Is Taylor Swift getrouwd op haar verjaardag? Dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

Is Taylor Swift getrouwd op haar verjaardag? Dit is wat we weten
Is Taylor Swift getrouwd op haar verjaardag? Dit is wat we weten
Anonim

Heb je genoeg van Taylor Swift gekregen de afgelopen weken? Wij dachten van niet. Taylor Swift staat momenteel aan de top van haar spel, ze heeft net haar opnieuw opgenomen versie van haar album Red uitgebracht nadat ze de mastertracks had verloren in een veelbesproken strijd met muziekdirecteur Scooter Braun. Een ding dat echter niet zo veel bekendheid heeft gekregen, is de relatie van Taylor Swift met vriend Joe Alwyn, de Engelse acteur die het nummer "London Boy" inspireerde.

De twee zijn notoir gesloten over de innerlijke werking van hun romantische leven, en dat is ongetwijfeld zo; Taylor Swift is eerder verbrand door wervelende geruchten en verslaggevers die bijna hondsdol zijn voor elk teken van puinhoop in Taylor's privéleven. Dus we zijn er volledig van overtuigd dat Taylor Swift een volledig geheime verloving zou kunnen volbrengen. Maar heeft ze? Er gaan al meer dan een jaar geruchten dat Taylor en Joe verloofd zijn, en met Taylors 32e verjaardag die net voorbij is - op 13 december om precies te zijn - veranderden de geruchten en omvatten de bewering dat de bruiloft op dezelfde dag zou plaatsvinden. dag blies ze haar kaarsjes uit. Dus, wat is echt en wat is een (om een songtitel uit de folklore te citeren) bedrog? Dit is wat we weten over het al dan niet trouwen van Taylor Swift dit jaar op haar verjaardag.

6 Taylor Swift hield haar relatie aanvankelijk geheim

Volgens Mirror UK bracht Taylor Swift begin 2017 een dagboek uit waarin stond: "We zijn al drie maanden samen en niemand heeft het ontdekt. Ik wil dat het zo blijft, want dat doe ik niet wil dat hier iets aan verandert of te ingewikkeld wordt of dat er inbreuk op wordt gemaakt."

5 Taylor Swift's vele paaseieren hebben geleid tot speculatie van fans

Toen Taylor Swift de videoclip uitbracht voor "ME!" in 2019 vertelde ze de fans: "Er zit een geheim in de video die ik al maanden bewaar - laten we eens kijken wie het kan raden." De algemene consensus was dat ze verwees naar de onthulling dat ze een nieuwe kat had gekregen, zoals de kat een cameo maakte in de video. Maar anderen zijn op Taylor, en ze weten dat ze heel sluw kan zijn met paaseieren en gecodeerde berichten; de video toont ook Taylor met een grote steen op haar verlovingsringvinger, die fans natuurlijk in een razernij bracht vanaf het moment dat ze het zagen.

4 Taylor Swift draagt een trouwjurk in de 'Willow'-video

Als Taylor Swift een verloving met Joe Alwyn geheim probeert te houden, heeft ze zichzelf niet geholpen toen ze in 2020 de muziekvideo 'Willow' uitbracht, waarin haar te zien is in een jurk die er erg veel uitziet als een trouwjurk. Het prachtige nummer is ivoor met buitengewone kanten details en ze draagt een bijpassende bloemenkroon op haar hoofd om de extreem bruidslook compleet te maken.

3 Taylor Swift kan zichzelf 'zeker zien trouwen' met Joe Alwyn

Een bron vertelde Us Weekly in 2019 dat Taylor Swift en Joe Alwyn absoluut wilden trouwen en op dezelfde pagina stonden over de toekomst van hun relatie. "Hij wacht gewoon op het perfecte moment om een aanzoek te doen. Hij wil het onvergetelijk en buitengewoon speciaal maken… Taylors vrienden praten allemaal over een voorstel en hoe ze echt met Joe wil trouwen. Hij is haar droomman."

2 Een bron die naar 'OK Magazine' wordt gestuurd over het vermeende voorstel

Een bron vertelde OK Magazine dat Joe Alwyn onlangs een aanzoek had gedaan tijdens een intiem diner in Londen. "Hij bracht Taylor naar haar favoriete restaurant en zei dat ze haar ogen moest sluiten omdat hij een verrassing had. Er wordt gezegd dat hij toen een enorme diamanten ring om haar verlovingsvinger schoof en haar ten huwelijk vroeg. Natuurlijk zei Taylor ja." Het lijkt een beetje verdacht dat misschien wel 's werelds beroemdste artiest van het moment zich zou gaan bezighouden met een openbare - en niet te vergeten afgezaagde - plek als een restaurant, maar om eerlijk te zijn, we kunnen de mogelijkheid niet uitsluiten dat ze' Ik had het restaurant alleen voor zichzelf gehuurd. De bron beweerde ook dat de twee geen tijd verspilden, en stuurde het internet in een razernij waarin stond dat de bruiloft zou plaatsvinden op Taylor's 32e verjaardag, 13 december.

1 Taylor Swift-fans waren verdacht van een schijnbaar gewijzigde songtekst

Toen Taylor Swift afgelopen december haar opnieuw opgenomen versie van haar vroege hit 'Love Story' uitbracht, merkten fans een songtekst op die mogelijk is veranderd, en dat trok meer dan een paar wenkbrauwen op. In het laatste refrein van het lied had de originele tekst gezegd: "Het is een liefdesverhaal, schat, zeg gewoon ja." Maar in de nieuwe versie, beweren fans, klinkt het alsof ze 'Baby zei net ja' zingt, verwijzend naar haar eigen 'liefdesverhaal' dat al dan niet uitmondde in een voorstel.

Aanbevolen: