, en hoe hij zelf zijn dochter, North, bijna geaborteerd had.

Kort daarna ging Kanye West naar sociale media met berichten over zijn dromen om in het Witte Huis te zijn, waarna een hele reeks berichten werden geplaatst over Kim Kardashian en Kris Jenner die hem wilden laten opnemen in een psychiatrische instelling, en dat Kim eiste dat hij zijn politieke race beëindigt. Hij zette deze bizarre toestroom van tweets voort met een bericht van zijn nieuwe Donda-album, met een lijst van alle nummers die binnenkort zouden uitkomen… om dit geheel te verwijderen en een dag later een herziene versie opnieuw te posten.

Is het mogelijk dat Kanye West zich zojuist heeft gerealiseerd dat zijn energie het beste op muziek kan worden gericht en dat hij niet in staat is om de druk van een presidentiële run te weerstaan?

Aanbevolen: