Below Deck': Kapitein Lee geschokt over Jessica Albert die de boot verlaat

Inhoudsopgave:

Below Deck': Kapitein Lee geschokt over Jessica Albert die de boot verlaat
Below Deck': Kapitein Lee geschokt over Jessica Albert die de boot verlaat
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Below Deck' van 20 december 2021 worden hieronder besproken. Het drama in dit seizoen van Below Deck is zeker ongeëvenaard! Terwijl fans nog steeds in opschudding zijn over Heather Chase die een racistische uitlating gebruikt in de aflevering van vorige week, lijkt het erop dat er meer schok komt na de derde stoofpot, Jessica Albert stopte met My Seanna.

Het is duidelijk geworden dat Jessica het moeilijk heeft gehad aan boord van het megajacht, en Heather en Fraser gedroegen zich als 'gemene meiden' hielp zeker niet. Aangezien ze van de boot is, neemt Jessica's vertrek elke kans op een bootmanship tussen haar en matroos, Wes O'Dell, volledig weg.

Nu de bemanning in een stoofpot zit, lijkt het alsof kapitein Lee moeite heeft om een vervanger te vinden, maar de onderdeksveteraan probeert momenteel zijn hoofd rond Jessica's plotselinge vertrek te wikkelen. Dus, waarom is Jessica Albert gestopt? Laten we erin duiken!

Jessica Albert stopt met My Seanna

Als het gaat om werken aan boord van de My Seanna, kunnen we gerust stellen dat de ervaring ronduit dramatisch is. Van de constante eisen van de chartergasten tot de constante kleinzieligheid van de bemanning, het werken op een jacht is niet voor zomaar iemand gemaakt. Welnu, dat was het geval voor de derde stoofpot van Below Deck, Jessica Albert, die plotseling stopte, slechts enkele ogenblikken voordat de gasten verwacht werden te arriveren.

Hoewel Below Deck geen onbekende is voor bemanningsleden die stoppen of ontslagen worden, is het duidelijk dat Jessica uit het linker veld kwam, waardoor ze klauterden met weinig tot geen tijd om zich voor te bereiden op het komende charter met één stoofpot minder. Welnu, zoals Jessica opmerkte, realiseerde ze zich niet hoe "belastend" de ervaring voor haar lichaam zou zijn.

Met de intense werkomgeving en problemen thuis, is het geen verrassing dat Jessica de beslissing nam om te vertrekken. Niet alleen was het allemaal een beetje te veel om mee om te gaan, maar haar collega's maakten haar tijd aan boord zeker niet zo geweldig.

Jessica werd het slachtoffer van een aantal gemene opmerkingen en gemeen meisjesachtig gedrag van chef-stoofpot, Heather Chase, en tweede stoofpot, Fraser Olender, dus misschien was het het beste voor Jessica om te stoppen voordat ze Heather de kans gaf om haar ontslagen.

Kapitein Lee stomverbaasd dat Jessica geen afscheid nam

Jessica onthulde dat hoewel ze het niet leuk vond om de bemanning enkele uren voordat de gasten zouden arriveren droog te laten hangen, ze zichzelf zeker op de eerste plaats zette! Hoewel de uitgang schokkend was, was het het feit dat Albert vertrok zonder ook maar één afscheid te nemen dat een paar kijkers deed afhaken, en natuurlijk de crew van Below Deck.

Wes was ontdaan door de beslissing, aangezien hij het gevoel had dat hij en Jessica 'chemie' hadden, zoals hij beschreef tijdens de aflevering van vanavond. Rayna was ook overstuur over de beslissing omdat zij en Jessica besties aan boord waren. Nou, het lijkt alsof Captain Lee het meest verbijsterd was, bewerend dat haar vertrek "fcked up" was, en dat was het min of meer ook!

Hoewel het vertrek zonder een enkel afscheid een beetje hard was van Jessica's kant, lijkt het alsof chef Rachel denkt dat haar vertrek helemaal niet slecht was. Rachel maakte duidelijk dat Jessica wist wat ze wilde doen en ging door, en weggaan zonder afscheid te nemen vond ze prima!

Aanbevolen: