Kim Kardashian pronkt met prachtige kerstcadeaus 'Momager' Kris Jenner heeft haar kinderen gekregen

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian pronkt met prachtige kerstcadeaus 'Momager' Kris Jenner heeft haar kinderen gekregen
Kim Kardashian pronkt met prachtige kerstcadeaus 'Momager' Kris Jenner heeft haar kinderen gekregen
Anonim

De jaarlijkse Jenner-Kardashian Christmas Ever bash is dit jaar misschien teruggeschroefd toen Kris Jenner besloot tot een meer bescheiden affaire, maar in een Instagram-clip van dochter Kim Kardashian we kan zien dat de 'Momager' er nog steeds in is geslaagd om extravagante cadeaus te geven.

Kris Jenner heeft meer dan $ 100.000 uitgegeven aan Moke-golfkarretjes voor haar kinderen

"Oh mijn God, kijk naar onze kerstcadeaus van mijn moeder en al haar kinderen", gutste de SKIMS-goeroe toen ze de vloot Moke-golfkarretjes onthulde die de 66-jarige matriarch haar kinderen had geschonken. “Wat gaaf!”

Toen Kim een glimp liet zien van de witte golfkar met een schedel geschilderd op de motorkap, vermoedde ze dat die bestemd was voor Kourtney en Travis: "Dit moeten Kourtney en Travis zijn, zeker."

Wat betreft Kim en Khloe, ze kregen charmante roze ritten terwijl de rest van de Kardashian-Jenner-clan werd begiftigd met babyblauw, geel en oranje.

Hoewel Kris bleef zoeken naar back-upplannen nadat ze dit jaar haar jaarlijkse kerstavondbal had geannuleerd, lijkt het erop dat ze nog steeds de vakantiestemming voelt. De jaarlijkse bash brengt de clans Jenner en Kardashian samen voor een extravagante nacht die veel A-lijst beroemdheden hebben bijgewoond.

Een feestelijke Kris heeft contact opgenomen met Caitlin Jenner en een single gedropt met Kourtney Kardashian en Travis Barker

Vorige week dropte de realityster een verrassende single met haar dochter Kourtney en aanstaande schoonzoon Travis Barker. De "Momager" toonde haar zangkunsten op een nieuwe remix van de feestklas Jingle Bells, net op tijd voor de feestdagen.

De beroemde kinderen van de moeder waren niet de enige familieleden aan wie ze geschenken uitdeelde, en hoewel ze haar ex-man Caitlyn Jenner geen straatlegale golfkar van $ 20.000 schonk, stuurde ze wel een nieuwe set glaswerk op haar manier. Caitlyn bedankte Kris voor het cadeau op Instagram. De voormalige Olympiër is herstellende van haar knievervangende operatie in haar huis in Malibu.

Ondertussen waren alle ogen gericht op Kim Kardashian om te zien of ze de vakantie zou doorbrengen met haar vervreemde echtgenoot, met wie ze vier kinderen heeft, of met haar nieuwe liefje Pete Davidson. Kim en Pete zijn naar verluidt al een paar maanden aan het daten, en hoewel geen van beiden hun relatie officieel heeft bevestigd, lijken ze veel tijd samen door te brengen.

Er was geen teken van de komiek op het verkleinde kerstavondfeest, of Kanye trouwens ook niet. Rapporten beweren dat Davidson een uitnodiging voor het evenement ontving, maar 'terughoudend' was om Kerstmis met Kim door te brengen vanwege Kanye West, die nu aan de overkant van de straat woont.

Aanbevolen: