Margot Robbie speelt voortvluchtige rover in haar nieuwste film, 'Dreamland

Margot Robbie speelt voortvluchtige rover in haar nieuwste film, 'Dreamland
Margot Robbie speelt voortvluchtige rover in haar nieuwste film, 'Dreamland
Anonim

Margot Robbie breidt haar acteerbereik voortdurend uit. Ze verwierf mainstream succes als actrice toen ze Jordan Belfort's New Yorkse trofee-vrouw Naomi Lapaglia speelde in The Wolf Of Wall Street, en ze heeft sindsdien een breed scala aan fictieve en echte personages gespeeld. Haar meest opvallende rollen zijn onder meer Mary Queen of Scots, Sharon Tate, Tonya Harding en, misschien wel haar meest opvallende tot nu toe, Harley Quinn.

In haar nieuwste film, Dreamland, speelt Robbie een voortvluchtige bankrover tijdens de Grote Depressie. Robbie heeft een naadloze overgang gemaakt van dramatische actrice naar een actiester, en haar rol in Dreamland zal de twee genres combineren.

Dreamland heeft onlangs zijn nieuwste trailer uitgebracht, waaruit blijkt dat deze zich afspeelt tijdens America's Dust Bowl in Texas. Robbie's personage, Allison Wells, vlucht voor de wet en wanhopig op zoek naar een ontsnapping naar de zuidelijke grens.

Wells wordt geholpen door een jonge man genaamd Eugene Evans, gespeeld door Peaky Blinders' Finn Cole. Evans stemt ermee in Wells te helpen omdat ze heeft aangeboden hem $ 20.000 te betalen, maar hij wordt al snel verliefd op haar, waardoor een Bonnie en Clyde-dynamiek tussen de twee ontstaat.

Robbie en Cole zijn geen vreemden voor het spelen van flitsende criminelen, maar de trailer van Dreamland schetst een meer gefundeerde setting voor hun personages.

Dus hoe transformeert Robbie zichzelf volledig om een personage te worden? In een recent interview met Project Casting zei Robbie dat een van de belangrijkste dingen die ze leuk vindt aan acteren, is dat ze een nieuwe vaardigheid moet leren.

Ze zei: "Ik word opgewonden als je een reeks vaardigheden leert, en we hebben zoveel geluk en verwend dat ze iemand krijgen die heel goed is om je les te geven. Verder ben ik een beetje een gek persoon als ik me voorbereid. Ik maak tijdlijnen en achtergrondverhalen, ik werk met een dialectcoach, een bewegingscoach en een acteercoach."

Robbie heeft in de loop der jaren veel nieuwe vaardigheden geleerd als acteur. Ze heeft geleerd om met geweren te schieten en voor haar rol als Harley Quinn voerde ze veel van haar eigen stunts uit. Diezelfde vaardigheden zal ze ook in Dreamland laten zien; haar transformerende acteervaardigheden komen volledig tot hun recht in dit criminele actiedrama.

Dreamland staat gepland voor een beperkte release in de bioscoop op 13 november. In gaat dan on-demand op streamingdiensten, waaronder Apple TV en Amazon Prime.

Aanbevolen: