Hoe voelde Leighton Meester echt over 'Gossip Girl'?

Inhoudsopgave:

Hoe voelde Leighton Meester echt over 'Gossip Girl'?
Hoe voelde Leighton Meester echt over 'Gossip Girl'?
Anonim

Nu de reboot van Gossip Girl bijna beschikbaar is voor streaming op HBO Max, praten fans er veel over en hebben fans wat problemen met de show.

Terwijl iedereen staat te popelen om de nieuwe show te zien en te zien hoe het is, kan niets het originele tienerdrama vervangen, aangezien het voortleeft voor zoveel tv-fans die het regelmatig opnieuw bekijken. Een van de meest populaire personages is Blair Waldorf, en sindsdien volgen fans de carrière van Leighton Meester met plezier. Hoewel ze nu een moeder is, deelt ze niet veel over haar dochter, maar ze heeft in een paar interviews over haar leven verteld in Gossip Girl.

Hoe vond Leighton Meester het echt om dit personage te spelen? Laten we eens kijken.

Leighton's ware gevoelens

Penn Badgley heeft verteld dat hij het niet leuk vond om Dan Humprey te spelen, maar hoe zit het met Leighton Meester?

Leighton deelde dat hoewel mensen altijd vragen of ze het missen op Gossip Girl is, ze tevreden is dat het in het verleden is achtergebleven.

In een interview met Elle zei Leighton: En ik begrijp dat, maar - en ik zeg dit met niets dan liefde - het is alsof je zegt: 'De middelbare school was een geweldige tijd voor jou, wens je je terug kunnen gaan?' En de waarheid is, het was zo speciaal en zo'n unieke, geweldige ervaring, maar nee, ik zou er niet naar terug willen, ik was een kind!”

Leighton zei dat Gossip Girl niet "de gezondste omgeving" was in een interview met PorterEdit. Ze zei dat ze op jonge leeftijd aan de show begon te werken en: "Er waren plotseling veel meer mensen in de buurt en er werd naar me gekeken."

Leighton vervolgde: Als je niet het juiste perspectief hebt, zou je zeker in de war kunnen raken door mensen die zo aardig tegen je zijn of je veroordelen voor gedrag dat typisch is voor een 20-, 21-jarige… fouten maken maar om ze heel publiekelijk te maken. Ik word niet achtervolgd door die tijd, maar het was interessant en nuttig voor mij om ernaar te kijken en het te onderzoeken als een volwassene en te zeggen: 'Ik weet niet of het de gezondste omgeving was.'”

Volgens PorterEdit begonnen Leighton en haar moeder na Florida in New York City te wonen toen haar ouders scheidden. Haar moeder beviel van haar terwijl ze in de gevangenis zat vanwege drugshandel. Haar vader, Doug, zat ook in de gevangenis.

Leighton ging op 14-jarige leeftijd naar Los Angeles, begon te werken in reclamespots en als model, en na het behalen van haar middelbare schooldiploma op 16-jarige leeftijd, kon ze zien dat acteren absoluut was wat ze wilde doen.

De actrice legde het zware filmschema uit toen Gossip Girl vijf dagen per week 16 uur per keer in een studio op Long Island filmde.

Life On 'Gossip Girl'

Voor veel fans is Blair Waldorf een geliefd personage, super stijlvol en toch in staat om haar ware gevoelens in één oogopslag te tonen. Hoewel ze lange tijd haar privé-middelbare school regeert, is ze eigenlijk een veel liever persoon dan ze lijkt te zijn, ondanks haar aanbidding van gekonkel. Blairs langdurige liefdesverhaal met Chuck Bass is ook wat fans naar de show heeft getrokken en het onmogelijk maakte om te stoppen met kijken.

Blair heeft zoveel meegemaakt in de dramatische serie. In seizoen 1 worstelde ze met het gebrek aan aandacht en genegenheid van haar ouders, en de volgende paar seizoenen had ze verschillende liefdesbelangen, van Marcus tot Louis, maar niemand stal haar hart zoals Chuck dat deed.

In 2017 deelde een Vanity Fair-artikel enkele geweldige geheimen achter de schermen over Gossip Girl, en maker Josh Schwartz deelde een verhaal over de auditie van Leighton. Hij zei dat ze blond haar had, dus ze moest een brunette zijn: “Ze kwam binnen en ze was echt grappig, en erg slim en speelde kwetsbaar. Maar er was één probleem: ze was blond. En Blake was natuurlijk blond; Serena moest blond zijn. Dus [Leighton] ging naar de gootsteen en verfde haar haar. Ze wilde het.'”

De show was zo succesvol dat iedereen enthousiast is over de reboot, Het is interessant om Leighton Meesters gedachten te horen over de hoofdrol in Gossip Girl, en het is volkomen logisch dat ze er met liefde op terugkijkt, maar niet terug in de tijd wil gaan en het helemaal opnieuw wil doen. Leighton is nu 35, getrouwd met Adam Brody en moeder van twee kinderen, en ze heeft zoveel bereikt in haar carrière, van de hoofdrol in de hilarische sitcom Single Parents tot het verschijnen in vele films, van The Oranges tot Life Partners en The Roommate.

Aanbevolen: