Love Island'-winnaars Caleb Corprew en Justine Ndiba's relatie, uitgelegd

Inhoudsopgave:

Love Island'-winnaars Caleb Corprew en Justine Ndiba's relatie, uitgelegd
Love Island'-winnaars Caleb Corprew en Justine Ndiba's relatie, uitgelegd
Anonim

De realityshow Love Island: USA werd een van de meest vermakelijke series sinds het debuut in 2019. De afgelopen jaren zijn de show en zijn deelnemers beroemd geworden. De populaire realityshow speelt zich af in een prachtige villa waar een groep alleenstaande mannen en vrouwen bij elkaar blijft in de hoop de ware liefde te vinden. Elke week zien we hoe castleden verschillende uitdagingen aangaan om hun happy end te vinden.

Het is duidelijk dat Love Island veel wendingen heeft, en het is zeker geen voorspelbare show. De binge-waardige serie heeft drie Amerikaanse seizoenen, die elk eindigen met het winnende paar dat wegloopt met $ 100.000. In 2020 werd geschiedenis geschreven toen Caleb Corprew en Justine Ndiba het eerste zwarte koppel werden dat Love Island: USA won. Het stel werd op internet bekend als Jaleb en werd al snel favoriet bij fans. Vanaf de eerste keer dat Caleb en Justine elkaar zagen, was er meteen een klik, maar na de show liep het niet zoals gepland.

8 Caleb Corprew en Justin Ndiba's onstabiele start

Caleb Corprew en Justine Ndiba gingen allebei de villa in Las Vegas binnen, klaar voor de liefde. Justine werd al snel bestempeld als een OG, aangezien ze vanaf dag één in huis was en voor het eerst werd gekoppeld aan eilandbewoner Jeremiah. Na dag vijf ging Justine verder met de 22-jarige en verkende dingen met Tre, een personal trainer uit Florida. Caleb nam op dag vijf deel aan de show en ging op dates met Kierstan Saulter en Rachel Lundell. Het ging niet goed met een van deze meisjes.

7 Caleb Corprew hield van Justine Ndiba

Het gaat snel op Love Island: USA. Toen zowel Caleb als Justine aan andere mensen gekoppeld waren, kreeg Caleb de moed om Justine te vertellen dat hij in haar geïnteresseerd was. Hij vertelde Justine dat dingen tijd kosten en zette zichzelf naar buiten door te zeggen dat hij wil zien waar het met haar heen kan. Justine was gecharmeerd en gevleid door zijn opmerkingen. Ze gaf ook toe dat ze zich tot hem aangetrokken voelde toen ze hem ook voor het eerst zag.

6 Caleb en Justine's eerste kus

Aan het begin van het seizoen zijn we getuige van de eerste kus van Caleb en Justine. Dit gebeurde tijdens de carwash-uitdaging waaraan de eilandbewoners deelnamen. Elke persoon had de mogelijkheid om willekeurig een ander eiland te kiezen. Het werd al snel ongemakkelijk toen de toenmalige partner van Justine, Tre, geschokt was dat ze Caleb koos in plaats van hem om aan het einde van de uitdaging te kussen. Voor de kus ging Justine naar de waterglijbaan en maakte indruk op Caleb met haar bewegingen en fysieke verschijning.

5 Justine en Caleb leren elkaar beter kennen

Justine Ndiba en Caleb Corprew, beiden maakten duidelijk dat ze zich fysiek en emotioneel tot elkaar aangetrokken voelden, maar ze deden het rustig aan. Tijdens de show bracht het stel ononderbroken tijd samen door op de bank om elkaar te leren kennen. Ze spraken een beetje over hun families en over wie ze waren als individuen.

4 Toen Justine Ndiba en Caleb Corprew serieus werden

Love Island staat bekend om zijn drama, gecompliceerde relaties en ongemakkelijke momenten. Dit gaat gepaard met veel jaloezie, onzekerheid, wantrouwen, woede en in sommige gevallen brengen de uitdagingen sommige paren dichter bij elkaar. Zowel Caleb als Justine gingen snel van lust naar liefde toen het paar hun relatie serieus nam en het drama en de giftigheid om hen heen vermeed. Ze ontwikkelden in de loop van de tijd een sterke en volwassen relatie, en hun afspraakjes worden meer dan alleen een praatje.

3 Caleb en Justine ontmoeten elkaars familie (vrijwel)

Elk seizoen zien kijkers Love Island-paren elkaars families voor het eerst ontmoeten. In seizoen 2 van Love Island: USA wachtten Caleb Corpew en Justine Ndiba, samen met de andere eilandbewoners, in afwachting van de dag waarop ze elkaars families zouden ontmoeten. Tijdens seizoen 2 was de bijeenkomst echter virtueel vanwege de pandemie.

Justine verklaarde dat ze weken voorafgaand aan het telefoontje bezorgd was over wat haar familie zou denken van haar acties tijdens de show. Het ging beter dan verwacht voor de twee tortelduifjes, omdat ze hun collega-castleden aan het huilen maakten tijdens hun telefoontje. De emotionele scène zag het paar een authentiek moment hebben, Caleb toonde zijn kwetsbare kant aan Justine na het telefoontje en vertelde over zijn ervaring met het opvoeden door een interraciaal koppel. Hij sprak over hoe het is om zwart te zijn en privileges te hebben.

2 Caleb Corprew en Justine Ndiba winnen 'Love Island'

De seizoensfinale van de realityshow omvatte Caleb en Justine. Tijdens de aflevering verklaarde het paar hun liefde aan elkaar en Justine vertelt over haar reis in de show. Ze gaat verder met te zeggen dat Caleb haar hielp groeien en dat ze het op prijs stelde hoe hij haar hielp om liefde te herdefiniëren. Het koppel werd het eerste zwarte koppel dat Love Island: USA won en won het prijzengeld van $ 100.000.

1 Caleb Corprew en Justine Ndiba Spilt

Drie maanden na de show stopte het stel ermee. De winnaars die Love Island-geschiedenis hebben geschreven, werden drie maanden na het einde van de show geschiedenis. In een verklaring verklaarde Justine: "Dit is buitengewoon moeilijk voor mij om uit te drukken, maar uit respect voor degenen onder jullie die me steunden en voor me reden, wil ik dat je weet dat Caleb en ik niet langer samen zijn", vervolgde ze. "Ik vraag om tijd terwijl ik door het proces van liefdesverdriet en genezing blijf gaan, want dit is allemaal heel moeilijk voor me geweest. Ik kan jullie allemaal niet genoeg bedanken voor de liefde en steun tot nu toe en ik hoop dat het zo zal doorgaan als we gaan vooruit als individuen."

Aanbevolen: