Robin Quivers zegt dat ze 'gek' en 'rauw' was met de producer van Howard Stern, Gary Dell'Abate

Inhoudsopgave:

Robin Quivers zegt dat ze 'gek' en 'rauw' was met de producer van Howard Stern, Gary Dell'Abate
Robin Quivers zegt dat ze 'gek' en 'rauw' was met de producer van Howard Stern, Gary Dell'Abate
Anonim

De Howard Stern Show staat bekend om zijn plagerij, vetes en ronduit intense gevechten tussen het on-air talent. Het is een van de redenen waarom fans nog steeds dol zijn op de SiriusXM-radioshow, decennia nadat het voor het eerst begon. Terwijl elk van de goedbetaalde stafleden hun moment heeft om te schitteren, is producer Gary 'Ba Ba Booey' Dell'Abate gemakkelijk een van de meest vocale talenten van de show. En vanwege zijn neiging om het te verknoeien, is hij een enorm doelwit geworden voor zijn baas.

Maar het is niet alleen Howard die ervan houdt om Gary te rippen. Sal Governale, Jason Kaplan en Fred Norris houden er allemaal van om Gary voor de gek te houden vanwege zijn hobby's, vreemde spraakpatronen, constante fouten en natuurlijk zijn uiterlijk. Maar Gary heeft herhaaldelijk verklaard dat Robin Quivers, mede-presentator en nieuwsvrouw van Stern Show, het meest brutaal is. Zozeer zelfs dat Robin onlangs toegaf hem zowel in de lucht als achter de schermen te hebben gepest…

Robin Quivers' eerste indruk van Gary Dell'Abate

Tijdens haar optreden in juli op The Stern Show Summer School special, georganiseerd door Rahsaan Rogers en Gary, werd Robin gevraagd naar haar eerste indruk van de producer toen ze tientallen jaren geleden begonnen samen te werken.

"Ten eerste was Gary enthousiast," zei Robin. "Dat was geweldig aan hem. Hij wilde erbij zijn. Hij wilde er alles aan doen om te helpen met de show."

Robin ging toen in op hoe Gary onbedoeld een ietwat negatief personage voor zichzelf creëerde waardoor hij een icoon in de show werd. Bij radio zijn makers altijd op zoek naar manieren om hun stemmen in de ether te onderscheiden. Op The Stern Show heeft elk van de medewerkers achter de schermen zijn eigen specifieke persoonlijkheden die (ten goede of ten kwade) in de show worden getoond omwille van entertainment. Maar ze moeten een onderscheidend kenmerk neerzetten voordat ze echt een succes kunnen worden bij het publiek en zich kunnen onderscheiden van de rest.

Elke Stern-fan weet bijvoorbeeld dat Sal en Richard grof en kinderlijk zijn. Dit wordt vastgesteld. Dus alles wat ze in de lucht doen, wordt door die lens gefilterd en het publiek weet precies naar wie ze luisteren wanneer hun stem opduikt. Ronnie Mund is de gewaagde en ongepaste oude man. JD is het onhandige Napoleon Dynamite-type. En Robin is de betweter.

Wat Gary betreft, nou… hij is Ba Ba Booey. En dat betekent iemand die het constant verprutst.

"Ik weet niet eens waarom, maar er was gewoon iets met hem dat af en toe iets over het hoofd werd gezien", zei Robin over Gary in de begindagen. "En dat werd een deel van zijn persoonlijkheid."

Robin Quivers gepest Gary Dell'Abate

Robin en Gary zijn het er beiden over eens dat hun eerdere dagen bij The Stern Show heel erg aanvoelden alsof ze deel uitmaakten van een team. Het radiopubliek, en vooral censors en adverteerders, wisten echt niet wat ze van hen en hun edgy, grensverleggende materiaal moesten denken. Het was dus heel erg Team Stern tegen de wereld. Daarom voelden ze een diepe band.

Maar hun nabijheid vermengd met de structuur en stijl van The Stern Show betekende dat er een hoop geplaagd werd (en nog steeds is). En dat plagen kan behoorlijk brutaal worden. Tijdens hun Summer School-interview beweerde Gary dat Robin het heerlijk vond om grappen te maken over de vrouwen met wie hij aan het daten was, en zelfs om de draak te steken met de vrouw die uiteindelijk zijn vrouw werd. Hoewel grappen over Gary nog steeds dagelijks voorkomen, beweert Robin er in de begindagen van The Stern Show veel gemener over te zijn geweest. En dit komt omdat ze gewoon niet dezelfde persoon was die ze nu is.

"Gary is erg aardig geweest om niet te praten over de Robin met wie hij destijds te maken had. Jullie hebben de geëvolueerde Robin", zei Robin tegen Rahsaan. "Gary had te maken met gekke, rauwe Robin. En hij kreeg het ergste. Ik bedoel, iedereen had het slecht, maar ik denk dat Gary het ergste had."

"Er waren momenten", antwoordde Gary. "Robin ging naar iets waar het een beetje hielp om de manier waarop ze naar het leven keek te veranderen. En ik herinner me dat ik op een dag was en de telefoon ging, het was een dag waarop we weg waren, en Robin zegt: 'Hé, Gary, het is Robin '. En ik ga, 'Hé, hoe gaat het?' en ze zegt: 'Ik wilde je gewoon zeggen dat ik misschien niet zo aardig ben geweest als ik had moeten zijn door de jaren heen en ik waardeer je echt en ik hou van je.' En ik ga, 'Ah… oke.' En ze hing gewoon op omdat het zo uit het niets kwam. Maar voor mij was die dag een keerpunt."

Ondanks dat Robin niet zo aardig voor Gary was als ze had kunnen zijn, hebben de twee altijd een hechte band gehad.

"Slechts een handvol mensen heeft kunnen werken op het niveau dat we met Howard hebben kunnen doen, dus we hebben een gedeelde ervaring", zei Gary. "We zijn voor altijd verbonden en we zijn echt van elkaar gaan houden."

Aanbevolen: