Below Deck Med': fans roepen kapitein Sandy op omdat hij te gemakkelijk is voor Lexi

Inhoudsopgave:

Below Deck Med': fans roepen kapitein Sandy op omdat hij te gemakkelijk is voor Lexi
Below Deck Med': fans roepen kapitein Sandy op omdat hij te gemakkelijk is voor Lexi
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Below Deck Med' van 20 september 2021 worden hieronder besproken! Below Deck Med nadert zijn einde, aangezien de cast en crew nog maar twee charters hebben om te navigeren, maar ze zullen het vanaf nu met één persoon minder doen. Na talloze klachten van de bemanning, een overvloed aan opgefokte fans en veel te veel ontmoetingen met kapitein Sandy, tweede stewardess, is Lexi Wilson eindelijk ontslagen.

Dit seizoen is een van de meest dramatische gebleken, vooral als het gaat om de aanhoudende vete van Lexi en Chef Mat die sinds het begin van de show voor spanningen zorgt. Terwijl fans in de war waren over het feit dat Lexi Wilson niet eerder was ontslagen, zijn ze, gezien de bizarre opmerkingen die ze tegen zowat iedereen aan boord maakte, eindelijk verheugd dat ze weg is.

Na haar te hebben losgelaten, en terecht, eindigde Sandy met een knuffel en beweerde dat Lexi een "geweldig mens" is, wat veel woede veroorzaakte bij fans, die vonden dat Sandy veel te gemakkelijk was voor Lexi.

Lexi Wilson wordt eindelijk ontslagen

Lexi Wilson heeft een behoorlijk seizoen achter de rug, en dat bedoelen we niet op een goede manier! De tweede stoofpot heeft vanaf het begin voor opschudding gezorgd en deze keer ging ze veel te ver. Aan het begin van het tweede charter stapten Lexi en chef-kok Mat Shea in nadat Lexi in een hoop vuil was gestapt. Kleinzielig, toch?

Nou, de vete tussen het duo begon officieel, maar de spanning tussen Lexi en Mat explodeerde in een spanning tussen Lexi en iedereen! De voormalige verkiezingskoningin ging achter zowat iedereen in de cast aan. Van Courtney een "c" noemen, in Malia's gezicht schreeuwen, over Lloyd draaien en Mat vertellen dat hij "geaborteerd had moeten worden", het was duidelijk dat het tijd was voor Lexi om te gaan, en nou ja, ze is officieel weg !

Na het diner van de bemanning in Sîbenik, Kroatië, kwamen Mat en Lexi er opnieuw in, en hoewel Mat de situatie volledig op gang bracht, verhoogde Lexi absoluut de lat met enkele van de meest bizarre opmerkingen die gewoon te hard zijn om herhalen. Nadat hij voor iedereen aan tafel is gekomen, beweert Lexi dat wat we zien niet precies is wat er is gebeurd. De Below Deck Med-ster zegt dat ze er door haar bewerking slechter uitziet dan ze is, maar dat gelooft niemand!

Nadat ze Kapitein Sandy had geïnformeerd over de puinhoop die zich voordeed, nam ze uiteindelijk de beslissing om Lexi Wilson te laten gaan, en fans konden niet gelukkiger zijn geweest. Hoewel Lexi nu van Lady Michelle af is, lijkt het alsof Sandy nu in de hot seat zit nadat ze Lexi veel te gemakkelijk had aangepakt op het moment van haar vuren.

Was kapitein Sandy te makkelijk voor Lexi?

Toen Kapitein Sandy Lexi op de hoogte bracht van haar besluit om haar te laten gaan, wezen fans erop hoe gemakkelijk ze was met Lexi, ondanks dat ze werd ingelicht over de vreselijke dingen die ze de avond ervoor had gezegd en gedaan. Fans zijn het hele seizoen teleurgesteld in Sandy, vooral omdat ze Lexi de eerste keer niet lieten gaan.

Nou, terwijl ze haar eindelijk de laars gaf, hield kapitein Sandy haar liefheid niet tegen. Ze eindigde niet alleen met een knuffel, maar Sandy verontschuldigde zich ook bij Lexi voor het nemen van deze beslissing, terwijl ze Wilson noemde als een 'geweldig mens', waarmee ze duidelijk maakte dat de kapitein niet zo geïrriteerd was als kijkers zijn. In feite lijkt het alsof Sandy bozer was omdat Malia de verwonding van David niet meldde dan bij Leix die dreigde met fysiek geweld. Hoera!

Fans hebben ook Sandy geroepen omdat ze de tijd nam om de daad gedaan te krijgen! Aangezien Lexi al het hele seizoen met veren in de war is, en Chief Stew, Katie Flood, veel gesprekken had over Lexi met kapitein Sandy, is het duidelijk dat de tweede stoofpot veel eerder had moeten worden losgelaten.

Nou, het blijkt dat kapitein Sandy niet alles wist! De Bravo-ster onthult dat ze voor het eerst getuige is van de volledige omvang van Lexi's acties terwijl de show wordt uitgezonden, en heeft verteld dat ze heel anders zou hebben gehandeld.

Aanbevolen: