Is Floyd Mayweather dicht bij zijn twee dochters Yaya en Jirah?

Inhoudsopgave:

Is Floyd Mayweather dicht bij zijn twee dochters Yaya en Jirah?
Is Floyd Mayweather dicht bij zijn twee dochters Yaya en Jirah?
Anonim

Floyd Mayweather is door veel experts van sociale media de afgelopen tien jaar beschreven als de beste bokser.

De bokslegende zou naar verluidt 450 miljoen dollar waard zijn en heeft gedurende zijn carrière meer dan 1,1 miljard dollar verdiend. Mayweather heeft vier biologische kinderen en een geadopteerde zoon. Maar hoe is zijn relatie met zijn twee dochters Jirah en Yaya?

Jirah heeft Floyd 'Money' Mayweather uitgeroepen omdat hij een afwezige vader is

Mayweather is de vader van Jirah, 17, Koraun, 22, en Zion, 19, met ex-vrouw Josie Harris. Jirah Mayweather is de jongste van zijn kinderen met Harris. In september 2010 werd Mayweather veroordeeld tot 90 dagen gevangenisstraf nadat Harris beweerde dat hij haar had geslagen in het bijzijn van hun kinderen. Harris zegt dat ze 'zes keer' fysiek is mishandeld door de bokser. Harris is tragisch 40 jaar oud en stierf in maart vorig jaar per ongeluk aan een overdosis drugs.

Sinds de dood van haar moeder heeft Jirah een gespannen relatie met haar vader. Jirah deelde een bericht op Twitter waarin hij suggereerde dat de bokser zichzelf belangrijker vond dan zijn kinderen. "Van een ouder gaan die jouw geluk voor het hunne stelt naar een ouder die hun geluk voor dat van jou stelt, is waarschijnlijk een van de meest frustrerende dingen ooit", tweette ze.

In reactie op het bericht heeft Mayweather een foto van Jirah geüpload naar zijn Instagram-account, maar deze later verwijderd. "Jirah, ik zal altijd onvoorwaardelijk van je houden en altijd weten dat je alles kunt bereiken waar je je zinnen op hebt gezet. Er is geen limiet aan hoe ver je kunt gaan in het leven! Zet God altijd op de eerste plaats en al het andere zal op zijn plaats vallen," Floyd Mayweather zei in de verwijderde post.

Een maand na de vroegtijdige dood van haar moeder wordt Jirah in een virale TikTok-video op haar vader en haar broers en zussen geschoten. De tiener was tijdens de video te zien met het synchroniseren van de lippen met het nummer "According to You", van de Australische zangeres Orianthi. Op de achtergrond van de video zie je ze in een handomdraai lachend naast haar vader staan. Toch is de tekst van het lied in tegenspraak met de familiefoto.

De teksten zijn onder meer: "Volgens jou/ik ben dom/ik ben nutteloos./Ik kan niets goed doen." De volgende foto is die van haar broers en zussen. Ze wijst naar hen terwijl de tekst speelt: "Volgens jou/Ik ben moeilijk/Hard om te behagen/Voor altijd van gedachten te veranderen."

Mayweather is dicht bij zijn dochter Yaya en zijn kleinkind

Mayweather lijkt een betere relatie te hebben met zijn 21-jarige dochter Iyanna "Yaya" Mayweather. Yaya's moeder is Melissia Brim, een zakenvrouw en tv-ster. Yaya is de afgelopen jaren het middelpunt van controverse geweest. Vorig jaar bevestigde Floyd dat Yaya haar eerste kind verwachtte met rapper NBA YoungBoy - echte naam Kentrell Gaulden. Van de artiest "Life Support" is bekend dat hij acht kinderen heeft bij zeven verschillende vrouwen.

Yaya is op 9 januari 2021 bevallen van haar en de zoon van NBA YoungBoy. Haar trotse vader deelde een foto van de voet van de baby op Instagram. Floyd is dol op zijn kleinzoon Kentrell Jr. en heeft hem overladen met geschenken - zelfs een Rolex.

Mayweather heeft video's geplaatst met zijn kleinzoon

Mayweather leert Kentrell Jr. zelfs boksen. In een video die online wordt gedeeld, heeft Mayweather enorme bokshandschoenen aan zijn handen terwijl hij een paar stoten in de lucht gooit, om Kentrell Jr. te laten zien hoe het moet.

In een optreden in het radioprogramma 'Hollywood Unlocked' sprak Floyd openhartig over Yaya's zwangerschap. "Je wilt altijd het beste", zegt hij. “Als dat haar gelukkig maakt, dan zijn wij gelukkig…ik en haar moeder zijn gelukkig.”

Hij werd ook gevraagd naar haar relatie met NBA YoungBoy.'Wat ik probeer niet te doen, is in haar persoonlijke zaken zijn, want als ze eenmaal niet meer onder mijn dak is, weet je wat? het is tussen haar en haar betere helft.” Hij ging verder met te zeggen: Voor zover NBA … ik kijk naar NBA YoungBoy als een kind. Ik kan niet boos worden op zo'n kind. Het had zo'n dag voor hem kunnen zijn.'

Yaya Mayweather wordt geconfronteerd met 20 jaar gevangenisstraf

In april werd Yaya gearresteerd voor zware mishandeling met een dodelijk wapen. De moeder van één zou naar verluidt de babymama van NBA Youngboy, Lapattra Jacobs, hebben aangevallen. De aanval vond naar verluidt plaats nadat Yaya het paar samen in zijn huis had gevonden.

Het paar kreeg naar verluidt een woordenwisseling die gewelddadig werd - waarbij Yaya Jacobs "stak". Hulpverleners vonden Lapattra bloedend op de grond ter plaatse. Jacobs beweerde op haar YouTube-kanaal dat ze 90% van de zenuwen in haar linkerarm verloor en poseerde met een verband en een mitella in een Instagram-video.

Aanbevolen: