Hoe dichtbij zijn 'Gossip Girl'-sterren Leighton Meester en Ed Westwick?

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn 'Gossip Girl'-sterren Leighton Meester en Ed Westwick?
Hoe dichtbij zijn 'Gossip Girl'-sterren Leighton Meester en Ed Westwick?
Anonim

Nu er een reboot in de maak is, worden mensen weer gek van het origineel Gossip Girl. Hoewel de serie van 2007 tot 2012 liep, zijn fans Serena, Blair, Dan, Nate, Jenny of Chuck niet vergeten.

Hoewel veel fans zich afvragen wat Leighton Meester tegenwoordig aan het doen is, denken ze vaker aan de manier waarop de acteurs hun relaties buiten beeld hebben gelaten na de seriefinale van de show.

Praten ze nog? Wie is nog bevriend met wie? Het is al bekend dat Leighton en Blake niet echt met elkaar praten, maar hoe zit het met Leighton en haar vriend Ed Westwick op het scherm?

Bijgewerkt op 21 december 2021, door Michael Chaar: Leighton Meester en Ed Westick speelden de beruchte Chuck en Blair in de populaire CW-serie, Gossip Girl. Ondanks dat hij een waanzinnige chemie op het scherm had en Ed beweerde dat hij stapelverliefd was op Leighton tijdens het filmen, hebben de twee nooit echt een date gehad in het echte leven. Gelukkig voor Gossip Girl-fans zijn de twee nog steeds vriendelijk, en Ed sprak zich het afgelopen jaar zelfs uit over hun relatie en beweerde dat het "moeilijk was om niet verliefd op haar te worden", tijdens hun tijd dat ze samenwerkten. Terwijl Ed momenteel vrijgezel is na zijn breuk met Tamara Francesconi afgelopen september, is Leighton gelukkig getrouwd met Adam Brody, met wie ze in 2014 in het huwelijksbootje stapte. Het paar verwelkomde later hun eerste kind samen, Arlo een jaar later in 2015.

Ed Westwick beweert dat hij van Leighton Meester houdt

Wat betreft hoe de echte acteurs over elkaar dachten, vertelde Ed Westwick aan E! Online in 2012 dat hij en Chuck allebei smoorverliefd waren op Leighton/Blair.

Hij gaf de interviewer toe: "Ik ben smoorverliefd op Leighton, dus dat helpt voor mij, misschien zo veel dat ze niet eens verliefd op me hoeft te zijn. Ik hou genoeg van, ze is van mij."

Maar laat het niet verdraaien, mensen; hij bedoelde het niet romantisch. Tenminste, we denken niet dat hij dat deed… Per slot van rekening is Leighton tegenwoordig getrouwd, zo duidelijk dat ze niet voorbestemd was om Eds echte Blair te zijn.

Ed legde uit: "Ik ben ongelooflijk close met haar, ze is een mooie meid. Ik denk dat ze 20 was en ik 19 was toen we met de show begonnen en het is zo'n soort ontwikkelingsfase van jonge volwassenheid. En om opgroeien in de show en om dat samen door te maken, weet je dat je een heel sterke band gaat krijgen."

Het is duidelijk dat de manier waarop Ed over Leighton dacht, hielp om hun chemie op het scherm nog geloofwaardiger te maken. Fans betreurden dat hoewel het paar tonnen drama had, "Chair" altijd het einde van het spel was voor kijkers. Ondanks de giftigheid die ze soms ondervonden, waren Chuck en Blair het droompaar van de serie.

Ed en Blair hebben nog steeds liefde voor elkaar

Ed prees ook Leighton's acteerprestaties en zei: "Ze is een opmerkelijk talent en soms kun je dingen niet onder woorden brengen met connecties of vonken of wanneer je met iemand acteert. We hebben de juiste combinatie, denk ik." Ed Westwick verklaarde zijn liefde voor Leighton in 2021 en beweerde dat het "moeilijk was om niet verliefd op haar te worden", en we nemen het hem niet kwalijk!

Niet iedereen had natuurlijk zo'n geweldige tijd op Gossip Girl. Blake Lively zei zelfs dat ze zich gecompromitteerd voelde door de show. Dat zou de reden kunnen zijn waarom er nog geen van de originele cast is gepland voor de nieuwe serie, die dit jaar officieel werd uitgezonden!

Hoewel de makers dingen open hebben gelaten in het Gossip Girl-universum; het is mogelijk dat sommige van de personages die fans kennen en waar ze van houden, weer boven water kunnen komen en de verhaallijn kunnen betreden. Wie zou Leighton en Ed niet nog een keer willen zien samenspelen? We weten zeker dat Adam Brody het niet erg zal vinden.

Leighton Meester is getrouwd met kinderen

Ondanks de beste chemie met Ed Westick tijdens het filmen van Gossip Girl, bleven Ed en Leighton alleen vrienden en vrienden. Terwijl Ed momenteel vrijgezel is, is Leighton gelukkig getrouwd nadat hij in september uit elkaar was gegaan met zijn vriendin Tamara Francesconi.

Leighton trouwde in 2014 met The OC-ster Adam Brody, waardoor fans van beide shows geobsedeerd raakten door hun combinatie. Sindsdien heeft het duo hun gezin uitgebreid en een jaar later in 2015 hun eerste kind samen verwelkomd, Arlo Day Brody, waarmee ze bewijzen dat ze een heel gelukkig gezin zijn.

Aanbevolen: