Stan Lee's connectie met The Watchers was een 'gestolen idee', deelt regisseur James Gunn

Inhoudsopgave:

Stan Lee's connectie met The Watchers was een 'gestolen idee', deelt regisseur James Gunn
Stan Lee's connectie met The Watchers was een 'gestolen idee', deelt regisseur James Gunn
Anonim

Stan Lee's cameo's in Marvel-films zijn een van de beste dingen van de films!

Het was ongelooflijk moeilijk voor stripfans om het nieuws van zijn overlijden te verwerken, en nog meer omdat de enige constante link in de films nu verloren was. Sinds 2000 verscheen Stan Lee in 60 cameo's in de Marvel Cinematic Universe-films.

Van zijn mislukte pogingen om Mjolnir op te tillen tot het spelen van een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog die veel te veel van Thor's Asgardiaanse drank heeft gedronken, zijn er verschillende memorabele geweest… maar er is er een die veel belangrijker is dan de andere.

De belangrijkste cameo van Stan Lee arriveerde met Guardians Of The Galaxy Vol 2. Stan Lee werd gezien terwijl hij met een groep Wachters sprak en zijn ervaringen met het universum deelde, wat suggereerde dat hij één persoon was die verschillende capes droeg, in een poging om de machtigste helden van de aarde in de gaten te houden.

Je zou denken dat alleen James Gunn dit had kunnen bedenken, maar dat is helaas niet waar.

James Gunn stal het idee van fans

Er zijn tonnen paaseieren in Marvel-films, die vaak zorgvuldig zijn geplaatst met de bedoeling om fans gek te maken. Vandaag onthulde Guardians Of The Galaxy-regisseur James Gunn dat hij het overkoepelende complot, dat Stan Lee een Watcher-informant zou kunnen zijn, heeft gestolen van fans die theorieën deelden op Twitter!

Eerder vandaag deelde een gebruiker een gecompileerde blik op elke Stan Lee-cameo op Twitter, waarbij hij aanhaalde dat hij "canoniek een Watcher-informant was, hetzelfde personage speelde in ooit MCU-films, en de helden en hun avonturen in de gaten hield ".

James Gunn deelde de tweet en voegde eraan toe: "Ik heb het idee gestolen van fantheorieën op Twitter, waarvan ik dacht dat het hilarisch was."

Een andere fan vroeg Gunn of Marvel zou hebben besloten om Stan Lee te casten als de oudere versie van Captain America (in Avengers: Endgame), als hij niet was geslaagd.

"Nee. Ik weet niet zeker of dat de juiste plek is om te lachen", antwoordde de regisseur.

James Gunn is berucht vanwege het delen van verhalen achter de schermen van de Marvel-filmsets, en had een hilarisch verhaal over Chris Pratt, ook bekend als Star Lord.

In een gesprek waarin werd gesproken over acteurs die onbewust de tekst van hun collega's samen met hen uitspraken, kondigde Gunn aan dat Chris Pratt per ongeluk 'pew pew'-geluiden maakte tijdens het afvuren van ruimtewapens.

Volgens Gunn zou de acteur niet beseffen dat hij het deed, totdat erop werd gewezen.

"Ik weet niet zeker of dit op het moment is of krankzinnig, maar het is een van mijn favoriete dingen," zei Gunn.

Aanbevolen: