Fans denken dat dit interview Dave Chappelle tot een "gemarkeerde man" heeft gemaakt

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit interview Dave Chappelle tot een "gemarkeerde man" heeft gemaakt
Fans denken dat dit interview Dave Chappelle tot een "gemarkeerde man" heeft gemaakt
Anonim

Dave Chappelle is tegenwoordig terug in de krantenkoppen, dit keer omdat hij werd aangevallen op het podium tijdens de Hollywood Bowl. In een poging om de dingen lichter te maken, zei Chris Rock na het moment: "was dat Will Smith."

In werkelijkheid was het zeker niet de enige keer dat er iets controversieels plaatsvond waarbij Dave Chappelle betrokken was. Laten we terugkijken naar wat er gebeurde, in wat fans een interview noemen dat van de komiek een 'marked man' maakte.

Wat er gebeurde tijdens de controversiële interviews van Dave Chappelle

Ja, hij staat bekend om zijn stand-upcomedy, maar Dave Chappelle is tijdens zijn briljante komische carrière nooit terugdeinzen voor de waarheid.

Chappelle gaf zelf toe dat toen hij de wereld van entertainment verliet, hij niet dacht dat hij ooit nog terug zou keren, "Het was bevrijdend", gaf hij toe. "Ik was op een bepaalde manier ingesteld om op te groeien omdat ik wilde om het te maken in de showbusiness en jongen die helemaal uit elkaar viel en, voor zover ik wist, was mijn carrière voorbij, dus waar gaan we heen?”

Chappelle had een hele reis weg van Hollywood, en ging zelfs naar Zuid-Afrika in een poging alle pers te vermijden. Dave onthulde dat hij in die tijd veel heeft nagedacht, vooral gezien al het geld waar hij van wegliep.

"Ik ga naar huis en maak de kinderen wat integriteitssandwiches. […] Het slaat helemaal nergens op. Er is niets dat iemand kan zeggen. Je doet gewoon wat je denkt dat je moet doen. Het is een heel ingewikkeld antwoord, omdat ik me de afgelopen jaren op verschillende manieren voelde. Als er iets is dat ik zou willen hebben dat ik me had kunnen veroorloven, maar ik kan het me nu niet veroorloven, dan ben ik er boos over. Maar als ik dan een man zie die naar een baan gaat die tijdrovend is en hij geen vrije tijd heeft om dingen te doen die ik mag doen, dan voel ik me er goed bij…. Geld is de brandstof voor keuzes."

Chappelle had tijdens zijn carrière een aantal diepgaande interviews, hoewel één in het bijzonder echt de aandacht van de fans trok als een die zijn carrière had kunnen schaden.

Fans denken dat Dave Chappelle foto's nam op de hogere regionen van Hollywood

Samenzweringstheoretici denken dat Dave Chappelle het had over de illuminati tijdens zijn interview met James Lipton - Chappelle deed enkele gewaagde uitspraken die in de ogen van sommigen zichzelf tot een uitgesproken man hebben gemaakt.

"Zwakke mensen praten niet met je. Dus wat gebeurt er in Hollywood? Het ergste wat je kunt doen is iemand gek noemen, het is minachtend. Dat is BS, mensen zijn niet gek, misschien is de omgeving een beetje ziek."

Dave kreeg een ovatie van het publiek voor zijn woorden, en sommigen dachten dat hij verwees naar hogere functionarissen die de zaken achter de schermen controleren.

Chappelle zou ook zeggen dat LA als de duivel was en dat hij ver weg wilde verhuizen, misschien op een boerderij. Het interview was gevuld met opmerkingen die fans echt aan het denken zetten - uiteindelijk zou het sommigen ook doen geloven dat Dave een uitgesproken man was die zijn controversiële waarheden volgde.

Fans daarentegen prezen de komiek voor zijn woorden over de kwestie.

Wat vonden de fans van het interview?

Het interview vond plaats op 'Inside the Actor Studio' met James Lipton. In de commentarensectie waren fans niets anders dan steunend tegenover Chappelle, vooral omdat hij zijn waarheid sprak.

"Ik hou van Dave Chappelle, doet me denken aan Billy Connolly en Spike Milligan. Het zijn allemaal komieken die hilarisch zijn omdat ze "levens hebben geleefd" en zich geen zorgen maakten om mensen van streek te maken. Ze hebben allemaal moeilijke tijden gezien en meegemaakt en kwamen er sterker door en wilden geen compromissen sluiten in hun komedie. Vind hem hierna nog leuker, bedankt."

"Dave is geen komiek. Hij is een filosoof die grappen vertelt."

"Dave noemde Hollywood een "illusie" - een bedrieglijke schijn of indruk. De "betovering" van bedrog werd van je verbroken door de dood van je vader. Ik ben dankbaar dat dat voor jou is gebeurd, Dave. Ook blij dat je een eerlijk leven blijft leiden en een eerlijk leven verdient met familie en vrienden aan je zijde!"

Chappelle had zonder twijfel de fans aan het praten, en dat doet hij ook vandaag de dag nog steeds.

Aanbevolen: