Kerry Katona achtervolgt haar gestolen Range Rover met al haar kerstcadeaus

Inhoudsopgave:

Kerry Katona achtervolgt haar gestolen Range Rover met al haar kerstcadeaus
Kerry Katona achtervolgt haar gestolen Range Rover met al haar kerstcadeaus
Anonim

Kerry Katona is in een niet zo vrolijke kerststemming nadat haar blauwe Range Rover is gestolen met al haar nieuw gekochte kerstcadeaus er nog in. De voormalige zangeres van 'Atomic Kitten' ging naar Instagram om haar ellende te delen met haar 786.000 volgers nadat het incident plaatsvond in een winkelcentrum in Manchester, Engeland.

Verschrikkelijk, de moeder van vijf deelde dat haar kinderen bij haar waren op het moment van de diefstal, maar gelukkig waren ze, behalve dat ze "Echt door elkaar geschud" waren, allemaal in orde.

Het voertuig van £ 110.000 werd gestolen in een parkeergarage van een winkelcentrum

Naast het delen van een foto van het voertuig van £ 110.000 en het vragen van volgers om de politie te bellen als ze worden opgemerkt, heeft Katona een video geüpload naar de sociale mediasite om bezorgde fans te informeren over de schokkende gebeurtenis.

Ze zei: "Er zitten heel veel kerstcadeautjes in de koffer en er zitten iPads voor de kinderen in. We waren net aan het winkelen en ik liep naar buiten, en ik zag mijn motor starten [maar] ik had de sleutel. zat in mijn zak."

"Ik verliet de kinderen en ik achtervolgde ze gewoon - ik achtervolgde ze helemaal naar de top. Goed gedaan, ik heb ze niet gekregen - ze hadden een mes of zo kunnen hebben."

CCTV onthulde dat de dieven al dagen naar Katona keken

Katona onthulde toen dat haar sindsdien was verteld dat CCTV-beelden van het hotel waar ze verbleef, aantoonden dat de dieven haar specifiek hadden geviseerd, omdat ze slechts enkele dagen eerder "haar auto in de gaten hadden gehouden".

Een verwoeste Kerry verklaarde: "Ik ben volledig en volledig het doelwit geweest. Ik voel me absoluut geschonden. Ik wil gewoon naar huis", voordat hij de verdachten beledigde en vernietigend opmerkte: "Zoek een goede baan en verdien je eigen geld."

De ster vervolgde: "Uiteindelijk is het maar een auto. Het is niet dat [dat me van streek maakt]. Ik heb het gevoel dat ik volledig en volledig in de gaten ben gehouden. Dat is wat me bang maakt."

Sommige fans geloven echter niet helemaal dat Katona het slachtoffer was van een misdrijf en beweren dat de diefstal nogal 'handig' was, aangezien Kerry bezig was de auto te verloten.

In reactie hierop antwoordde Katona: "Al die mensen die vuile, walgelijke opmerkingen over de loterij achterlaten en zeggen hoe handig het is - ik hoop in godsnaam dat jou zoiets nooit overkomt, want het was verschrikkelijk. Absoluut verschrikkelijk."

Aanbevolen: